FIV la Cluj 9
Raspunsuri - Pagina 19
bendeljulia spune:
buna fetele!
sunt bine, nu prea simt nimic,doar niste intepaturi ici-colo,tare devreme simt ca mi-e somn,pe la 8 seara.
uratica-cand am fost la IA m-am intalnit cu o pereche care a vrut sa faca FIV pe ciclu natural, numai ca doamna ovulase deja cu cateva ore inainte. Deci se fac si fara stimulare, merita o incercare.
Fiti iubite!
uratica spune:
offf madutzule..ce sa-ti faca mama ca sa-ti treaca?uff raceala asta!fir-ar sa fie!ai grija de tine fata frumoasa!incearca sa mananci cat mai multe fructe si sa faci bai fierbinti,dupa care te pui in patut,invelita bine bine,ca sa iasa raceala din tine!!
julia-multam ptr informatii!o sa vad..in caz ca nu raman natural,o sa vorbesc cu dr micu sa vad el ce parere are!draguta,noi iti tinem pumnii in continuare si speram din suflet sa cuibarsti acum in burtica cel mai frumos bebel din cati exista!deci,pe cand testul?ca asa vreau sa vad dublu-doua liniute!!
beatrice-deci..eu am facut laparo in nov anul trecut!diagnostic jale!!ff multe aderente pe care nu le-a putut rezolva dr micu ptr ca am inceput sa sangerez ff tare!asa ca..urmarea a fost operatie clasica in decembrie. ptr ca a fost destul de mare operatia-trebuia sa iau pauza in mod normal 6 luni..dar,asa cum zice mama mereu ca m-a facut cu hambat in fund!!!consider ca 3 luni sunt de-ajuns!asadar..am luat in perioada asta de 3 luni anticonceptionale-ptr a nu ramane insarcinata si ptr a nu risca sa-mi apara chisturi!in urma operatiilor-rezultatul a fost-scapat de aderente,trompe okute,ovare ok,uter ok!deci..as avea sanse sa raman si natural,cu ajutorul lui Doamne Doamne!insa..daca nu e sa fie,voi trece la fiv!asadar mai am 2 zile si termin anticonceptionalele iar apoi incerc sa raman natural!
uff,ce bine ca mai intrati si voi pe aici!asa mi-e dor de voi!in fiecare minut!
fetelor-somnic usor!
turqoise spune:
buna dimineataaaaa, trezireaaa ,hai ca dau tot eu cafeluta cat mai potsper sa va placa!
uratica , sa sti ca si eu m-am gandit la fiv pe ciclu natural, adica daca noi suntem ok, din toate punctele de vedere ar insemna ca sunt sanse, nu?insa, bineinteles ca trebuie sa fie si doctorul de aceeasi parere.eu sincer nu prea as vrea la Cluj pentru ca la noi ar trebui FIV+ICSI , ma gandesc mai mult la Ungaria sau Austria dar pana sa ajung acolo mai este. sa dea DD sa nu mai fie nevoie sa ajung pana acolo. o inseminare sau 2 insa as incerca la Cluj dar trebuie sa avem un rezultat bun ca sa avem ceva sanse de reusita altfel ar fii doar bani aruncati, sper sa ma intelegi
fetele
turqoise spune:
ciao mara, se pare ca ai fost mai rapida cu cafeluta
cum te simti?hai ca am pregatit cofragul
turqoise spune:
fetele, imi puteti recomanda un dr. ginec. bun din Cluj?si daca se poate sa fie femeie, daca nu, ata ete
dedus75 spune:
fetele!!!! trezirea si hai la raport am fost aseara la monitorizare si acum raportez:
deci.....in Z10 am un folicul 13/14 mm pe stanga, si 2 pe dreapta, unul de 17/16 si celalalt dominant de 17/20 mm, iar endometrul este de 6,7mm......deci cu mult mai bine decat luna trecuta....motiv pentru care am facut acum juma de ora pregnyl-ul iar maine dupa masa la 6.30 fac IUI....
da doamne sa fie bine
uritico tu cand faci testul?
va pup pe toate
apalina spune:
buna dimineata fetele !! sinteti binedispuse azi ??? bravo asa va vreau !!! dedus bafta maine si sa fie intr-un ceas bun .Mara e pregatit cofragul asa ca hai cu outele la numarat da' sa fie si de calitate extra !!!!.Uritica da-i bataie draguta ca sigur va iesi un rezultat pozitiv !!! Madutz hai insanatosestete ca ajunga acma, alunga blestemata aia de raceala ca-si face de cap acum cu tine .Sa te faci bine cit mai repede si sa intri in febra pregatirilor si tu .Brunadria pe unde o fi ?sper ca e bine si nu are vreo problema ,hai draguta arata-te putin sa stim ca esti bine Eu ... in asteptare ... de sot ,de rezultate ,de analize ,ca mai am genetica si gine,sper sa fie bine .Va pup pe toate si sa aveti o zi asa cum asteptati voi sa fie ,faina ,faina ,faina
mara72 spune:
apalina, turqoise haideti cu cofragul No, nu cu unul de ala de 30 de bucati ci cu unul din ala mai mititel Deci, asa la o prima numaratoare am vreo 7 pe stinga si vreo 5 pe dreapta. Sa vedem acuma citi vor fi la punctie, oricum eu zic ca e foarte bine, important e sa obtin embrioni grasuni care sa se transforme in bebei nazdravani.
