FIV la Cluj 9

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns apalina spune:

buna dimineata!!! azi cine da cafeluta ?tot eu ?pai sa vedem ,azi va dau doar cafea ca Uratica s-a plins ieri ca am asurzit-o cu tobosarii mei dar uite ce vioaie a fost ,i-a prins bine trezirea mea !!!,asa ca azi ne savuram cafeluta in liniste ,sa aveti pofta si o zi faina faina sper ca ajunge la toate fetele ,va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

si io si io la cafea hai apalina trezeste fetele ca eu tre sa plec, am intilnire de dimineata cu doctorul vin cu noutati, va pup pe toate
hai desteptarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

BAU!!!!v-ati speriat?cu siguranta v-ati speriat!desi sunt doar eu-uratica!!buhuhuuuuuuu!
asta ca sa imi ramana mie toata cafeaua!!ca am vazut ca imi face tareeeeeeeeee bine!hihihi...trezirea!!!!!!!!
madutzule-imi pare rau,dar credeam ca o sa stau cu ochii beliti toata noaptea!!insa dupa ca v-am leganat pe voi,v-am adormit,v-am invelit si v-am dat de noapte buna.....dusa am fost!insa iti iei bataita!!eu te-am lasat dormind si tu bantui pe forum fara stirea mea?hmmmmpai se poate?dar hai ca de data asta te iert!!doar ptr ca mi-ai lasat inghetata ca meniu prinncipal in fiecare zi!
mara,apalina-sa ne veniti cu vesti super beton!
bruni-tu cum esti?ne e dor de tine!te vrem la norma intreaga!
turqoise-gata,te-a prins intrusu la rondul de seara si e ofticat de nu te mai lasa pe la noi?lasa fata draga nu fi trista ca tot ne intalnim noi aici pe sustache!
juliano-ai grija de tine si sa fii cumintica cumintica acum!ca uite cum are madutz grija de tine!pune mana si o asculta!ca stie fata ce zice!
deduso-mai esti cracita?ups..pardon..racita?ai grija mamicuta cu raceala asta ca e boala grea!Insa eu am gasit antidotul...vinul fiert!
ioti ca aparu si lilicica!!buna fata frumoasa?ai iesit din ascunzis?ce bine!!cum mai esti?
criadema-a mai ramas din tortul de ieri?ca tare bun a fost!!mai vreau!!mai ales acum dimineata la cafea!eeee..yami yami!super bun!sper ca ai avut o zi minunata ieri!ca te-ai distrat si te-ai bucurat din plin de sotul tau si de cei mici!la multi ani inca odata!
fetelema duc sa-mi fac cafeaua cu inghetata!ca asa imi place mie!ce sa mai-pitici pe creier..dar,ce m-as face fara ei?tin si ei de urat la neuron!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dedus75 spune:

neata fete!!!
uritico cu parere de rau tre sa recunisc ca nu m-am putut.....craci........Maria Sa barbat-miu tre sa repete spermograma si doctorul de la laborator a spus foarte clar ca tre sa aiba 5 zile pauza....mda.....si barbat-miu la care tre sa-i repeti de 100 de ori ce are de facut....acum dintr-o data a priceput din prima si mi-a spus ca nu are voie ca asa a zis doctoru'....
fete, care dintre noi vine prima cu II?....cred ca avem nevoie de o infuzie de buna-dispozitie si speranta...
va pupacesc pe toate, o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara72 spune:

fusei la doctor precum v-am spus, dis de dimineata vestea buna e ca sunt ok nu am chisturi, ovarele sunt curate si gata sa inceapa sa produca. Vestea proasta e insa ca cm intirzie si pina nu vine nu pot incepe tratamentul de stimulare . Asa ca ma inhib in continuare si sper sa vina cit mai repede ca nu l-am asteptat in viata mea cu atata drag si dor. Doctorul a zis sa nu ma impacientez ca se mai intimpla Asa ca bag in continuare tot cite o injectie de diphelerine si ma duc des la baie ca sa imi studiez chilotii doar doar Poate stiti vreo metoda sa coving cm sa vina mai repede sa nu ma tina pe jar. Eu ma gindeam la o baie fierbinte, un vin rosu si dupa aia da astept si alte idei, sunt receptiva. Ca deh, ce nu face omu ca sa faca copii
lilicica multumesc de urari, sa ai si tu parte de tot ce iti doresti anul asta si sa ne intilnim cu carucioarele prin parc
maddutz vezi ca barbatu-meu te cauta, i-am facut aseara un rezumat cu ce are voie si ce n-are voie sa manince. Concluzia a fost ca are are voie foarte putine si nu din alea de care ii plac Da mai facem compromisuri, eu ii dau voie la mezeluri si el la ciocolata ca altfel, vorba ta, raminem fara vicii.
monique te asteptam cu mai multe amanunte, de ce trebuie sa faci laparoscopie?
acu ma duc sa beau si eu o cafea ca am ochii cirpiti de nesomn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

