FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Buna fetelor, am trecut si prin asta. Si multumesc din suflet penru incurajari.
La recensamantul final am avut 8 milioane de spermatozoizi, d-na Marinela a zis ca nu-i rau, si ca oricum totul e o loterie. Au obtinut sarcina cu 1 mil si n-au obtinut cu 60 mil.Tot asa a zis si pentru FIV. Inca nu stiu cum sa ajute procesul de implantare, daca zic bine.
Am mai aflat ca dr. Micu a avut 2 reusite anul acesta la inseminare. Si ca se simte criza financiara, intr-adevar anul trecut de fiecare data am fost cel putin 4-5 cupluri ptr. IA, si in ian si acum am fost numai 2.
Am povestit cu sotul unei doamne care avea punctia,au infertilitate inexplicabila, au facut sute de analize, si aici, si la Bucuresti, si la Budapesta, iar dupa punctia au aflat ca d-na ovulase noaptea trecuta, Stamatian n-a estimat bine zilele - apropo, a fost numit prefect.D-na respectiva facea FIV pe ciclu natural.
Acum stau si astept, va citesc si vin cu noutati.
Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

julia simt asa un pesimism in cuvintele tale ! nu e voie draguta ,capul sus ,viata ne rezerva surprize si sigur vei avea noroc ,noi o sa te incurajam cit putem ca doar de asta ne-am adunat aici !!! imediat iese Uratica la apel si sa vezi ce ne ridica moralul !!!.Fetelooorrrr !!! Stamatian ,prefect ???? si pe mine cine ma fertlizeaza mai fetele ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

apalina pai micu sau surcel, pe care il preferi

Mergi la inceput

apalina, nu-s deloc pesimista,dar nici nu vreau sa ma-mbat cu apa rece.
cand te duci la spital, auzi, vezi multe lucruri, si bune si mai putin bune.
Nu stiu cum va fi cu Stamatian, dar si azi am inteles ca a facut punctia de care v-am povestit, si a plecat la ceva sedinta, intalnire.
Micu si Surcel te asteapta, apalina!
Fetelor eu abia ma pot ridica, ma doare partea dreapta-ovarul drept?? de mor incet. Nu mi s-a intamplat niciodata asa. Ce s-a intamplat? Inseminarea a decurs bine, n-am simtit aproape nimic.Pot sa iau ceva calmant?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique12 spune:

Buna la toata lumea. Poate ma ajuta si pe mine cineva cu niste informatii. Mi s-a recomandat o laparoscopie la dr. Todea Cezarin, clinica Stanca, Cluj.In primul rand as vrea sa stiu de la cineva care a suferit o astfel de interventie daca e foarte complicata si cum te simti dupa, pentru ca sunt moarta de frica. In alta ordine de idei, n-am deloc experienta spitalelor(din fericire)si habar nu am cati bani trebuie sa dai pentru o laparoscopie si la cata lume, ca presupun ca nu se poate fara. M-as bucura daca-mi spune cineva ceva in sensul asta. multumesc mult.

Mergi la inceput

Mara LA MULTI ANI!(cu intarziere, dar cu mult drag)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

buna fetele!!
uff..acui ajunsei si eu acasica!si mama..cat am avut de citit!!!
si mi-o foame de o sa rup frigiderul,mai ales ca am mers pe jos toata ziulica cativa km buni!!si am baut la cafele..de tremur toata!asa ca o sa am insomnii diseara!!
si mai apalino-eu zic sa te fertilizeze barbatu-tau!!!ca apoi daca iese altfel....sa nu ai probleme!desi daca e in ograda lui...bafta-n trafic!
julia-ai grija mama draga cu moralul,ca acusica vin la tine si te motai un pic!!stai acum in patut linistita si pune-i pe toti din jur sa circule pe langa tine-vreau aia,vreau ailalta,vreau si vreau si vreau..ptr ca SUNT INSARCINATA!noi tinem pumnii stransi si ne rugam sa apara un "intrus" in randurile noastre!nu!nu intrusul lui turqoise,ci un intrus micut!ok?
madutz-ule..e clar!de maine nu mai gatesc nimic!!de curiozitate o sa ma duc sa vad ce e-uri am cumparat azi!si o sa dau raportul!insa..azi am facut un pas mare-am luat unt-nu margarina...deci..se poate!
fetle..v-as mai povesti multe-insa fac pe mine ca binenteles ca am tabarat direct pe laptop!am aruncat plasele cu cumparaturi in bucatarie si m-am proptit in dormitor sa intru pe forum!
ma duc..mi-e o foame de lup!!criadema-vreau tort!sper ca nu l-ati mancat pe tot!
fetle si ne auzim...azi stau planton la cata cofeina am bagat in mine!
a....si uitasem sa va zic-piciul-nepotelul meu,a zis ptr prima data "mama"!!si cui credeti ca i-a zis???MIE!!murea maica-sa de ciuda!!deci va dati seama cat de euforica sunt acum!!sunt in extaz total!!!
asa ca fetele dati startul la bebei!!!

Mergi la inceput

julia mie mi-a zis micu dupa fiv ca trebuie sa ma comport ca si cind as fi gravida deci atentie la ce medicamente iau. Si pe la gravidute am citit ca ele iau no spa in caz de dureri de burtica, asa ca ai putea incerca. De acum inainte trebuie sa iei in calcul ca esti graviduta, si sa vii cu un rezultat maaaare peste doua saptamini . Si ai dreptate nu trebuie sa te imbeti cu apa rece dar trebuie sa fii optimista, asta conteaza foarte mult, trebuie sa te gindesti ca e sansa ta si ca va fi bine si peste doua saptamini vei veni cu un test cu II . ASa ca daca nu te vad vesela si optimista in astea doua saptamini o chem pe uratica sa scoata la tine si apoi sa vezi tu ce patesti
multumesc de urari,

Mergi la inceput

uratica esti o sursa inepuizabila, emani multa buna dispozitie semn ca ti-ai revenit din boala. Vezi ca ai treaba, maninca repejor du/te la p...i ca te asteptam aici, pina dimineata umplem un capitol. Evident azi la servici n-am facut mai nimic, am bintuit pe forum, am citit tot ce ati scris dupa care mi-a trimis maddutz lista cu euri si cu mincaruri interzise si m/am apucat de studiat. Am venit acasa si evident am deschis calculatorul sa vad care ce ati mai facut cit timp eu am stat blocata in trafic. Apoi m-am dus la frigider sa fac inventar sa vad cite e/uri am pe acolo. Am ceva, am descoperit cutia cu margarina, salamul, sarea de lamiie si alte chestii .Am aruncat o parte din ele, mai putin salamul ca vine sotu si ma intreaba unde sunt mezelurile si dupa aia o cauta pe maddutz( ca doar o cunoaste ) sa o ia la rost ca de ce mi-a trimis lista respectiva.
monique bine ai venit, sa scrii repejor cele 10 mesaje. Cit despre laparoscopie nu e o interventie dificila, nu trebuie sa iti faci griji. Cind esti programata sa o faci si care sunt problemele pe care le ai?

Mergi la inceput

Stau in pat, daca ma ridic, ma doare si mai tare, sotul meu zice ca puiutii se bat care sa ajunga mai repede in uter(am avut 2 foliculi) .

Mergi la inceput