Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)
Raspunsuri - Pagina 13
SimonaMami spune:
Fetelor, multumesc mult!
Azi sunt consemnata la ... apa. Incolora si inodora :)
Am sa vad pe parcursul zilei cum evolueaza lucrurile, insa urina tot o duc la un sumar, ca dorm mai bine la noapte daca stiu ca am eliminat orice problema...
Azi am intrat si noi in 34 de saptamani.
Oricum, sunt muuuult mai optimista decat eram de dimineata, cand mi se invartea capul cu mine cand am vazut ca doctorul nu este, iar eu continui sa am o urina rosie... Of doamne!
Simona 34, mami de Eric Christian (02.03.05)
The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...
carmenada spune:
Fetelor am un mesaj de la Monica - Ayla pentru voi " Wow!vin ghioceii pe iarna asta? am scapat de sonda.sunt atat de fericita.am stat cu ea toata noaptea.am dormit de la 2 la 4 doar.i-am dat degetul in gurita si l-a morfait.au zis sa incercam.oboseste si adoarme.a supt 3 ml la ora 9.la 11 incercam iar.trimite mesajul meu pe forum.stiu ca se vor bucura fetele.si pt ramona,Doamne ajuta sa nasca usor si sa fie bebe bine.ii tin pumni si ma rog pt ea."
Carmen 33+
Pisik06 spune:
Maya, Pisigri, sincer eu sper sa nu fie concludenta eco de luni, v-am zis ca dr era cam habarnista. O repet luni pe 23 la spital, impreuna cu test non-stress, a zis dr sa lasam pana atunci cateva zile sa treaca fara no-spa. Nu stiu daca de la no-spa ar putea fi, doctorul a zis ca e posibil sa nu fie ceva in regula acolo si bebe sa vrea sa iasa, de aia sa nu ii mai dam nimic; doctorita a zis ca no-spa poate da acest efect, dar stiti cum e, posibil inseamna ca depinde de n factori si difera de la organism la organism...eu stiu pers care au luat 4 no-spa/zi toata sarcina si totul a fost ok.
Prefer sa nu imi mai bat capul pana luni, dar acum ma ingrijoreaza ca nu misca
35+ Ana Bianca
dyana27 spune:
neata dragalasele
vad ca avem vesti mari astazi
COCUFAN, pupam mami curajos si asteptam vestile bune. sper ca e totul absolut perfect si bebe e mancacios deja. fetelor nu va faceti probleme, colega mea de servici a nascut la 36 sapt si in 2 zile era cu bebelina acasa, n-au avut nici o problema, manca de rupea, totul a mers bestial.
maya, ma bucur mult ca au primit-o pe mama ta sa stea acolo; si totusi nu te mai gandi sa te muti inapoi in tara, chiar daca esti la termen, stai acolo daca au sectia buna de bebei. hai ca macar 2 saptamani mai rezista bebelina la caldurica.
AYLA felicitari pentru printesica mica, deja e un maaaaaaaare progres ca vrea bibi. a, si tati de bebita, link-urile de sus de pe pagina sunt parolate.
am primit ieri kitul de recoltare de la Blood center, cluj, si cica sa nu umblam in el pana la recoltare- pai o sa am eu rabdare???? macar sa vad si eu ce e in el.
tocmai m-a sunat o colega de liceu, ca se organizeaza intalnirea de 10 ani. uauuuu, ce am imbatranit. ei au in cap sa o organizeze in aprilie, ceea ce pt mine e imposibil de ajuns, abia nascuta, cu bebeul dupa mine, la ce restaurante-hoteluri fac ei. sper sa o duca totusi in iunie, ca oamenii normali, ca tare drag mi-ar fi sa-i vad.
diana 32+ David Gabriel
poze si filmulet 4D bebe mic
Maya25 spune:
Ilies Clara .
Pisigri ma bucur ca esti mai bine cu tensiunea. Referitor la greutate bb la nastere, cred ca si factorul genetic are importanta. Eu am avut 3750g la nastere fara nici o vitamina iar primul meu bb a avut 2800g in sapt 34 (33+). Daca mergeam la termen sigur mai punea macar 1 kg. Si asta fara nici o vitamina, iar fier am primit de prin sapt 30-31 numai!
Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png
SimonaMami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmenada Fetelor am un mesaj de la Monica - Ayla pentru voi " Wow!vin ghioceii pe iarna asta? am scapat de sonda.sunt atat de fericita.am stat cu ea toata noaptea.am dormit de la 2 la 4 doar.i-am dat degetul in gurita si l-a morfait.au zis sa incercam.oboseste si adoarme.a supt 3 ml la ora 9.la 11 incercam iar.trimite mesajul meu pe forum.stiu ca se vor bucura fetele.si pt ramona,Doamne ajuta sa nasca usor si sa fie bebe bine.ii tin pumni si ma rog pt ea." Carmen 33+ |
Bravo Luana! Sufletel puternic si curajos! Sunt atat de fericita Monica pentru voi!
Simona 34, mami de Eric Christian (02.03.05)
The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Pisik06 Fetelor, nu vreau sa va sperii, e posibil sa nu aiba efect in toate cazurile, dar pe mine ma suspecteaza ca bebe si-a incetinit evolutia (asta desigur, daca consideram ecografia de luni ca fiind corecta pana la proba contrarie) de la no-spa. Eu ajunsesem sa iau 3, ba chiar 4/zi. Am luat si 2 odata, cand am avut contractii mari. Novus, durerile de picioare sunt de la lipsa de Calciu, stai linistita 35+ Ana Bianca |
Pisik, asa cred si eu, astazi trebuie sa-mi iau rezultatele de la analize ca mi-am facut ieri pentru timpii de coagulare si am cerut si calciu,fier ,magneziu ; eu iau vitamine dar cred ca nu se asimileaza suficient !!
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
novus spune:
Luana , bravo !!! tine-o tot asa !!!
SimonaMami, dupa cum au zis si fetele , cel mai bine ar fi sa faci un sumar de urina pentru linistea ta !!!
Maya, mai e un pic !!!
Plici, cand vedem bebele ???? ce faci , cum esti ???
37+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3
Maya25 spune:
.Pisik06, tare sunt curioasa de rezultatele de luni la eco. Ti-o face altcineva, nu? La dr aceea habarnista nu te mai du, numai te streseaza degeaba. De cat timp n-ai mai simtit pe bebe? Nu reactioneaza la mangaieri, o bautura dulce, etc? Am patit si eu, noroc ca sunt in spital si m-au pus la aparat si s-a vazut ca-i bate inimioara bine. Era doar lenesa. Dar a durat 3 zile in care am simtit-o f putin. Sau s-o fi jucat cat eu am dormit iar cand m-am trezit eu s-a culcat ea? Mi-o fi tras clapa .
Dyana27, acum sunt mai linistita, nu ma mai gandesc sa ma intorc in tara pana nu nasc. Cu ajutor langa mine e alta viata.
Nu umbla in cutia cu kitul, asa mi-au spus si mie. E sigilata asa cum am primit-o. O deschid in sala de nasteri, stiu ei de ce.
Ayla felicitari pt bb Luana. Super ca suge si a scapat de sonda!
Maya 35+
Maya25 spune:
Novus, mai un pic, da. La tine si mai putin decat la mine! Ce bine ca deja esti in sapt 38! Bb poate veni oricand fara probleme. Sa ma vad si eu acolo ca o sa incep sa "zburd" fara probleme atunci .
Maya 35+