America (150)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ca_eric spune:

in legatura cu caulcatul seara eu il culc undeva intre 8.30 si 9.30 si doarme pana la 6- 6.30 dimi..mie mi se pare ok, mai ales ca eu tre s ama scol la 6.45..asa ca e ok.

si mie mi s epare prea devereme ora 7 sau 8 ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Io nu ma iau de ele decit cind sint "explicatii" complet idioate.
Apropo de Xio si experienta ei cu america, mama unui prieten bun de aici venii sa viziteze baiatul. Mama, trebuie sa va explic ca recunoaste sonatele cu interpretare cu tot, a fost in toate tarile europene, se imbraca in haine stilate etc.
Cind a ajuns la noi aproape plingea ca ce se face feciorul in America. Dupa ce a plecat am aflat ca a dus-o la festivalul de ribs si unu de baloons parca. Pai acolo o duci mai omule, noroi pe jos, maieuri si camasi cadrilate???
Un alt prieten, unchiul are magazin de antichitati, si penthouse in Manhattan. I-a luat pe parinti cu limo de la aeroport, i-a dat pe spate. Sint ca egali ca bani dar preocuparile conteaza...
Cred ca imaginea americii pentru vizitatori e dupa cine cunosti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadm spune:

Mai scriu un mesaj numai ca sa trec de numarul acela....Ma duc sa o caut pe respectiva ionica, sa vad ea cum gateste ?

Anca, Andreea (8 ani) si Monica (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxij
[br
una ionica zice ca citi ea la subiectul americancele gatesc si si-a pus mainile in cap ca mvai ce nesanatos gatiti, cu prajeli in ulei N-ar tb caftita nitel la faza asta?

Las-o mai, ca am citit ca sotul ei face nu'sh ce trufe!

La multi ani Bogdanel!
Mai eu am avut probleme din astea cu SAHM mai prin tinerete. La Alexandru nu concepeam, apoi m-am simtit vinovata, acum mi se pare normal. Cred ca-i chestie de virsta, nu stiu dar zau ca n-am probleme cu chestia asta.
Intotdeauna ai sefi sau alte persoane in functii mai inalte. Daca e
"yout spouse" eu zic ca-i motiv de mindrie, nu-i nici o rusine. Maybe that's just me. Scuze Ruxij, nu vreau sa pun paie pe foc.

Andrada, foarte fain ati procedat. Ati avut si noroc ca puteti lucra de acasa. Eu regret ca n-am putut petrece mai mult timp cu Alexandru cind era mic si m-am bucurat ca pe cind am nascut-o pe Ana am mai prins si cu el un pic de timp.
Dintr-un salariu nu e usor sa le faci pe toate, nu e nici imposibil. Noi facem si bani "on the side" cum putem. Mainly tot sotul meu, il ajut si eu cit pot.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadm

De azi sunt la cura de slabire! Si am un chef de rontait lucruri de nu mai pot! Ca sa nu mai zic ca am si un tort de ciocolata de la Godiva in frigider! Ma omoara nu alta! Abia astept sa vina Andreea acasa, sa i-l dau ei si sa scap de el .

Ramona felicitari lui Alexandru pentru compunere!

Multumesc pentru Alexandru.
Daca vrei hai cu noi pe spark, sintem citeva fete care ne straduim sa slabim. Merge bine ca ne ajutam (mai cu un sut, mai cu o vorba buna - depinde de situatie).

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Cred ca imaginea americii pentru vizitatori e dupa cine cunosti.

Perfect adevarat.
Lui Alexandru ii dau stingerea intre 8:30 - 9, depinde ce program a avut in ziua aia, sau daca termina de citit, sau se poate dezlipi de cartea pe care o citeste la momentul respectiv. Se trezeste singur intre 6:30 si 7, rareori e nevoie sa-l trezesc eu.

Mergi la inceput

Ramona as veni cu draga inima dar mi-e ca ma luati la suturi mai intii . Eu sunt din alea de am 63 kg la 1.70, dar ultimele 3 kg le-am pus numai pe burta in iarna asta si ma scoate sotul din sarite cu "te-ai balonat sau aia chiar e burta ta"? Vreau sa dau jos numai vreo 3-4 kg. Ma primiti asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Ancadm mie imi cer Compass ca vreau sa fac o alta specializare - de fapt cam tot ce am facut in Rom dar fiindca vreau sa iau teaching certification e mai usor asa, asa ca intru cu statut de freshman dupa care o sa imi aduc din tara transcript sa imi echivaleze macar o parte din cursuri si sa ajung de fapt sa iau numai tonele de cursuri de education si de practica necesare sa pot sa dau examenul de stat pentru teaching certificate. O nebunie...
Uite vad ca ti-a zis Ramona de Spark..

Lasati-o mai pe Ionica - e gravi...are free pass la aberat..

La multi ani Bogdanel de Ruxi! (frumos compliment ai primit mami)

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Cami in tara nu ai facut cursuri de pedagogie? Incerc si eu din toamna ca substitute teacher ca altfel vad ca nu am nici o sansa sa intru in sistem.

Alintaroma am vazut aseara ca a semnat Obama pachetul de stimulare ( ce fain suna) si cica first time homebuyer beneficiaza de $8000 tax credit. Se califica si cei care au cumparat o casa si au locuit 3 ani in ea. Actele trebuie semnate pana in noiembrie 2009 ca sa beneficiezi de tax cut. Noi tot cautam , dar vad ca inca n-am gasit casa visurilor noastre....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Mai putin sau mai mult de 3 ani?

Mergi la inceput