Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 15
gessy spune:
buna burtici,
am trecut sa va salut si sa va urez sanatate multa si ganduri pozitive.
pisik, poti sa ma lamuresti si pe mine cum este testul non-stress? Nu te mai ingrijora daca bebe misca mai putin intr-o zi. asa mi s-a mai intamplat si mie, de ex. luni cand eram cam nervoasa, bebe a sta si el cuminte si nu prea a jucat fotbal.....
Sa stii ca Dumnezeu nu ne lasa si ne ajuta chiar daca ne consideram depasite de situatie. Credinta tare si rugaciune.
pe burtici
31+
georgiana310 spune:
RAMONA, suntem alaturi de tine ca bebe sa fie bine si tu sa nasti fara probleme!
MAYA, ma bucur ca nu ramai singura in spital. Ce buna e o mama...
Mda, nici eu nu am mai vazut-o pe Ilinca si nici pe Gaza... Off, fetele astea! Trebuie sa le punem sa semneze condica!
32+ Brisees
gia
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Monica, vad un status minunat la mess: Luana suge. Asta e o veste grozava, Dumnezeu o iubeste pe micuta si o ajuta! |
Super! Micuta Luana este o invingatoare!
Denisa-Madalina 31+ cu Adela-Marisa
AMR 9 saptamani
olishka spune:
Buna dimineta!!
Vin ghioceii!! Cocufan mult curaj si nastere usoara. Bebe sa fie sanatos si papacios!!!
Maya ce bine mi-a parut cand am citit ca esti cu mami langa tine. Cred ca esti mult mai linistita, iar asta ii face bine lui bebe
Pisik si la mine sta burtica mai relaxata cand stau pe scaun si mai incordata in pat. Si mie mi se pare f ciudat. Nu te mai necaji. O sa se faca bebe mare. Mai mergi la un eco pt linistea ta.
Am descoperit si eu o tehnica la care reactionwaza bebe: datul cu aspiratorul. Functioneaza de fiecare data.
Ayla ma bucur mult pentru voi. Bravo Luana!!
Simona cu siguranta sfecluta trebuia sa fie de vina. Dar asa cum au zis si fetele, fugi si fa o analiza ca sa fii mai linistita. Sa ne tii la curent cum decurge ziua de astazi doar cu apa.
Am o intrebare: e normal ca bebe sa sughita des? Al meu cateodata sughite si de 2 ori pe zi cu reprize cam lungi. Mi-e cam mila de el ca stiu cum e sa sughiti si nu-mi place deloc.
Olga 30+ David
SimonaMami spune:
off, asa imi trebuie daca beau suc de sfecla :)
Oricum, inainte de sarcina eram cel mai mare fan al sucului de sfecla, si nu imi amintesc vreodata sa fi avut urina rosie... but then again, cine s-a uitat sa vada cum e?!
Oricum, daca tot n-am dormit o noapte din cauza asta, macar duc si analizele (peste vreo jumatate de ora, cand o sa pot pleca putin de la birou) sa ne linistim complet.
Interesant, la primul copil nu stiam de DC, nu citeam decat cartile pe care le aveam acasa, nu auzeam povesti cu si despre nasteri problematice sau inainte de termen, si eram mult mai cu capul in nori. Nu mi-am facut NICI O GRIJA. Acum, desi in teorie am mai multa experienta (sau poate tocmai de-aia!) stau cu grija si ma bucur de fiecare zi care trece cu bine, fara contractii, fara sa fi nascut!
Si asa ma apuca o nostalgie cand ma gandesc ce putin mai este... azi am intrat in saptamana 34. Of Doamne, vine primavara, vin ghioceii!
Ah, am gasit si povestea nasterii lui Eric, de acum 4 ani fara cateva zile. Iat-o aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=87842&REPLY_ID=4283979
Simona 34, mami de Eric Christian (02.03.05)
The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...
novus spune:
Olishka, si a mea sughite destul de mult si in reprize lungi, mi-e asa de mila de ea !!!
