Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 19
Maya25 spune:
Curea
Kea da am platit spitalizarea pe toata perioada, asigurarea medicala acopera doar urgentele nu si tratamentele de lunga durata ca si in cazul meu.
Florinela, eu am avut UM in 12.06 si sunt in 35+6 zile. Chiar daca avem ciclurile de durate diferite, se calculeaza la standardul de 28 de zile. Eu am avut CM de 23-24 de zile dar medicii nu tin cont de asta in calcularea varstei sarcinii ci de cele 28. Sa nu te superi pe mine dar cred ca e o greseala de cateva zile la tine. Oricum nu conteaza, bebe sa creasca si sa se dezvolte corespunzator, calculele astea sunt teorie pura.
Pisik06, inteleg ca ai contractii dupa cum le descrii. Daca am contractii nici la mine nu misca bebe, cine stie saracii ce stransi sunt acolo, n-au cum sa miste.
Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
IliesClara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgiana310 Despre pretul in cazul nasterii gemelare stiu sa iti spun ca este cu 30% mai mult decat la cezariana normala. Deci... macar aici sunt ok! :) 32+ Brisees gia |
La ce te referi cu cezariana normala? Adica e cu 30% e mai mult decat o cezariana la recomandarea mediculi cu un sg BB sau fata de cezariana cu un sg BB la cerere?
Clara
shasa spune:
PLICI acum am ajuns la mesajul tau si am vazut poze Dar ce pletos este. Sa va traiasca si sa fie sanatos. Sa te rogi la DD sa fie mancacios si sa doarma bine tot timpul. Ma bucur ca ai trecut pe la noi si ai pus niste pozici. Primul ghiocel baietel pe care il admiram in poze
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - Petru - 32+
Azu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
N-am auzit de el , de Oscilococcinum am auzit ca e homeopat dar nu stiu daca e si pentru tuse bun. Eu am nasul super infundat si nu stiu ce sa-i mai fac cred ca un pic de spray nazal o fi voie ,nu?? 37+ cu Alexandra www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3 |
neatza!
PLICI, bebe e haios foc. si daca e si cuminte...
GALUSHCA, la fel si Ileana
COCOFAN nastere usoara si bebe mancacios
LUANA tot asa!
de nas infundat, spray cu apa de mare, Sterimar, sau ser fiziologic la fiole. amandoua sunt permise. ele de fapt sunt de spalat nasul sica, dar oricum ajuta.
Azu 30
Maya25 spune:
Florinela, multumesc de incurajari. Medicii au zis ca de maine nu mai primesc tratament pt contractii, voi primi eventual perfuzii daca e cazul inca o sapt si apoi natura isi urmeaza cursul.
Novus, insanatosire grabnica! Mananca lamai, bea ceai, stai sa transpiri, orice sa treaca mai repede raceala sa fie mami sanatoasa pe cand vine bb.
Maya 35+
inapreda spune:
Clara, multumesc frumos pentru sfaturi. Am sunat medical dar nu raspunde. O sa insist, desi e foarte ocupat. Durerile nu sint mari ca si intensitate dar sint suparatoare pentru ca le am aproape non stop. Dupa o saptamina de medicatie, ai fost ca inainte? Adica nu mai trebuia sa stai la pat?
Maya
Pisigri, ma bucur ca ai reusit sa intri in sapt. 36 cu bine; tare sper sa ajung si eu la aceasta “performanta”, desi stau ca pe cuie pina voi reusi sa vorbesc la tel. cu dr.-ul;
Gina 33+
bebe Ian Alexandru
Poze
AMR
IliesClara spune:
Fetelor, voi ati avut sau aveti experienta scurgerilor vaginale?
Am inteles ca sunt normale pana la o "calitate si cantitate" anume care tine de abundenta, culoare, miros si efectele asupra pielii. Si in fazele intermediare ale sarcinii nu are sens sa se trateze.
Voua v-a recomandat medicul tratarea scurgerilor imediat inainte de nastere ? (cine naste natural)
Mie mi-a recomandat Gynozol, dar la vreo 10 farmacii ne-au spus ca s-a retras de pe piata. Ati folosit voi altceva ?
Multumesc
Clara
Floric spune:
Salut fetele!
Intru sa semnez condica si cand colo ce sa vad ....iar agitate. E clar, daca ny intru o zi doua sigur mai apare un ghiocel, o zambiluta.
Maya, tare urata situatia din spital. Stiu cum este, ca si eu cat am fost internata venea cate un membru din familie zilnic si ma ajuta, inclusiv imi dadeau mancare.
LUANAAAAAAA, sa cresti maaaaaaareeeeeeee.
Plici, ce smecherie de ghiocel ai. Sa=ti traiasca
In ceea ce ma priveste, sunt iar nelinistita. Mi-am dat seama ca si dr sunt oameni. Adica, azi noapte dr meu a fost operat de urgenta de ulcer perforat.
Sunt in pom si pomul in aer. M a rog la DUmnezeu pentru sanatatea doctorului, sa-si revina repede, si sa vina in activitate in 2 sapt. Ca de nu, nu stiu la ce medic sa apelez. E O situatie destul de delicata, independentsa de vointa dr.
Sa auzim de bine.
Dodo-pui spune:
dragelor
azi am si eu o confirmare
BB2 e Isabelle.
E sanatoasa,in parametri,
tot 32+ ca dezv,dpb=80,lf=63,prezentatie :craniana,bcf=ritmic
Va rog corectati-mi si mie la listutza de pe prima pag
Incerc sa recuperez ce ati scris azi
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2 100% Isabelle
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Maya25 spune:
Georgiana, Olishka, Mababei e bine acum cu mama alaturi intr-adevar.
Olishka, si mie mi-e mila de bb cand sughite desi stiu ca e normal, chiar si 2 reprize pe zi. Nu-ti fa griji, pt noi e neplacut dar la ei cred ca face parte din etapele de dezvoltare.
Mababei, si eu stiu ca, calculul tau cu saptamanile e corect...
Maya 35+