FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna madutzule!!!
vezi ca lui barbata-miu ii plac fonfanitele!i se par sexy!
off-nu mai scapi si tu de raceala asta?de-abia astept sa roim pe aici ca furnicile,ca albinutele care mai de care cu pregatiri ptr analize,ptr tratamente,ptr bebe!
asa ca de maine vreau sa va vad pe toate happy!optimiste,pline de viata si speranta!
deci..luna viitoare ne punem pe treaba,asa cum fu planul initial!!sa le facem o surpriza lui enni si jovanei cand se intorc aici,ca sa ne prezinte oficial printisorii!
moni..mai intra si tu cu printesele pe aici,mai fataiele un pic prin fata noastra sa ne faci in ciuda,sa ne ambitionam!
criadema-avem nevoie de intariri!mai vrem povestioare cu prichindeii sa ne inveselim nitel!
julia-pai hai sa luam oscarul ala odata!ca avem nevoie acum de cele 2 liniute!hai proaspata mamica!
dedus-tu cum esti?cate zile trebuie sa asteptam pana la rezultat?
turqoise-ce faci acum ca iti pleca intrusu?l-ai gonit tocmai de dragobete!
apalino-pai mai fata,mai intra si anima si tu atmosfera pe aici!
mara-pe cand punctia?
mama fetele...eu azi sunt un pic tristuta si imi pare ff rau ptr bruni,insa maine o sa vin cu forte proaspete si cu voie buna!!!trebuie sa ne revenim!sa ne umplem de optimism!trebuie ca luna viitoare sa reusim toate sa ramanem insarcinate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hey Uratico !! ce sa mai anim draguta ca eu parca am fost atacata de vampirii aia insetati .toata-s gaurita ca drogatii si mai am inca !!! altceva ?
fostam la stoma si ma tinu aia acolo pe hol o ora de -i aminti io de tot familionu ei !!mai am o masea si gata ... nu de scos dragele ... de cirpit ... mai am masele in gurita .... nu va ginditi la rele in rest astept si eu ceva rezultate pozitive pe la casa asta ca ne cam demoralizam !!! haideti fetele care sunteti mai avansate ,intepati-va ,clociti ,puneti puiutii la closca si gataaaa !!! uite cum ne-am scoate din butoi toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ennni spune:

fetelor

In sfarsit suntem acasa!!!!
Ieri am ajuns, dragutul de Raymond cred ca a fost foarte nerabdator sa-si vada camera (de altfel tot el a fost nerabdator sa iasa si in lume mai repede decat ar fi trebuit ), ca a pus pe el, de toata lumea s-a mirat ce bine creste. Amandoi puiutii au putin peste 2,5 kg si mergem inainte.

maddutz imi pare rau p tine, din cate am citit asa fugitiv vad ca nu ti-a trecut inca raceala, banuiesc ca din aceasta cauza n-ai venit in vizita, poate vom avea sansa sa ne intalnim alta data.

Fetelor, momentan e cam harababura pe-aici, incerc sa respect programul de mese ce l-au avut puisorii in spital, insa mai sunt si alte o mie de lucruri de facut, trebuie sa ma organizez cumva, sper sa reusesc. Deocamdata cam atat, fug la puisori, am intrat doar un minut ca mi-era dor de voi, sper sa reusesc sa mai intru curand.

Pupici tuturor

Eni de Raymond si Roland

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hey fetele adormirati toate cu gindul la bb-icii care sunt in drum spre voi ?? somnic usor Eni sa-ti traiasca bb-i sa fie sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei toate viata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

wow! enni ai si sosit? nu ma mai joc! io speram sa vin la spital cand ma fac bine. cand mai am ocazia sa vad o salajanca blonda si frumoasa cu 2 puiuti mancaciosi? cat despre organizare....io cred ca va cam disparea acest cuvant din vocabularul tau, cu 2 puiuti! criadema cred ca este cea mai in masura sa-ti dea sfaturi si sa te sustina. eu nu poci decat sa stau muta de admiratie in fata voastra. io abia ma organizez pe mine, d'apai 2 ingerasi, dracusori in devenire? ieri ma amuzam citind perlele http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114871 sunt absolut delicioase. trebuie sa le cititi. si tu ennni, cand simti ca nu mai poti, cred ca te vor binedispune. criadema cred ca si tu ai putea deschide un astfel de topic!

Mergi la inceput

enni-ce bine ca ai venit,ca ai adus puiutii acasa!!!!asa ne mai inveselim si noi un pic!ne era ff dor de tine!si abia asteptam sa ne prezinti ebicii in mod oficial!
apalino-las mai fatuca ca trec si astea!asa m-as preta si eu la intepaturi si alte cele!ca ma omoara asteptarea asta!si plus de asta,vad ca nu se indura nimeni sa apara cu 2 liniute!
asa ca eu o sa-l las fara vlaga pe al meu sot!l-am anuntat ca mai sunt cateva zile...mi-am pregatit deja tinuta ptr fiecare zi in parte!ca de..trebe si ochiu lui sa vada ceva!
madutz-multi multi multi!si m-am hotarat!!daca fetele nu vor sa deschida lista de gravidute,le-o luam noi doua inainte!!

