FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

fetele io-s praf ,bafta la toate inhibate ,stimulate aspirante ,gravidute ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

fetelor..m-ati suparat rau de tot!!dupa ce ca disparurati de pe-aici,nici nu vreti sa incepeti cu gravideala odata...................va anunt ca eu termin pastilutele-mai am 3!si ii dau apoi bataie la naturel!sa vedem ce iese!insa nu mai astept!deasupra,dedesubt,capra,cu perne sub fund,cu cracii pe pereti,cu gura inchisa ca sa fiu sigura ca primul iese baiat....asa ca urc si eu pe val!
noapte buna fete frumoase!sa visati frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!
trezireaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, azi eu dau cafelutae mare si gustoasa cum ne place noua, hai care iese la o poveste???
mara, ce noutati are viitoarea mamica?cum esti cu productia?
maddutz, tu iar esti prin delegatiuni?tie ti-am pregatit special laptic cu cacao, ca asa-i place fetei, nu?!
uratica, cum nu esti tu prin zona, cum dispar toate fetele, grija mare ca tu esti baza
toate fetele

Mergi la inceput

deci, uratica, luna viitoare vii cu 2 liniute,ne-am inteles?!! sa fie cu ochisori, defapt la cat de optimista esti nu are cum sa fie altfel

Mergi la inceput

'mneata fetele!
turqoise-multam ptr cafea!tareeeeee!da buna rau de tot!
multumesc ptr urare!sper din tot sufletul sa fie asa!sa se prinda la toate!ca eu nu va las singurele!va iau dupa mine!
hai fetele-trezirea!!!pai se poate?ince
pem prezenta,ca vad ca va faceti de cap! si atentie ca scot si !nu accept nici un fel de absenta azi!!ne-am inteles??
hai,la apel!!!!altfel asa o sa aratati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

fete!!!!!!trezirea si poftiti la
ce faceti? cum sunteti? eu am vesti noi despre spermograma lu"barbat-miu..... good news!!!!!este normospermie....are 215 milioane si mobilitate 75%.....yupi!!!!!!!! si diseara merg la control......nu mai apuc sa scriu cand ma intorc dar maine vin cu vesti
va fara nici o exceptie

Mergi la inceput

WOOOOW,dedus,cu asa spermograma iese bebe 100% cat de curand, eu te-am mai tot intebat dar poate nu ai vazut, ce tratament a facut sotul tau de a ajuns la asemenea performante, ca vreau si eu, adica "el", please please answer me please. sau poate ma ajutati voi fetele , care stiti,,aa, ma gandesc sa-i mai dau si napraznic de saptamana viitoare, sper sa nu faca figuri ca i le bag pe gat

Mergi la inceput

pai mai dedus-treci la treaba!!!!!da startul!
si da-i si la piticuta de turqoise reteta!poate-si trateaza si ea intrusu!
iar luna viitoare sa va prezentati cu la purtator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

fetele
am lipsit la apel citeva zile da am motivare!!!! simbata si duminica am fost la munte sa ma relaxez ca sa am productie buna si de calitate. Ieri si azi nebunia de pe lume la serviciu. Da vad ca voi nu pierdeti vremea.
dedus felicitari pentru rezultatele sotiorului, eu zic sa te pui pe treaba cu prestatu ca la asa spermograma poate scapi de fiv si inseminare si ramii natural. Si da reteta si lui turqoise
julia ce mai faci graviduto?
uratica aminteles, peste 3 zile te apuci de treaba, da-i bataie ca avem nevoie de gravidute pe aici . Si iti sta tare bine cu nepotelul in brate, ma tot uit la poza pe care mi-ai trimis-o/
fetelor, eu miine ma duc la numarat outele, e ziua 5 de stimularre sper sa fi produs ceva. Oricum numaratoarea asta intermediara nu e tare relevanta, important e ce recolta voi avea la punctie.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criadema spune:

O portie de cafea si de la mine....vad ca mai sunt fete care fac.
Numai luni e zi de acomodare de marti intrati-va in mana.
Madutza pentru tine ceai, apropo mai esti bolnavioara? Mai tusesti sau ti-a trecut dupa inghetata.
Mara, ma bucur sa fiu cea care iti poarta noroc, si de ce nu si celorlalte fete, sper ca stimularea merge bine si in curand vom avea un rezultat bun, scuze cred ca de emotie am uitat sa-ti multumesc pentru prajitura, a fost super buna.
Fetelor, Mara este o persoana deosebita, draguta, simpatica, sensibila, mi-a facut deosebita placere sa o cunosc.
Uratica, daca vrei frisca fara E-uri poti sa faci din smantana este super buna si la gust si e si sanatoasa. Tortul de saptamana trecuta nu mi-a fost suficient am mai facut si un Tiramisu. Copiii mei s-au bucurat, de sarbatoare, de tort, au cantat multi ani, au suflat īn lumān#259;ri pān#259; s-au terminat.
Brunadria cred ca ai scapat de zapada, poti sa iesi la aer si in acelasi timp si din starea pe care ai avut-o in ultimele zile.
Apalina, faptul ca Stamatian este prefect nu o sa te afecteze deloc, Clinica este ultimul lucru la care va renunta. Cand eu am facut fiv el era si directorul Directiei de sanatate publica si vreau sa-ti spun ca nu a lipsit de la nici o intalnire pe care mi-a stabilit-o din acest motiv, asa ca pe baricade, termina analizele, sa vina si sotul si la clinica, vei face un copil sau doi cu ......prefectul judetului Cluj. Succes!
Tuturor fetelor MULT SUCCES SI CAT MAI MULTE REZULTATE CU OCHISORI.

Mergi la inceput