Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Plici frumos flacau aveti mami , si cu plete si falcute, sa va traiasca .

Cum stai cu lapticul in cat timp a venit?

31+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

buna fetelor ! spun si eu prezent la condicuta

Plici Plici sa-ti traiasca bebe, sa fie sanatos.

Cocufan, asteptam vesti. Tinem pumnii.

Azi Vlad se simte mai bine, nu a mai facut febra de ieri d.a.Sper sa nu mai faca.

Eu nu prea m-am simtit bine azinoapte am avut parte de ceva contractii, nici azi nu ma simt f bine.Nici nu ma mir dupa zilele trecute....

Eu am inceput sa tusesc. Voi daca ati fost racite ce ati luat de tuse?

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Plici, ce mandrete ai tu acolo!!!

Mie calculatorul asta imi da aceeasi data pe care mi-a calculat-o si dr. : http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

Eu azi iar am insirat prin casa toate hainutele lui bebe sa le mai admir. V-am zis ca ma apuca aproape zilnic.

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex2alex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

..

Fetelor, am citit la coduri si contracte de mi-a iesit pe nas. Daca vreuneia dintre voi ii respinge angajatorul cererea pt prima de nastere, tb invocat Contractul colectiv de munca national pe 2007-2010, unde este trecuta la art. 51, si undeva mai la vale zice ca niciun contract colectiv de munca pe institutie/ramura nu va poate lua vreun drept prevazut in CCMN.
...

Monica Elefantica 37+ CRI

CASA LU' BEBE

Eu tot incerc sa va ajung din urma....

Monnvas, poti sa-mi zici si mie care e articolo care zica ca niciun contract colectiv de munca pe institutie/ramura nu va poate lua vreun drept prevazut in CCMN?

Alex... ... 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

COCUFAN ne gandim la tine si speram sa fie bebic bine. Daca esti deja monitorizata eu cred ca totul va fi bine! Sa speram ca nu vor fi contractii pana maine

NOVUS din pacate nu cred ca este astenie de primavara, ci starea astaeste de la sarcina si de la hormonii mei care au luat-o razna. Plus ca mi se pare ca mai am o vesnicie pana in aprilie. As vrea sa fiu o ursoaica, sa ma bag la somn si sa ma trezesc in ziua nasterii.

ALEX tati de printesa, multumim ca mai intri la noi la odisee si ne dai vesti despre fetele tale. Si iti multumim si pt. pozele care le-ai pus pe site. Am vazut ce diferenta este intre primele si ultimele poze. Deja se vede ca a inceput sa puna pe ea Va fi o frumoasa ca mami a ei.

RIVALI imi pare rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva cu Vladut. Din pacate stiu si eu ce inseamna. Am fost internata cu Florin in urma cu 3 ani si desi erau conditii putin mai bune si nici nu eram graviduta, tot am ramas marcata de statul in spital cu un copil bolanvior. Bine ca acum sunteti acasa. Eu va doresc sanatate multa!

PLICI pai cat ne mai ti mami in asteptare??? Hai fie-ti mila si pune macar 1 poza 2. Sa vedem si noi poze cu ghiocelul ciufulit.

M-am intins ca o zi de post. Sigur mai aveam cate ceva de spus dar nu imi amintesc acum.

Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 32+

Mergi la inceput

rivali, eu am fost la medic si nu mi-a dat nimic, atata timp cat nu am febra si nu ma doare nimic a zis ca ceaiul si bomboanele de tuse sunt suficiente. N-am consumat atatea bomboane de tuse de cand ma stiu, dar a trecut. In vreo saptamana si ceva, asta am uitat sa zic.
Sanatate multa!

31

Mergi la inceput

shasa, a pus plici poze pe pagina precedenta.

31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Nici eu nu am luat nimic pt ca nu am facut febra , dar a inceput sa ma deranjeze tusea si nu stiu ce sa iau. Am inteles ca Stodal ar fi bun . A mai luat cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Nici eu nu am luat nimic pt ca nu am facut febra , dar a inceput sa ma deranjeze tusea si nu stiu ce sa iau. Am inteles ca Stodal ar fi bun . A mai luat cineva?

N-am auzit de el , de Oscilococcinum am auzit ca e homeopat dar nu stiu daca e si pentru tuse bun.
Eu am nasul super infundat si nu stiu ce sa-i mai fac cred ca un pic de spray nazal o fi voie ,nu??

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Citat:
citat din mesajul lui rivali

Exact asta vroiam sa iti recomand.
Am luat Stodal pt tuse si e foarte ok. Luam de 3 ori pe zi, nu mai mult.
Luam si Oscilococcinum pt prevenirea racelii mai serioase.
Sanatate

Clara

Mergi la inceput