Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Clara, preturile la GYNIA sunt neschimbate doar ca... a crescut € si de-asta s-au modificat si preturile in ei. Justifica ei ca isi platesc furnizorii tot in functie de €... La consultatii preturile sunt inghetate in lei.

Dr. IUHGA e un medic... EXCELENT! Serios, am numai cuvite de lauda la adresa lui si sa-l tina Dumnezeu sanatos sa nasca si fiica-mea cu el . Despre servicii eu sunt foarte incantata, atat de grija pe care o poarta pacientelor cat si de profesionalismul lor. Eu vara trecuta eram insarcinata in 3 luni si am plecat in concediu in Elvetia. Datorita unei probleme am sangerat si mi-a fost foarte rau - ca idee am crezut ca am pierdut sarcina. Din ziua in care i-am sunat sa discut cu medicul si sa ma sfatuiasca ce sa fac/ce sa iau/ cum sa procedez si pana m-am intoes in tara (6 zile) m-au sunt zilnic!!! Imi urmareau simptomele, ma incurajau si erau in permanenta la curent cu ce fac. Vorbesc la plural pt ca o includ si pe asistenta doctorului...

Nici pe mine nu ma scot banii afara din casa si nu mi-e foarte comod sa dau banii astia pe o cezariana (medicala la mine, nu la cerere) dar am siguranta ca vor face tot ce le sta in putere ca sa ma simt excelent! Am 2 prietene care au nascut acolo, amandoua cu cezariana si sunt extrem de incantate de alegere. Amandoua s-au recuperat excelent.

Despre pretul in cazul nasterii gemelare stiu sa iti spun ca este cu 30% mai mult decat la cezariana normala. Deci... macar aici sunt ok! :)

AYLA, te felicit pentru minunea din viata voastre si slava Domnului ca e totul atat de bine! Sa va dea DD sanatate, rabdare si credinta!

32+ Brisees

gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Trag o fuga pana la piata sa cumpar fructe si legume. Doar trebuie sa mancam sanatos, nu? Sunt tare curioasa cum e ca n-am mai fost de cand eram mica . Dar nu va ingrijorati...avem insotitor .

Simona tu consumi sfecla pt anemie? Ca si eu am mari probleme si am fost sfatuita sa-mi fac suc de sfecla. Oare chiar ajuta?

Olga 30+ David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Corina, cat e de dulce bebeul tau, m-am indragostiiiiiiiit!
Si cat perisor are! E un dulce, sa iti traiasca si sa fie la fel de cumintel

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joanna27 spune:

Buna burtici
Cocufan tinem pumnii. Ne rugam sa fie totul bine. Bebe sanatos si papacios. Maria K multumim de vesti
Rivali multa sanatate la baietel.
Monica va pupam. Ne bucuram ca Luanasuge. Sa o tina tot asa in continuare.
Mayanu te mai stresa, mai ales ca acum o ai pe mami langa tine.Mai rezista putin.
Pisik daca medicul tau e de garda du-te pana la spital si vezi despre ce e vorba.
Pisigri ma bucur ca ti-a mai scazut tensiunea. fii cumintica si nu te mai stresa.
SimonaMami sa ne tii la curent cu rezultatele.
Plici Plici sa-ti traiasca bebe. e un frumos.
Referitor la sughitat, si bebe al meu sughite de cate 3-4 ori pe zi.Dar medicul meu nu a zis ca ar fi ceva in neregula. I n legatura cu no-spa, noua ne-a spus ca deschide colul.
Pupici la toate

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Plici , am vazut poze cu artistul familiei.... ce grasunel si frumusel este ... iti vine sa-l rontai de drag... mai ales ca inteleg ca este si cumintel. Sa o tina tot asa, sa fie cumintel si sa nu o supere pe mami .
Ma bucur mult ca ai scapat de dureri si te refaci repede

Carmen 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Acum am vazut si eu poze cu Robert...ce plete are!!! Cum se spune: ptiu, sa nu-l deochiem!

31Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

PLICI, super baiatul m-am indragostit din nou !!!!!
ma bucur ca sunteti bine si ca ti-ai revenit asa usor !!!!

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Trag o fuga pana la piata sa cumpar fructe si legume. Doar trebuie sa mancam sanatos, nu? Sunt tare curioasa cum e ca n-am mai fost de cand eram mica . Dar nu va ingrijorati...avem insotitor .

Simona tu consumi sfecla pt anemie? Ca si eu am mari probleme si am fost sfatuita sa-mi fac suc de sfecla. Oare chiar ajuta?

Olga 30+ David

Olga, beau sucul de sfecla pentru ca imi place tare mult. Acasa am ars aparatul cu care il faceam, asa ca intamplator n-am mai facut de mult, insa am gasit la Mega Image, cica ... natural. In fine, la cat costa... risca sa fie. Gustul oricum si consistenta sunt alea pe care le obtineam si eu 100% natural.

Cat despre anemie... cu fier luat de cand ma stiu, cu mincare cu fier... si alte nebunii, nu am urcat NICIODATA hemoglobina mai sus de 8-9. Si daca luni de zile nu am facut nimic pentru asta, ea tot acolo a ramas. Am inceput sa cred ca si cu, si fara, e acelasi lucru...

Simona 34, mami de Eric Christian (02.03.05)

The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Plici, Robi Bebe e o mare figura. Cred ca e "casa plina" cu el chiar daca e o mana de omulet
S-a spart deja conducta cu vizitatorii? Cum te descurci, ai facut un program pt ei? sau nu primesti deocamdata pe nimeni?
O sa aiba acces vizitatorii in zona lui BB sau BB va merge in living la ei?
Nu imi dau seama cum e mai bine. Tu ai onoarea sa incferci mai repede.

Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Plici , cu lapticul cum stai ?? productie proprie ??

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput