Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 14
curea spune:
Multumesc mamicilor si taticului ca a-ti discutat si ma-ti lamurit in ceea ce priveste banca /bancil cu care lucreaza primaria pt. indemizatia de crestere a copilului.
Petra Tudor cumva daca suni la primarie si mai aflii ceva te-as ruga tare mult sa ne informezi si pe noi.
Cocufan sper ca Bunul Dumnezeu sa aibe grija de voi si sa aveti o nastere usoara fara probleme.
Maya si Pisigri incercati sa va linistiti sa fiti calme si optimiste, incercati sa gasiti in adancul sufletului vostro forta necesara de a gandi optimist, in acest fel va veti ajuta bebelusii sa mai stea acolo pentru a nu avea probleme. Stiu ca este f greu dar speranta nu moare niciodata.
Si eu am momente cand incep sa ma gandesc ca inca nu sunt pregatita si ca astept termenul final.
Va multumesc tare mult fetelor ca existati si reusim sa ne sustinem una pe cealalta, sa invatam cate ceva de la fiecare.
Cristina
georgiana310 spune:
Clara, da, eu la Gynia nasc cu dr. IUGA. E un super medic si sunt tare incantata de el...
Nici eu nu am mers la cursuri sau miscare de gravi avand in vedere ca sunt destul de prinsa cu munca si ma simt asa bine acaa...
32+ Brisees
gia
cris_tinaus spune:
Neata fetelor,
Cocufantinem pumnii sa fie totul bine, sa iasa bebe sanatos, papacios si cuminte si scoatem si ca de..daca s-a rupt apa nu se mai poate da inapoi. Doamne ajuta sa fie cat mai usor cu travaliul!
tuturor
Cristina 35+ si Ana
http://picasaweb.google.com/cristinahiticas/Bebelush#
Pisik06 spune:
Maya, luni repet eco la spital, la doctorita aia nu mai calc in viata mea!
Ieri cand am venit de la spital bebelina a fost f miscatoare, dar azi nu am simtit-o aproape deloc, f f fin, in schimb burta tare, plina de dureri, s-a tuguiat in mijlocul burtii, ziceai ca am un cort, o galma scoasa numai acolo, nu trece nici cu mangaieri, nici cu nimic. Culmea e ca daca stau in fund e mai relaxata burta, la orizontala e bolovan. F ciudat.
35+ Ana Bianca
Kea spune:
COCUFAN tinem pumnii stransi si o sa fie bine!
Luana, bravo pui!
Maya, ce bine ca au internat-o pe mama ta! Tu pe toata perioada asta a trebuit sa-ti platesti internarea? Daca ai rezistat atat, sunt convinsa ca o sa mai treaca inca doua saptamani. Curaj!
Vroiam sa va rog, ca atunci cand ceva vi se pare in neregula, sa mergeti la spital sau la un alt medic, nu va cramponati ca medicul vostru e la nu stiu ce conferinta. Voi si bebe sunteti pe primul loc. Si daca nu se poarta medicul de la urgente cu voi cu manusi cum se poarta medicul ce va urmareste sarcina (in mare si datorita consultatiilor ce le platiti la cabinetul lui particular), tot e mai bine decat sa stati acasa si sa asteptati sfarsitul conferintei. Sa nu va suparati ca am zis asta.
Cu urina am patit-o si eu, dar nu eram gravida. Dupa ce mi s-a parut vreo doua zile ca urina mea miroase urat, l-am intrebat pe barbatu-meu daca n-a observat si el acelasi lucru cand merge la baie. Mi-a zis ca da, dar el nu si-a facut griji, a crezut ca stiu ca sparanghelul ce-l tot mancasem noi in ultimele zile e de vina. Asa a si fost, eu habar nu aveam.
Legat de miscarile lui bebe. Eu cand ma sperii ca nu-l simt, ma intind pe o parte si dupa cateva secunde/minute, am vazut ca incepe de protesteze. Poate functioneaza si la voi. Eu sunt tare mandra de descoperire.
