Invitatii pentru aniversare la gradinita
As vrea sa fac niste invitatii simple pentru a anunta ceilalti copii de la gradinita ca o sa ducem tort cind va fi ziua lui Vladut.
Am primit de la alti copii ceva similar, poze din desene animate cu invitatie pe ele, dar pe hirtie speciala.
Are cineva idee unde sau cum se poate face asa ceva?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13
Raspunsuri
miriama spune:
Daca vrei neaparat pe hartie speciala, ti le editezi tu pe computer cum iti place si mergi cu ele la un centru foto si ti le scoate pe hartie speciala.
Dar de ce vrei neaparat pe hartie speciala?! Le poti face tu acasa la o imprimanta obisnuita pe hartie de care vrei, pe care o gasesti in comert.
Apoi, nu inteleg de ce trebuie sa anunti copiii ca le duci tort la gradinita; astepti cadouri? Sau se pune problema ca trebuie sa informezi parintii? Nu te supara pe mine, dar chiar nu inteleg.
Si eu am facut astfel de invitatii, dar cand am organizat acasa ceva: aniversare, onomastica, sleepover sau pur si simplu joaca. Dar le-am facut eu. Am pus pe ele o poza hazlie potrivita cu evenimentul organizat, am scris textul de invitatie si eventual am atasat o harta succinta despre locul unde locuim. Si am cerut neaparat confirmare.
"Arata-te puternic cand esti slab si slab cand esti puternic"
lum0880 spune:
Sirimie - este foarte important sa anunti parintii tuturor copiilor din grupa, din simplu motiv ca pot fi unii cu alergii, la ou, lapte etc. Personal, ca si parinte trebuie sa stiu tot ce a consumat copilul meu, chiar si atunci cand nu este cu mine.
Si ca sa-ti dau un exemplu concret. Intr-una din zile, copilul a refuzat sa manace la pranz, am crezut ca-i bolnava, ca are ceva, am insistat in fel si chip...ca sa aflu a doua zi,, dintr-o poza trimisa de cineva, ca au servit tort la gradinita exact inainte de 12, si au omis sa ma informeze. Daca as fi stiut, m-ar fi scapat de multe neplaceri si griji.
loryi1974 spune:
Simona,daca vrei sa le faci tu gasesti un carton mai special la diverta de diverse culori si un picut mai gros.Poti sa cumperi o foarfeca speciala tot de acolo si ai si margini zimtate.Poti sa cumperi si niste sabloane si gata ,ai o invitatie frumoasa facuta de tine.Eu am lasat-o pe fiica-mea sa se ocupe de ele din grupa mare si chiar au iesit mai simpatice decat cele luate de pe internet.S-a chinuit ea un pic dar a meritat torul si cadourile
.Vladut este inca mic,deci tie iti cade inca in sarcina.
ingridnen spune:
Drept sa spun si eu am ramas oarecum mirata cand Cristi a venti ieri acasa cu o invitatie la petrecerea de la gradi a unui coleg…. in 3 ani de gradi n-am mai avut asa ceva....doar daca se organiza ceva separat de gradi, la McDonalds de exemplu..
Invitatia cu pricina era tiparita pe hartie verde si provenea de la firma care asigura animatorii
Ingrid si Cristi 5 ani si 11 luni
ni-na spune:
Eu i-am facut baiatului,pentru 1 martie(pentru martisorul fetitelor).Am cumparat de la librarie carton colorat pentru imprimanta,i-am listat numele in word,m-am jucat putin cu asezatul in pagina si fronturile.Am facut ca un plic,mai trebuiesc cumparate martisoarele.Joaca-te si tu si vei vedea ca vor avea mare succes,chiar de nu-s STAS.
sirimie spune:
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Eu am primit multe invitatii din astea pina acum, sincer nu mi s-au parut deplasate. E bine ca eu sa stiu ca Vladut petrece in ziua aia, se decaleaza putin programul. In plus eu nu am simtit ca ar fi obligatoriu sa dau cadou, desi am dat niste cadouri de fiecare data.
Am sa incerc si eu ceva, sa vad ce iese. Daca nu iese bine anul asta iese mai bine anul viitor cu siguranta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
Sa ne rugam pentru Emma, zilnic orele 13