FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

pai io zic sa stai cuminte acolo in patut ca e rost de gemeni dupa criadema si enni tu urmezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

monique-cred ca eu sunt ultima din gasca care a facut laparoscopie!
deci..depinde unde faci-stat sau privat!in functie de asta iti zic si preturile-sper sa ai activat pm-ul!
si nu te speria-nici eu nu am avut experiente in ale interventiilor asupra mea!insa m-am ales in noiembrie cu o laparoscopie si in decembrie cu o operatie clasica!si nu am murit!dupa laparo am plecat acasa singura a doua zi!si a fost drum lung!am mers cu trenul de la cluj la brasov!acum depinde si de psihicul tau!dar nu e atat de grea operatia..o sa ai 3 gaurele f mici-una in buricut si 2 in dreptul ovarelor sau tromputelor-nu stiu cum sa explic exact-asa ca o spun pe sleau!!-2 gaurici sunt in chilotei!
ptr detalii suplimentare,poti sa ma "apelezi oricand"!si bafta!

Mergi la inceput

julia-asa sa faci!sa stai cumintica in patut si gandeste pozitiv!e ok ca esti si un pic realista,insa vorba lui madutz-gandurile pozitive atrag lucruri pozitive!
mara-am fost sa fac pe mine..ups!nu pe mine!ci la wc!pardon!
si am mancat ca eram rupta de foame!si binenteles ca am studiat intai e-urile la ce am mancat-ca doar nu am rezistat tentatiei!
insa pot sa va zic ca nu m-am indopat cu e-uri si vreau sa va zic ca nici nu am multe e-uri in frigider!decat mustarul!spre surprinderea mea!
in rest-facand mancare gatita mereu,ciorbici si alte cele,cu taitei de casa si plus ca si carnita o iau de la tara,de la sora tatalui..nu ma prea dedau la e-uri!taiteii ii fac cu manuta mea,ouale de la tara..si de regula folosesc multe legume si verdeturi,plus bors-ca doar mi-s pui de moldoveanca,pe taram de ardeleanca!si devorez dar devorez orice fruct!orice!m-am uitat insa si pe sunca si nu sunt trecute e-uri..desi ma indoiesc ca nu are!!asa ca..m-am scos cu e-urile!
ups..de fapt sunt vinovata cu ceva!!!imi place inghetata la nebunie!!si acum uitandu-ma pe ea,are e-uri!insa nu pot renunta la ea!!!!!!!!!!!!!!va rog nu ma bateti!
deci gagicute,acum ma duc sa fac o baita fierbinte fierbinte sa nu mi se intoarca raceala!altfel trebuie iar sa ma tratez cu vin fiert!si apoi sunt din nou la apel!
fetele!!a...si binenteles ca muream de pofta si maine fac tort,nu tarta!tort de mere cu caramel-care se face fff usor!te lingi pe botic!
ups..julia uitasem ca deja esti graviduta..sorry!promit ca iti trimit si tie si fetelor cate o felie babana!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

julia ia un no-spa am o prietena graviduta si tot asta ia ,zice ca asta e recomandat cind esti si stai linistita si ai grija de puiuti si asteptam sa treaca repejor 2 sapt sa tragem un chef aici cu toatele .Monique stai linistita draguta ca nu e mare lucru o laparo ,mai rea e anestezia ca in rest scapi usor eu in 2 sapt am mers inapoi la lucru asa ca fii tare ca treci si peste asta .Dar care e problema la tine ,de tre sa-ti faca laparo ?Ei fetele ce sa va zic eu de Micu si Surcel ? pe primul l-am cunoscut personal si nu vreau sa supar pe nimeni dar am fost la 2 consultatii la el si m-ia parut fff plictisit si dezinteresat ,sorry inca o data pacientelor lui ,si pe Surcel ? nu stiu ce sa zic ,eu totusi sper sa ma incadrez in timp si sa mai faca profu fertilizarea ... adica sotul Uratica dar cu aj lui Stamatian draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

