FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

hello hello ,ce de agitatie pe aici !!!fetele eu mi-am facut hormonalele ,bineinteles ca le-am platit ca doar asa se practica in rom dar asta e ,acum sa speram ca ies si bune !!!astept sa vina intrusu' sa-l duc si pe el !!! Uratica da-i bataie ,incearca toate pozitiile stilurile si tot ce stii tu sa iasa nu-l slabi deloc pe sotulioca pune-l la munca !!!Dedus ma bucur ptr rezultatul vostru si treceti la actiune ce mai asteptati ???.Mara bafta la numaratoare si ai incredere ca va fi bine ,vezi ca suntem pregatite co cofragul!!!FETELOR BAFTA LA TOATE SI UN GIND BUN VA PE TOATE FARA EXCEPTIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

EI... SI UITASEM SA VA SPUN ,CINE VA FI CA MINE SA FAC UN COPIL CU .... PREFECTUL DE CLUJ !!!! SPER CA NU ARE ACCES LA ACEST FORUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

turqoise, singurul lucru care l-a luat sotul meu este multimacca , branca , si omega......si absolut toate luate dupa ureche( babeste) adica doza aproape dubla....de 3 ori/zi cate 3 lingurite....
eu totusi cred ca ultima spermograma care ne-a speriat pe noi a fost facuta in conditii nu tocmai optime si de aceea a iesit asa prost.....sper doar sa avem noroc de data asta si sa imi dea si mie dr o veste buna diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

dedus, merci mult pentru raspuns, multimaca si centrum(care le are pe toate)ia si sotul, credeam ca a luat ceva mai deosebit de aceea am tot insistat.tin pumnii stransi bine sa vii maine cu o veste beton
fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna fetelor am fost ieri la surcel ,mi-a disparut chistul si am inceput deja stimularea cu gonal.urmeaza sa fac IA saptamana viitoare.daca nu vor reusi inseminarile cred ca ma voi alatura voua celor care faceti FIV.
poop fetele si succes in tot ceea ce faceti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

anamy-felicitari!!sper sa reusim cu toatele luna care vine!doar e luna noastra norocoasa!
dedus-hai fetita,te asteptam cu vesti si mai bune!
veteranelor-unde ati disparut?
bruni,madutz-sunteti ok?
mara-te asteptam cu oute multe multe si de calitate superioara!!
turqoise,apalina-
fetelor-cred ca sunteti in focuri!!ptr ca suparate nu aveti voie sa fiti!ca va bat!
asa ca iesiti din barlog si treceti la apel!!

Mergi la inceput

si mai fetelor,eu inteleg ca sunt dragobetele si ca profitati de sotii vostri la maxim!!!!dar totusi...
MAI VORBITI SI CU MINE PE AICI!!CA MA ISTERIZEZ!
v-am speriat?stiam eu ca doar asa merge cu voi!vad eu ca nu intelegeti de vorba buna!!!!

Mergi la inceput

no...si daca tot bantui de una singura pe-acilisa pe forum..imi mai fata mintea si cate-un pui!!!ca de!nu se poate altfel!neuronul trebuie sa mai sclipeasca si el din cand in cand!
criadema-vreau sa te rog si eu ceva..daca poti sa ma ajuti!!si daca te mai intalnesti cu nasica bebeilor tai..vroiam sa stiu daca cei din cluj fac fiv fara stimulare-pe ciclu natural..parca asa se zice!si daca au avut vreo reusita astfel!
ca trompele sunt okute..insa ovarele sunt ok! nu stiu..imi fata si mie mintea la ora asta cate-un pui..ce sa fac?
voi ce ziceti fetelor?de nu iese naturel?as avea sanse fara stimulare?promit ca ma duc inainte de asta la produs!adica la monitorizari,ca sa vad exact cum stau si daca ma prinde postura asta!
deci,fetelor eu va avertizez-sunt nevorbita rau de tot si ptr ca nu vorbiti cu mine imi fata mintea prea multi pui..si s-ar putea sa mi se urce piticii rau de tot la cap!
asa ca rogu-va faceti-va aparitia!!!pleaseeeeeeeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

uratica.........da am trompa infundata....si am si PCOS si ma gandeam sa imi faca si drilling...........
ca.........inca nici eu nu stiu bine ce am acolo.........

luni sunt programata la DR.Micu la consult/......
ai idee cat costa o consult??????????

tu cand incepi??????la bebe sau lucrezi deja????????
nu am inteles bine asa-i?????
:)
aveti grija de voi!!!!!!!!!!

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

salutare!
eu tot racita cobza sunt! tot fornaita, tot cu bronsita! singura modificare e ca nu mai tusesc noaptea. in schimb au inceput durerile de cap. sper sa nu fac si o sinuzita!

Mergi la inceput