Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Fetelor, nu vreau sa va sperii, e posibil sa nu aiba efect in toate cazurile, dar pe mine ma suspecteaza ca bebe si-a incetinit evolutia (asta desigur, daca consideram ecografia de luni ca fiind corecta pana la proba contrarie) de la no-spa. Eu ajunsesem sa iau 3, ba chiar 4/zi. Am luat si 2 odata, cand am avut contractii mari.

Novus, durerile de picioare sunt de la lipsa de Calciu, stai linistita

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

Neata Burtici!

De-abia am facut ochi si ce am vazut?! Naste Cocufan!!!!

Hai Ramona!

Monica ce mult ma bucur pt micuta Luana! Chiar este un pas important ca a inceput sa suga! Cred ca esti foarte fericita si sper ca de acum inainte sa ai parte numai de momente fericite!

Azi am intrat in luna a 9-a! Mi-e asa drag! Dar ma apuca putin si frica..

Maya, ce bine ca s-a rezolvat! Acum sa stai linistita ca sa nu te mai doara burtica!

Silvia 35+ Natalia (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Of Pisik06, chiar ca nu mai scapam de stres, trece una vine alta. Eu m-am mai linistit un pic acum ca se interneaza maica-mea cu mine.
Va doresc multa sanatate, tie si la bebe. Am citit ce ai scris ca bebe nu mai creste asa bine. E sigur bine facuta ecografia? Si daca da, care-i motivul, ti-au explicat? Miscarile pot fi unele zile f vioaie, iar in alte zile bb-ii pot f lenesi de ne baga in sperieti. Am trecut si eu prin asta nu o data! Eu am DPN in 19 martie si maine intru in 36+ adica sapt 37. Am vazut ca tu ai DPN cu 2 zile dupa mine. Inseamna ca si tu vei intra in sapt 37 nu 36. Suna mai bine.
Eu nu am mai facut eco din 1 februarie, tot ce stiu despre bb e cum misca. Pe sambata mi s-a promis eco. Sper sa fie bine.

Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Fetelor, citesc in draci de cand am ajuns la birou despre sange in urina si alte minuni care ar putea avea ca efect colorarea in rosu a urinei, si ... ce gasesc: ca si consumul de coloranti alimentari sau sfecla rosie pot avea acest efect! Iar eu ieri am baut un litru de suc de sfecla!!!
Doamne ajuta sa fie asta, si sa nu avem de fapt nici o problema!

Simona 34, mami de Eric Christian (02.03.05)

The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Simona, pentru linistea ta, cel mai bine ar fi sa-ti faci o analiza la urina. Chiar daca e de la sfecla, mai bine sa vezi un rezultat NEGATIV scris negru pe alb.

Intre timp, nu te gindi la rele, incearca sa ramii optimista.

Gina 33+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Simona, sigur este de la sucul de sfecla, incearca sa consumi lichide necolorate pe parcursul zilei de astazi si ai sa vezi ca revine la culoarea normala.

Chiar nu cred ca ai motiv de ingrijorare, mai ales daca spui ca nu te-ai confruntat niciodata cu infectii urinare!

Ramona, multe ganduri bune!

36+ cu

Mergi la inceput

SimonaMami bine ar fi sa fie sfecla de vina. Urmareste in continuare urina si vezi cum evolueaza!

Maya 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IliesClara spune:

Cocufan, Luana mica - sa fiti harnice, care pe unde e cazul! DD e cu voi! Noi la fel

Maya, Pisik, SimonaMami - curaj si rabdare inca putin!

Inapreda - ai sunat pe Dr.? sau te-aigandit sa mergi pana la Urgente? Am avut dureri asemanatoare la 25 saptamani cu dureri de CM, dureri de spate si burta si era burtica destul de jos si contractata. No-Spa era deja Pepsi pe langa ce dureri erau. Imi dadeau Scobutil injectabil, Gynipral, Magne B6 si Duphaston. Au trecut cam intr-o saptamana. Dar trebuia sa stau f cuminte la pat.
Posibil sa fi racit si raceala sa fi declansat asta (eram internata si aveam patul langa geam, in decembrie)
Posibil ca durerea era demarata chiar de la BBi.