Mergi la inceput

neata fete frumoase!trezirea!!
uite si cafeluta..
asa ca aveti toate motivele sa fiti zambitoare si vesele!!
va dores c o zi pe placul inimii voastre si..
zambitii zilei de azi ca sa va zambeasca si ea voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

uratica saru mana de cafea, prinde tare bine in dimineata asta . Sa ai si tu o zi minunata si...spor sa ai la treaba, vezi ce faci cu sotiorul, extenueaza-l putin .Io il menajez pe al meu zilele astea si ii dau bine de mincare ca sa aiba productie buna pe saptamina viitoare . Inca nu stiu cind va fi punctia, miine ma duc iar la numarat si verificat outele, sa vedem cum se dezvolta. Probabil ca saptamina viitoare dar nu stiu inca ziua. Pina atuci bag injectii la greu, asta e prima mea grija dimineata, fac in continuare cite 1 diphelerine si 4 menopur mi-am cam invinetit burta de la ele da las ca trece.Si cind or veni pe lume bebicii o sa le dau si eu o palma peste fund ca sa fim chit
enni cind o sa ai timp mai vrem si noi poze cu cei mititei, ne bucuram ca ati ajunsi acasa, sa fiti sanatosi si mincaciosi.
maddutz tot racita? La micu cind te duci?sau astepti sa iti refaci analizele?
apalinaastea or fost intepaturile de antrenament, sa iti faci incalzirea pe cind o sa incepi cu injectiile de inhibare si alea de stimulare.Ca dupa aia o sa fii de ciuruita toata da nu conteaza ca e pentru un scop nobil
pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

Greu va mai treziti, altele sunt deja satule de munca la ora asta.
Uratica multumesc pentru cafea, e innorat si din aceasta cauza nu imi ajunge, daca celelalte mai dorm o sa o beau si pe a lor..... Ieri Antonia spunea "mama uite casc gura" si o casca, "Nu inteleg de ce casti gura", raspuns super "Ca sa imi vina somnul" , asa ca daca o sa aveti probleme cu somnul cascati gura, dar atentie nu se stie niciodata.....
Bruni, imi pare rau prin ce treci, nu cred ca izolarea de noi o sa te ajute poate mai bine ar fi sa-ti descarci sufletul si nu sa suferi singura, din cate am reusit sa te cunosc, sunt convinsa ca o sa treci repede peste asta.
Mara, succes la intepaturi, nu stiu cum se prezinta Menopurul ca eu am facut stimulare cu Gonal F, si eu am folosit foarte multe dar foloseam mai putin ser la dizolvare foloseam o fiola de ser la doua de Gonal si nu ma intepam cu fiecare, nu stiu tu cum le faci.
Enni ma bucur ca ai ajuns acasa si puiutii tai sunt bine, o sa ai o perioada agitata cu multe vizite, atentie la viroze, problema dificila o sa inceapa cam dupa 6-8 saptamani, cand o sa-si puna amprenta si oboseala, la spital era rau si urat dar erai linistita in privinta sigurantei copiilor pe cand acasa mai apar si unele lucruri neprevazute.
Apalina, succes la intepat, trebuie pana la urma sa iti devina o obisnuinta, o vei face zilnic.
Julia, exista si o metoda rapida de determinare a sarcinii se numeste reactia Galli-Mainini care se poate face la mai putin de 2 saptamani dar pentru asta ai nevoie de un broscoi, ceea ce nu stiu daca la ora asta tu o sa gasesti, sa nu radeti, e adevarata nu e gluma, eu am incercat in trecut aceasta metoda dar din pacate la mine nu era sarcina.
Madutz, nu-mi prea vine sa povestesc despre copiii mei cand voi sunteti triste, n-as face decat sa va fac si mai mult rau, sper sa ajungem intr-o zi sa ne laudam fiecare cu odraslele noastre, iar atunci sa vezi ce o sa iasa, ba al meu e mai.....ba al meu e mai....si tot asa pana la infinit, chestia e sa nu ajungem la paruiala.....

Mergi la inceput

buna fetele!
cum mai sunteti??eu incerc sa-mi revin si sa nu cad acum in melancolie!!
si ma ajuta si soata mea..e plecat in delegatiuni saptamana asta..si dupa ce l-am anuntat ieri ca are de prestat..imi trimite azi mesaj.."buna dimineata!te iubesc!" ei...deci nici nu-i convine postura asta!ca sa vezi ce ti-e si cu barbatii astia!
dar..avand in vedere ca nu mi-a trimis in viata lui un mesaj cu asemenea cuvinte-cum sa nu imi insenineze ziua??
asa ca fetelor de saptamana viitoare ma apuc de treaba!

Mergi la inceput