si ceiucul meu unde e???? voi va destrabalati aici cu cafeluta, mi-o fluturati pe sub nas, si io?!
uratica io bolesc aici, tusesc de-mi dau plamanii afara, si tu pomenesti de lucruri sfinte? toata noaptea m-am perpelit! si nu de boala! ci cu ganul....la inghetata! intr-o vreme aveam si eu boala cu inghetata. numai ca, de mult nu am mai dat iama in ea. si mi-ai facut pofta. dar nu poci! hihihi, ca fapt divers, stiti ca la copii, cand au rosu in gat se recomanda inghetata? in canada asa suna recomandare medicului cred ca voi face comnada de o inghetata
mara cum se circula in oras? nu am mai iesit de o saptamana, aproape. si pana luni nici ca-mi scot cap'sorul din cuibusor. poate ne intalnim saptamana viitoare pe la dr. caci ar trebui sa vad si eu daca toate cele sunt cum ar trebui.
dedus stiam eu ca barbatii aud numa' ce vor!
restul...e tacere?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

hihi..
mara-deci mai stam mult cu cofragul pregatit?si..din cate stiu eu-cea mai buna varianta e o baie fierbinte ptr venirea cm!insa la mine trebuie doar sa ma enerveze cinevva ca deja imi vine..asta si din cauza tensiunii.
madutzule-hai ca vin eu cu ceiucul ptr tine!si pe bune..la mine a trecut raceala cu vin fiert!iar acum dau cu inghetata!oricum ma simt mult mai bine!asa ca iti dau si un vin fiert-ca sa iti treaca raceala si sa scoti buclele alea frumusele in lume!ce mi-ar place sa vin sa te dragalesc un pic sa iti revii!sa stii ca nu imi place sa fiu alintata,insa imi place la nebunie sa ii dragalesc pe cei dragi!le fac toate poftele atunci!
bruni-ce faci?????scoate nasucul afara din plapumioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

ciao fetele!
am intrat putin sa va salut si sa vad daca v-a trecut raceala.
julia, tin pumnii stransi bine sa fie cu noroc
uratica,n-am putut nicicum sa "evadez", ma bucur ca esti fresh, incet incet vei ajunge la normal cu kg si atunci vei cere reteta de slabit
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turqoise spune:

aa, uratica, vreau si eu reteta tortului de mere cu caramel, da prima data primite-mi o felie sa vad daca-mi place, eu sunt moarta dupa dulciuri, sunt in stare sa nu mananc ninic daca am dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

neata fete dragi!!
voi vorbiti de mancaruri delicioase si dulciuri , dar cred ca sunt singura caruia nu i faceti pofta
eu nu am pofta de mancare deloc si cobor in kg sa o ajung pe uratica!!ii dau ei kg mele!!cine mai vrea!!!
serios, toata lumea spune ca am slabit f tare si ca eram mai bine cu 4-5 kg in plus...asa ca vreti cura de slabire? eu am facut o depresie de cred ca nici cei mai buni dri nu ma repara...sper sa mi revin inainte ,sa nu dau de bai ca nu mi au iesit analize bune din cauza asta !!!
multumesc de cafeluta!! o savurez cu mare pofta doar de cafea mi e pofta dimineata , zic dimineata ca m am trezit la 10h , m am culcat la 5h!!! rau e sa ai insomnii, eu care dormeam si zia si noapte , cand puneam capul pe perna dusa eram la orice ora!!!
mara succes ,sa ai cat mai multe oute!!
la toate!!!!o zi frumoasa si linistita!!!

Mergi la inceput