Oricum aceste medicatii nu le iei de capul tau. De asta spuneam ca cel mai bine e sa mergi la Urgente sau sa suni la Dr daca durerea nu cedeaza. Sa nu cumva sa se deschida colul sau ... cine stie ce se mai poate...

Mami 34+

Clara

Mergi la inceput

Am trimis un mesaj, mi-a scris mesaj trimis si cand verific... ia-l de unde nu-i! Ciudat. Mai scriu odata.
Voiam sa multumesc lui Alina.n si Silvia4 pt mesaje.
Inapreda, nu-i normal sa ai asemenea dureri si contractii iar nospa pt mine este frectie la un picior de lemn dn sapt 17. Ma mir cum ajuta pe alte fete cu sarcini avansate.
Pisik06, deci nospa-ul e un presupus vinovat? Cand faci urmatoarea ecografie? Poate ca de vina e cine ti-a facut eco si nu a vazut bine, ca multi din astia am intalnit la viata mea!
Sper ca acum sa nu se mai piarda mesajul in neant :)

Maya 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Simona, chiar asta vroiam sa iti spun, eu am tras sperietura asta o data de la sfecla cu hrean, apoi de la faptul ca era urina f concentrata si aparea portocalie rosiatica. oricum, sumaryl de urina nu strica niciodata....

azi am incheiat si noi saptamina 35 (adica sintem 35s) si intram in a 36a....sa vedem cit o mai putem lungi; bebelica misca bine, mie tensiunea mi-a mai scazut cu tratamentul ala (nu spctaculos dar sper ca poate fi tinuta sub control macar inca o saptamina, daca analizele ies bune). mi-e ciuda ca nu gasesc nici o solutie sa ajungem la Doppler mai devreme...

Pisik, nu stiu daca se poat considera ca no-spa are semenea efecte...eu am luat no=spa din saptamina 28, cind bebe avea intre 1700-1900 g, in saptamina 31s2z avea o greutate estimata de 2000-2200 g...si ambii medici mi-au spus ca e bine dezvoltata. de asemeni, ambii mi-au spus ca un copil de 3 kg la nastere e perfect din punctul lor de vedere, desi si la 2,5 e ok,numai ca poate fi mai neplacut pt mama, care s-ar putea sa trebuiasca sa stea mai mult in spital; dar nu e o regula, au zis ca de cele mai multe ori cei mai mincaciosi sint copiii cu greutate mai mica la nastere, ca se grabesc sa recupereze. si ca obsesia asta a noastra sa fie copilul mare nu e ok nici pt noi nici pt bebe, bebelusii mari fiind obtinuti in general in urma unei hipervitaminizari a gravidei. mie toata sarcina mi-a facut capul calendar sa nu mai iau elevit, doar fier, si sa maninc cit mai multe fructe si legume. de prin luna a 4a-a5a am si inceput sa il ascult, ca prea crestea fata rapid, si m-a certat dr la o echo, inainte sa ma mai intrebe daca mai iau vitaminele sau nu....cit despre copii de 5-6 kg, aia sint rezultatul diabetului gestational sau al altor dereglari...asa ca nu-ti mai face griji si mustrari de constiinta. o sa se nasca atunci cind o sa considere ca vrea sa iasa, si o sa vezi ca o sa fie bine. un copil la 36 saptamini este destul de dezvoltat ca sa se descurce bine afara din uter, chiar daca noi ca mame ne-am simti bine sa se nasca fix in ziua calculata conform UM, ca sa fie totul ca la carte

if you can't say something nice, then don't say nothing at all
http://pisigri.blogspot.com/

Mergi la inceput