MARA si din partea mea un sincer si calduros "La MultiAni!" multa sanatate si un bebic sau doi frumosi si sanatosi.
Sunteti super toate, dupamasa cand ajung acasa de la serviciu, de abia astept sa intru pe forum, cand colo de fiecare data pagini intregi scrise.
Julia sa ai parte la semnatura in curand de unul sau doua carucioare.
Uratica nu stiu de unde poti sa ai atata energie, ne binedispui fantastic de mult pe toate
Criadema "La Multi ANi" pentru sotul tau, si tie si copiilor multa sanatate si fericire alaturi de el.
Au ramas doi medici extraordinar de buni Dr. Micu si Dr. SUrcel, asa ca fetele sa nu fie suparate, ca raman pe maini bune in clinica.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

gata fetele!ma imbaiai,ma dadui cu crema,ma uscai la par..si mai bagai in mine o tura de banane,portocale si mere!
si turqoise-surpriza surpriza!!nu stiu daca de la bananele in cantitate mare,binenteles in combinatie cu kiwi,portocale si mere mi-au iesit ptr prima data analizele super in ceea ce priveste anemia!dar eu una cred ca e din cauza bananelor!asa ca o sa continui!
sau o fi laboratorul de vina??ei..chiar de e laboratorul de vina,macar chestia asta ma binedispune si ma face sa ma simt mai bine!asa ca...ce mai conteaza!e bun primit!
si voi ce mai faceti fetele?eu la cate cafele am baut azi..imi merg dej'tele la butonat de nu mai pot sa le opresc!!ca dati seama daca ati fi in preajma mea si mi-ar fi mers gura asa??
fetele,am o dispozitie de zile mari!!asa ca de va mai vad tristute,pesimiste si bosumflate vin acusica la voi si va tuc apasat ca sa va molipsesc cu veselia si optimismul meu pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

fetelor ce harnice sunteti!!!
monique bine ai venit!! stai linistita laparoscopia nu este o interventie grea!!
fetelor sa vad eu care vine cu 2 liniute prima!!! ca nu mai am rabdare , vreau sa va vad gravidute!!!
, la toate si va doresc o seara frumoasa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

fetele somnic usor sa veti o noapte linistita si vise frumoaseeee !!!muulteee muulteee

Mergi la inceput

hello bruni!ce mai faci draguta?
ufffffffff..mai fete mai,vad ca eu bantui de una singura pe aici..of of mai mai!
hihihi-stiti la ce m-am gandit eu?sa veniti toate de-odata -cele ce sunteti in focuri acum- cu 2 liniute!!!!ce frumos ar fi!
noi cele "asteptace" am fi super happy!
asa ca dati-i bataie fetelor!
si bine..voi puneti-va sa faceti nani!uite eu vin sa va invelesc ca sa nu raciti si sa va dau de noapte buna!somnic usor fete dragi!sa visati frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

binenteles, ca de obicei, apar si io la ore tarzii si voi....ca potarnichile in pat! sau voi o ascultati pe uraatica si vrei sa faceti cu sotul si nu cu stamatian ca va fi prefect! hihihihi....n-o s-o uit pe mara veci cand mi-a spus ca ea face copii cu micu si ...cu sotul!
Lilicica tu pe cand esti programata? poate ne nimerim impreuna! sa nu fiu singurica!
Monique bine ai venit. Todea Cezarin stiu ca e la stanca, asa ca...foarte multe eu, personal, nu stiu sa spun, noi toate megand la gine I. dar, am o prietena acolo si o intreb, numai sa-mi aduci amminte. isi cam spune cuvantul varsta!
io in seara asta, cu gandul la ospatul lui criadema am mancat tot ce-am gasit prin cale! acum savurez niste tofeffe. brunadria de mi-ai vedea burtica amu, ai fi sigura ca vezi o graviduta
uratica, mama draga, cafeaua in exces iti lipsea! insfarsit am cu cine sta la taclale la noapte!
juliacei doi juniori pot face chef acum, cat mai au loc. tu stai linistita cca esti graviduta. sa nu ridici greutati si sa nu faci efort. un excelent motiv sa-l pui pe "intrus" la munca! ...sper ca nu citeste, ca deja sotul lui mara am inteles ca ma cauta!
ups...tre' sa recunosc (spasita) ca la ciocolata nu stiu sa citesc lista cu ingrediente! asa ca, uratica, te "iert" pentru inghetata!...pana la urma, tre' sa avem si noi niste vicii!

Mergi la inceput