FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

week-end placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

buna seara fetelor............

si eu vreau sa merg la laparo........dar se col,pica treburile, ca eu lucrez de 3 ani si zice contabila ca trebuie CAS-ul pe ultimii 5 ani.......
asa ca....tre sa ma duc la bv dupa diploma................
apoi daca ma duc si pana imi face actele........inca nu l-am sunat nici pe dr. Micu sa vad ce si cum.........nu stiu nici cand ma programeaza......apoi doamne ajuta!
va doresc sa aveti bebeii mult doriti cat mai repede si mamaicile sarcini usoare.......

uratica nu esti gravi dupa lapro?

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

beatrice, stiu ca cas-ul trebuia platit pe ultimii 5 ani. dar, de ceva vreme, am inteles ca, s-a schimbat. trebuia sa-l ai platit pe ultimile 6 luni. cred ca, pentru detalii corecte ar fi mai bine sa te interesezi la cas.
sau....uratica, tu parca erai in tema. ce stii de asigurarile de sanatate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineataaaa!!!!haideti cafeluta e servita fara tobosari si alte cele ca ma doare capul ceva groaznic !!!! m-ia venit si cm ,si cu donatul asta de singe cre ca nu se prea impaca ,s-acum merg sa-mim fac hormonalele ,alt singe si uite asa daca n-am fost anemica .... voi deveni !!! va pup fetele sa aveti o saptamina linistita cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fete hop si eu dupa 3 zile de pauza....musafiri si vizite ...cum va simtiti?.... din cate am vazut am o gramada de pagini de recuperat...
maine dimineata vin cu ''noutati'' referitoare la rezultatul spermoramei iar maine seara merg la doctor la control....hmmmm...sper eu sa am ceva oute in cofrag,,,

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

neata fetele!
dedus-bravo fata!sa vii sa ne uimesti!da sa ne dai pe spate rau de tot cu rezultate bune!!!!!!!!!
mara-tu cum esti closca?cate oute ai la cald?speram sa umplem cofragul!
madutz-si mie tot 6 luni mi-a zis tanti de la cas! tu cum mai esti?iti trecura raceala?plamanasii cum iti sunt?mai tusesti?sa ti-o trimit pe mama?
eu amu am trecut la dureri de masele!imi vine mintea la cap-ptr ca imi creste la anii astia o masea de minte!!si ma dispera!azi ma duc sa-mi iau de la nepotel o jucarica de-aia ce o tot rontaie el!uff..dau din lac in put!dar asta e!!trece..
beatrice-daca tot nu reusesti cu adev de la tine,te poate trece sotul ca si coasigurat!vezi care varianta iti e mai la indemana!
apalino-bafta si tie fatuca!si baga multe sucuri naturale!sau multe fructe!face bine!iti vei reveni mai repede!
monique-eu banutii i-am dat dupa operatie!aceeasi probl o aveam si eu!insa am hotarat sa dau dupa,in functie de rezultate si de felul in care se poarta cu mine!si..sa ai banuti la tine!ptr ca dupa operatie trebuie sa le dai la asistente,cand te trezesti!la dr si la anestezist poti sa le dai dupa!eu asa am facut!si..nu lasa pe nimeni cu tine dupa operatie!insa stai linistita!in afara de a sti ce ti-a gasit-ce ti-a facut si un dus nu ai nevoie de nimic!iar recuperarea e in functie de tine-de psihicul tau,de felul tau de a fi!daca mai ai intrebari-iti raspund fara nici o problema!asa ca..astept!
bruni-ti-ai revenit?cum mai esti?sper sa fii bine!
turqoise-te-a tras intrusu de urechi de nu mai dai pe-aici!ai grija fata frumoasa!
criadema-cum fura petrecerea?si ce mai fac prichindeii?
lilicica-cum mai esti?sper sa nu-ti fi venit uratii si sa fii deja graviduta!
JULIA-graviduta noastra,cum esti??????ceva semne?
fetele si o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!

uratica, saptamana asta sunt singurica , intrusul e plecat
cum a fost weekendul? eu sunt franta, am avut ceva musafiri, fiecare cu copiii lor, care mai de care mai rasfatat,4 la numar, a trebuit sa fiu cu ochii pe ei sa nu se urce pe dulap, sa nu mai punem la socoteala ca mi-am primit si un pumn in freza de la unul din ei,asa in joaca,in fine, saptamana asta voi avea timp suficient sa ma relaxez si ....sa astept rushii
toate fetele, fara exceptie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor!
Am revenit si eu dupa un weekend linistit, stat in pat si altele.
uratica - am avut o stare ciudata cand mi-ai scris "graviduta noastra", parca nu era vorba de mine.Sa vedem ce iese, semne nu tare am, dar nici nu tare sunt atenta la ele, ca le-am avut pe toate in cele 4 incercari, asa ca mai bine nu ma stresez. Oricum esti o scumpa, sper sa ne cunoastem odata.
mara cum esti, scumpa? un cofrag, doua????
brunadria - da ne semn de viata!totul va fo OK, o sa vezi.
dedus - alta luna, alta incercare, alte sanse de reusita! o sa fie bebe cu siguranta.
maddutz tu cum stai cu pregatirea?
apalina bafta la analize!
Va pup fetelor, o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

ok mersi fetele sa vad ce pot face
dar cred ca se amana pe luna viitoare
nu stiu................

XMAS time...........

Poze

nostru....o fi pe drum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

of of mai mai..
cam slabuta miscarea pe-aici!
ce faceti fete frumoase?pe unde umblati?eu am dormit toata ziua!am recuperat!si mi-a trecut si durerea de masea!asa ca,acum sunt in limitele normalului!
bruni-cum esti fetita frumoasa?ti-ai revenit?
madutz-tu?mai esti racita?
mara-pe cand productia?
apalina-ai ramas fara sange?da-i cu vin rosu sa recuperezi!
dedus-mi-a placut f tare mes tau plin de optimism!
turqoise-sper sa nu iti vina rusii si sa stea acolo la mama lor 9 luni!
julia-ovulatie pe partea care trebuia,gigei fortosi-asa ca..trebuie sa fii graviduta noastra!!
monique-bafta multa!
beatrice-tu de ce vrei laparo?ai trompele infundate?sau...??
criadema- tie si strumfilor!
lilicica-sper ca ai speriat rusii si nu mai vin la tine!
fetelor

Mergi la inceput