Mai vroiam sa o incurajez pe Pisik (sper ca nu confund cu Pisigri, m-ati terminat cu atatia pisici) sa fie increzatoare ca totul e in regula cu bebe. Gandirea pozitiva ne ajuta de multe ori!
Ilinica am vazut ca n-a mai scris. Ce-i cu ea?
Vroiam sa ii multumesc si fetei care ne-a urat sa fie ghioceii sanatosi si care nu a avut norocul sa se bucure de ghiocelul ei. O sa fie bine data viitoare, trebuie sa ai incredere!
31
curea spune:
Revin cu informatia pe care am aflat=o am gasit pe site urmatoarea precizare " -- daca se doreste plata prin cont bancar : extras de cont (cu cod IBAN) daca se doreste plata alocatiei de stat in contul bancar al reprezentantului legal al copilului, la una din urmatoarele banci cu care colaboram : B.C.R., B.R.D., Banca Transilvania, C.E.C., Procredit Banc, Romexterra. Titularul contului este reprezentantul legal care incaseaza prestatia solicitata." sursa " http://www.ddfssbuc.org/ ".
Eu macar m-am lamurit.
Sper ca am reusit sa mai lamuresc si alte persoane. Petre iti multumesc tare mult de la site=ul mentionat de tine am descoperit raspunsul la intrebarea mea.
carmenada spune:
Fetelor de Ilinca si Gaza mai stie cineva ceva? ca nu le-am mai vazut de ceva vreme.. sau am sarit eu niste ...pagini...
Carmen 33+
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Maya25 Novus, mai un pic, da. La tine si mai putin decat la mine! Ce bine ca deja esti in sapt 38! Bb poate veni oricand fara probleme. Sa ma vad si eu acolo ca o sa incep sa "zburd" fara probleme atunci . Maya 35+ http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png |
Asa e, si eu o sa zburd dupa ce-mi trece raceala !!! mai asta imi lipsea !! nu e de ajuns ca ma dor picioarele de nu mai pot dormi !!
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
florinela79 spune:
Cocufan, nastere usoara, rugam bebita mult, sa mai stea o zi la mami in burtica.
Pisik, tinem si tie pumnii si ne rugam sa fii bine, si bebe al meu este mai puturos...mai mult noaptea face miscari.
Eu am UM.17.06.2008 si sunt in 35+4zile(deci inchei sapt 36 duminica), tu ai UM 14.06.2008, adica 35+7=36+(adica ai trecut in 37 nu?)...nu stiu cum calculeaza medicii si astia la ecograf...dar iti urez totul sa fie bine (spre exemplu Cocufan are UM 13.06.2008 si cica mai are o zi pana face 36? ..Dumnezeu stie!).
Maya, fara emotii si suparare..acum e mama cu tine sunt sigura ca totul va fi foarte bine , nu te supara si sati cuminte, eu stiu ca la previa 37+, este cea mai buna si lipsita de risc perioada pentru scos copilul (asta de cand m-am documentat si am intrebat eu, ce si cum cu previa...).
Simona Mami, pai dac bei suc de sfecla si mai ales daca nu era fiarta ci cruda...te rosesti si in c..., scuze expresia (da eu am patit la urzici si furadolizon ), bine ca nu ai mestecat sfecla rosie...ca sa vezi cum era caca...cred ca lesinai . Totusi fa sumarul de urina si du-l la Cantacuzino, mi se pare ca tu acolo chiar nasti.
Eu is bine, vroiam sa fac o cafea si cand am vazut ca naste Cocufan cu DNP 20 martie, iar eu am 21 martie...m-a luat emotia si sare bebe de fund in burta...cred ca zice:"mami vreau si eu la joaca"....nu e voie inca.
Florinela
Pisik06 spune:
Kea, eu eram pisica ingrijorata. Multumesc mult de sprijin
Si apropos de sfatul tau, eu daca tot nu ma impunge bebelina, la 16.00 cand vine sotul de la serviciu ma duc la spital, ca medicul meu e de garda. Chit ca ma face nebuna. Acuma parca parca simt asa fluturasi, o fi si ea stresata de atata burta tare, o fi obosita, cine stie....incerc sa nu devin paranoia si sa ma mentin optimista
35+ Ana Bianca