turqoise eu stiu ca Mironiuc e buna pe probleme de infertilitate dar e foarte aglomerata din cite am auzit, am o prietena care mergea la ea la cabinet si statea acolo pina la ore inaintate ca sa ii vina rindul. Vad ca petruta e pacienta ei poate intra si iti da ea mai multe amanunte. Eu insa ti l-as recomanda pe micu, eu sunt pacienta lui de ani buni si sunt multumita
apalina spor in continuare, oricum dupa ce ai toate analizele cam intri in linie dreapta ca treaba cu injectatul merge repede Hormonalele cum ti-au iesit, sint in regula?
dedus cu asa spermograma si cu asa foliculi de data asta sigur se lasa cu bebe
uratica azi ce facem de papa? ca eu tre sa ma alimentez bine si sunt in pana de idei.Si pina una alta tu hai luna viitoare cu un test II sa economisesti banii de fiv ca sa luam din ei jucarii la copii.
maddutz dimineata in clinica mi-am adus aminte de tine stii ca imi spuneai ca la primul fiv te-ai nimerit cu niste ....pirande. No ce crezi? Cind ajung la clinica la usa asteptau vreo doua pirande, din alea cu poale lungi si multe. Acuma de o fi sa fim si la punctie impreuna parca il si vad pe barbatu/meu plin de stres sa nu se incurce borcanasele cu la laborator si sa iasa puradeii la mine. Cum stai cu raceala, iti recomand un doctor ?
criadema mi-a ramas gindul la puii tai, sunt tare dragalasi. Si eu am uitat sa iti multumesc pentru floricica si mai ales pentru sustinere si incurajari, o sa ma gindesc la tine de cite ori o sa simt ca ma ia tristetea de la hormoni. Deocamdata sunt tare linistita, ma simt foarte bine si sper sa o duc tot asa, sa nu imi joace hormonii feste.
brunadria nu ai aparut de mult si incep sa ma ingrijorez. Esti bine? Hai fata frumoasa spune/ne ce ai mai facut
julia tu hai cu testul ala pozitiv
beatrice, anamy
moniland pupici la printese
uratica spune:
'mneata fetele!
hihihi..de-abia m-am trezit si eu!asta ca sa ma pregatesc ptr cand oi fi cu burticuta!ce optimista sunt,nu?Doamne cred ca atunci cand oi fi insarcinata trebuie sa ma lege lumea de piciorul de la pat ca sa nu mai fiu asa zbantuita!si..mai ales sa ma feresc sa ma joc si sa iau toti bebeii ce-i intalnesc in drum-in brate sa-i smotocesc!
mara-am pregatit cofragul!felicitari ptr productia buna-de calitate superioara!draguta-ma bucur ca esti optimista si plina de avant!hihi..de-abia astept sa te vad cu burticuta!
turqoise-din cate stiu tu esti micutica de ani..sau ma insel?din cauza asta cred ca ar trebuii sa incerci cu inseminari!numai incepe odata!nu lasa timpul sa treaca!pune intrusu pe treaba si baga tratament in el!!vrem sa te vedem cu burticuta!iar referitor la fiv-ca nu il faci in cluj-nu stiu ce sa zic..MONILAND iti poate spune mai multe-ea a facut si in cluj si in austria!la mine in schimb,problemele le am eu!si am incredere in cei din cluj!simt ca acolo e sansa mea!daca nu vrea sa iasa bebeul brasovean,cu siguranta va fi clujean!
dedus-eu inca nu ma apucai de bebe!mai am pastilute de luat!si apoi!!!sper sa am si ovulatie dupa antibebe1ca in unele cazuri cam da chix in prima luna!o-m vedea!!ei..draguta!felicitari ptr rezultat!bafta multa!sa dea Domnul sa vii cu 2 liniute!
apalina-cum ti-au iesit analizele pana acum?cand iti vine intrusu???trimite-l la intepat!
madutzule-ai grija cu raceala asta!scapa odata de ea!uite..ma sacrific eu!dami-o mie!ptr ca eu o tratez repede cu un vin rosu!
bruni-cum esti?hai fetita fa-ti aparitia!spune-ne ca esti bine!hai mamica de micuta thailandeza!!
anamy-bafta si tie!tinem pumnii stransi!dupa atata asteptare trebuie sa iasa cu ochisori!
criadema-un sfat..tu ce parere ai de fiv pe ciclu natural?oare exista sanse reale?uff..deja ma bantuie gandurile!insa stiu ca va fi bine pana la urma!
julia-vrem un rezultat cu 2 lliniute!hai odata!nu ne mai tine pe jar!da-ne o veste buna!!!!!!!!!
moniland-la toate 3!
lilicica-tu cum mai esti?sper ca ai gonit rusii 9 luni!uite,ii sperii eu!hai vin-o si tu cu vesti bune!
enni,jovana,petruta-