FIV la Cluj 9
Raspunsuri - Pagina 20
criadema spune:
Mara ma bucur ca esti bine, si ca tratamentul merge atat de bine, incercarea aceasta iti va fi ultima cu siguranta o sa faci nu unul ci doi bb, daca tot ai facut atatea sacrificii pana acum meriti un rezultat pe masura, am o presimtire ca acum va fi bine
Dedus iti tin si eu pumnii pentru reusita, sa vii cu un rezultat pozitiv
Cineva trebuie sa sparga gheata, si odata sparta sa vedeti ce invazie de puisori o sa apara.
Madutza scapa de raceala ca te ajung puisorii, nici pe tine nu te ocolesc anul acesta
Uraticacand eu faceam tratament am pus si eu problema de fiv pe natural, nu ar fi imposibil dar este destul de greu din mai multe considerente, medicii in general doresc sa obtina mai multe ovule pentru a creste sansele implantand de regula 3, apoi uneori la punctie se pierde sau nu poate extrage ovulele, apoi se poate sa nu se fecundeze, sau ceea ce s-a intamplat sa ovuleze inainte de punctie. Parerea mea este ca nu merita incercat fiv pe ciclul normal ca este destul de greu sa obtii o reusita, iar legat de costuri elimini doar pretul medicamentelor. Pentru tine ideal ar fi sa ramai natural, spor la treaba, vezi ca ai o pozitie buna in lista cu ochisori.
Apalina te misti foarte repede, felicitari, sper ca rezultatele sa fie ok, mai ales cel genetic si in curand intri si tu la intepaturi, vezi ca daca totul e ok din ziua a 21 a cm trebuie sa incepi cu injectiile
la toate fetele.
uratica spune:
criadema!MULTUMESC!si eu inclinam sa cred asa..dar stii cum e,pana nu pui in balanta toate varianttele-nu esti linistit!si..nu e vorba de bani!nu ca m-as scalda acum in bani..insa stiu ca daca mi-am dorit ceva,am reusit sa obtin!si,ptr ca nu mai lucrez,am devenit ff chibzuita in ceea ce privesc finantele!pot chiar sa spun ca imi e mai bine decat inainte!slava Domnului,nu m-a afectat criza la capitolul asta!!
am pus in balanta si varianta asta,ptr ca am auzi ca se poate!si eu din cate stiu nu am avut probleme cu ovulatia..si stiu ca nici stimularile astea nu sunt tocmai ok din cate ziceau fetele..dar avand in vedere felul meu de a fi..as risca tot ca sa ajung la reusita!as mai face n operatii si tot ce e nevoie ptr a-mi tine si eu bebelasul in brate!
si de regula mie imi place sa fiu pe cat de optimista,pe atat de realista!nu vreau sa merg la risc,ci vreau sa reusesc din prima!
apalina spune:
salut fetele ! vad ca v-ati trezit bine !!! Mara nu-i bai ca e mai mic cofragul sa fie de calitate si lipiciosi de mamicuta lor asa ca felicitari ptr productie si sa te ajute DD mai departe ca totul e voia lui !!! Fetele eu nu am inca nici un rezultat la analize maine sper sa le pot scoate pe cele de la centrul de transfuzii ,vineri pe cele hormonale ,maine merg la genetica in mures si astept sa plece uritii sa pot face si ex gine .In privinta intrusului ,vine ,duminica ar trebui sa ajunga si deja e programat la intepat pe miercuri ,fara discutie asa ca deocamdata suntem in grafic dar nu stiu cu genetica ,dureaza mult pina ies rezultatele dar ... asteptam ce sa facem.Daca DD ne-a deschis drumul asta cred ca asa trebuie si sper sa reusim sa rezolvam si partea financiara speram si iar speram ca doar asta e hrana sufletului nu ? SPERANTA pina la capat ca totul va fi bine !!! va pup fetele pe toate
bendeljulia spune:
Fetelor dragi si scumpe! din pacate nu s-a inventat inca nici o metoda prin care sa se poata depista o sarcina la nici o saptamana. Asa ca stau cumintica si astept, maine va fi doar o saptamana de la IA. Pana saptamana viitoare mai este.
Mara productie buna, bafta in continuare.
dedus - eu n-am auzit de asa nr mare in viata mea, asa ca ai toate sansele pentru reusita.
apalina - sa-ti iasa analizele bine
Numai bine va doresc si va tin la curent!
brunadria spune:
buna fetele mele dragi!!
eu sunt bine, o sa fac o pauza pe forum, nu o sa fac fiv prea curand...am unele probleme de reglat...
va doresc sa reusiti toate ...o sa reusesc si eu intr o zi...
va pup cu mare drag..
uratica spune:
off bruni..nu mai am cuvinte!sincer!imi pare tare rau!incearca sa te linistesti!si daca tu crezi,simti ca asa iti e mai bine,nu avem decat sa iti respectam dorinta!insa suntem cu sufletul alaturi de tine si te asteptam cu bratele deschise!draguta..ai trecut prin multe!nu lasa un hop sa te doboare!uff..sper sa iti revii curand!sper sa revina totul la normal in viata ta si sa te vedem aici-alaturi de noi,in momentul in care vom trece cu toatele la odisee!multi multi multi si o imbratisare calda frumoasa noastra thailandeza!
uratica spune:
julia-pai hai sa inventam o metoda de a afla daca esti sau nu insarcinata!ptr ca tare vrem sa vedem 2 liniute!de-abia astept!
apalina-sa ne tii la curent cu toate!ok?
of of mai mai..
uratica spune:
buna fete frumoase!
ce mai faceti?cum mai sunteti?vad ca se cam asterne linistea pe aici....insa sper sa fie de bun augur si sa auzim in curand numai vesti bune!sa prevesteasca venirea bebicilor nostri!
va pup pe toate si va doresc o saptamana cat mai frumoasa!plina de optimism si de voie buna!
va rog maine sa ne trezim la unison pline de ganduri bune si de speranta in suflet!va imbratisesz pe toate si va anunt ca vine luna noastra norocoasa!asa ca fetelor nu va lasati prada disperarii,ci mergeti inainte!daca va vad ca o sa cadeti in butoiul cu depreie vin si va trag-va scot de acolo de urechi!!
bruni..sper sa te gandesti mai bine..si sa mai intri pe aici!sper sa se rezolve toate si sa-ti capeti atat linistea cat si veselia,bucuria,optimismul!stiu ca e greu acum..dar dupa orice furtuna apare soarele!asa ca fetita-hai capul sus!
bendeljulia spune:
Uratica-cred ca am primi premiul Nobel daca am inventa o astfel de metoda, cel putin de la aspirante.Hai sa lasam natura sa-si faca treaba.Daca iese, fii sigura ca dau de baut, ma duc si pana la Brasov, am rudenii acolo, bunicul meu a copilarit acolo.
bruni, imi pare rau ca nu-ti ies socotelile,iti doresc tot binele din lume.
maddutz spune:
2 liniute? unde? cine? cu cine?
ce mai faceti fete frumoase? cum mai sunteti? eu ceva mai bine, datorita sustinerii voastre. dar...tot fornaita. si mai tusesc. nu foarte tare, dar inca.
tare as fi vreut sa merg la ennni in vizita, dar nu indraznesc sa ma arat asa. nu de alta, dar pe urma sa nu aiba pe cine da vina in caza ca...
noutati? liniute? mara, un puradel, ceva?!