Pisik, daca medicul tau e de garda, du-te linistita si nu te gandi ca-l stresezi !!! eu ii spun de fiecare data medicului meu, ca stiu ca-l stresez dar asta e ... fiecare cu meseria lui !! si a zis ca sunt pacienta lui favorita (ce sa mai zica saracu' )
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
SimonaMami, super povestea !!! vad ca preferi ghioceii !!!
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
florinela79 spune:
Simona mi-a placut povestea micutului Cristian si a voastra (mai putin unde spuneai ca doare )...
Florinela
mababei spune:
citat din mesajul lui florinela79 Eu am UM.17.06.2008 si sunt in 35+4zile(deci inchei sapt 36 duminica), tu ai UM 14.06.2008, adica 35+7=36+(adica ai trecut in 37 nu?)...nu stiu cum calculeaza medicii si astia la ecograf...dar iti urez totul sa fie bine (spre exemplu Cocufan are UM 13.06.2008 si cica mai are o zi pana face 36? ..Dumnezeu stie!). |
Florinela, si eu am UM pe 17.06.08 si sunt in 35+1 sapt. Eu martea intregesc saptamana. Nu stiu al cui calcul e corect ( eu sper ca al tau, ca trei zile in avans, nu-s rele deloc ).
Cocufan, nastere usoara si un bebe sanatos! Scoatem maine agitatele ca sa nu se grabeasca bebe cand aude galeria!
Rivali, multa sanatate copilasului tau! Si ai mare grija si de tine!
Maya, acum ca ai si ajutor, trebuie sa stai linistita la patut ca nu mai e mult pana la saptamana (37) de siguranta!
Ayla, felicitari pentru progresele Luanei!
Olishka, si bebe-ul meu sughite, uneori chiar de 3-4 ori pe zi!
mihaela
35+
Fii alaturi de noi si in saptamanile ramase!
IliesClara spune:
citat din mesajul lui georgiana310 Clara, da, eu la Gynia nasc cu dr. IUGA. E un super medic si sunt tare incantata de el... 32+ Brisees gia |
si mie mi-a fost drag de dr Iuga, desi l-am vazut doar comunicand cu alte paciente, nu l-am cunoscut personal. Mi se parea f amical si colaborativ. Fusesem la Gynia in prospectie cand Doctora care ne urmarea a trebuit sa renunte la asistarea de nasteri.
Am observat insa cat de rapid cresc preturile si m-am speriat (o cezariana la cerere de la 45 milioane a ajuns la 68 milioane din octombrie pana in ianuarie) Nu stiu daca la gemelara se modifica sau nu pretul.Poate pt serviciile de neonatologie. In rest obstreticianul nu depune mai mult efort.
Dupa ce ne-am decis cu sotul ca totusi alegem Gynia, am mai mers o data sa discutam personal cu Dr, dar nu am reusit pt ca avea o nastere si intre timp la receptie discutand cu doamna ne-a sfatuit f diplomatic si sincer sa ne mai orientam si in alta parte pt ca ei ca aparatura sunt (atunci cel putin asa era) pregatiti pt bebei mai mari de 35sapt. Cei care vin mai repede sau au ceva probleme sunt trimisi la Neonatologie la Gine1.
... si cum noi aveam sanse sa nastem prematur (ceea ce slava D-lui nu s-a petrecut) ... nu as fi suportat ideea sa stiu fetele luate si duse in alta parte.
Mi-a spus sa revin dupa 35sapt si mai vb. PEste 6 zile facem 35.
Mi-a placut e d-na ca a fost sincera, putea fi doar comerciala.
Asa ca daca ceva nu mi se pare in regula la Gine, ii salut din mers.
Nu stau acolo sa urc si sa cobor masa de nasteri de X ori ca se opreste travaliul.... iar ei, ca pe vremea lui Flinstones, nu administreaza nimic ca sa ajute. Ca deh... totul trebuie sa fie natural.
Sa ai nastere usoara
Clara