FIV la Cluj 9
Raspunsuri - Pagina 15
uratica spune:
pai mai fetelor,frumos va sade??pe unde umblati?
adica am ajuns pe pagina 2 deja??????
ia apareti pe interval ca ma supar!si vin cula voi!
hai alinierea!!!incepem sa facem prezenta!
uratica spune:
bravo fetelor!!iar incercai sa vad ce faceti si iar trebuii sa va recuperez de pe pagina 2!!si ptr ca ma lasarati aici sa vorbesc de una singurica,m-am suparat si m-am indopat cu un kg de inghetata!
asa ca sa-mi treaca un picut supararea!
si am papat si o felie de tort!yami yami!!
bun..deci la voi a venit deja weekendul!
so...va urez un weekend pe placul inimii voastre,plin de veselie,bucurii,distractie si rezultate excelente!mai ales marei si juliei!!fetelor va tinem pumnii si incepem numaratoarea inversa pana la aparitia !
si....am descoperit si de la ce imi era rau si vomam intruna-de la anticonceptionale!nu le mai suporta organismul meu!si astazi fusei sa le schimb!ciudata chestie!dar...asta e!
bendeljulia spune:
uratica, merci de galerie, acum am terminat pogacelele cu jumari - sunt preferatele lui sotu, asa ca m-am apucat. pana nu ma simt rau de la mirosuri mai fac.
Sunt bine, nu ma doare nimic, nu ma simt rau,si nu am decat de castigat!Daca nu altceva, experienta, si ganduri bune de la voi.
Weekend placut pentru toate fetele!
Monique12 spune:
Fetelor, multumesc mult de incurajari. Diagnosticul meu este distrofie ovariana dreapta prin LUF - am reprodus din scrisoarea medicala. Doctorul mi-a explicat ca ovarul stang functioneaza ok, dar ca in dreapta am constant doi foliculi cu care nu se intampla nimic, iar prezenta lor ar putea fi motivul pentru care nu se produce minunea, in conditiile in care ovulatie exista iar trompele sunt ok. Deci, sa revin cu intrebarile.
Maddutz, ziceai ca ai o prietena la Stanca, si poti sa-mi spui ce si cum, inclusiv de preturi.Te rog frumos sa nu uiti.
Sunt curioasa cum e si cu recuperarea, deoarece eu m-as fi dus saptamana viitoare pentru interventie, dar in martie am un examen important si n-as vrea sa-mi dau peste cap programul de invatat.Astept noutati. Multumesc.
uratica spune:
neata fetelor!
iar v-am recuperat de pe pagina 2..pe unde sunteti fete frumoase?
monique-preturile cred ca sunt cam la fel in toate spitalele..
dai cam 400-500 ron la dr,asa dadeau fettele cand am fost eu..eu am dat mai mult ptr ca operatia mea a fost clasica..iar laparoscopia am facut-o la privat..dar continuam-la anestezist dai 150-200 ron si ptr asistente sa ai pregatit bani marunti-sa le dai cate 10 ron-ptr ca o sa ti se cam faca rau de la anestezie si sa aiba grija de tine!operatia nu e grea..poate sa te externexe a doua zi. o sa te simti un pic mai rau cateva zile,pana trece efectul gazului ce il folosesc dr-ii,o sa te doara un pic umerii si o sa respiri un pic mai greu. insa nu e de speriat.vei vedea!in 3 zile esti ca noua!eu mi-am revenit ff repede dupa operatie!ti-am zis-a doua zi am batut singura drumul cluj-brasov,asta si cu bagajul dupa mine!si..desi toata lumea zice ca dupa sa nu mananci nimic,doar sa bei multe lichide-ceai,supa si alte cele-eu a doua zi deja mancam normal!acum depinde si de organsim cat si de psihic!si la tine se stie deja diagnosticul ceea ce e ok!ai trompele ok,ceea ce e cel mai important,asa ca iti va face drilling ovarian-iti va face cateva gaurele in ovare ca sa inceapa sa functioneze normal,sa eliberezi oute!la mine a fost belea mare!aaa..si dupa operatie poti incerca sa ramai insarcinata!sunt multe fete care au ramas insarcinate exact in luna cu laparoscopia!ptr ca de regula se face operatia inainte de ovulatie..
asa ca,du-te linistita!nu-ti fa probleme!va fi totul bine!
bafta multa draguta!si da-ne de stire cand vezi 2 liniute!
Monique12 spune:
Uratica, esti tare draguta! Multumesc mult de informatii.Daca poti sa-mi mai spui, in operatie intra un doctor, un anestezist si asistenta? sau mai multe persoane? si faza asta cu datu banilor-care mie mi se pare tare penibila- se face inainte de interventie? Si dupa interventie, are voie sa stea cineva cu tine, in caz ca ai nevoie de ceva? Cam multe intrebari, cred ca sunt un pic stresata...
apalina spune:
monique nu te mai stresa atit !! in sala intra mai multe persoane banii e indicat sa-i dai inainte de interventie ,anestezistul va veni sa vb cu tine si atunci poti iar la dr te orientezi .Eu nu i-am dat decit la vreo 2 zile dupa operatie ca n-am reusit sa ajung pe linga el in ziua interventiei dar nu cred ca va fi o problema asta mai ales daca te trateaza mai demult .dUPA OPERATIE VEI STA LA REANIMARE PINA A2-A ZI ASA CA NU CRED CA VA LASA PE CINEVA CU TINE DAR CINEVA DIN FAM SA BOMBARDEZE ASISTENTELE DE LA REANIMARE CA ACOLO VEI AVEA MARE NEVOIE DE ELE .Cel mai important lucru dupa ce te trezesti ,sa nu deschizi gura si sa nu tragi aer pe gura sa nu-ti fie rau in rest totul e ok ,nu e greu asa ca stai linistita draguta .Scrie repede 10 mes scurte sa scapi de moderatori asa m-au invatat fetele si pe mine si dupa aceea mesajele vor aparea la timp