Mamici de Ghiocei Martie-Aprilie 2009 (74)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

COCUFAN

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaMami spune:

Ramona, nu scot nici o agitata! Mai stati o zi la caldurica! Ne rugam pentru tine, sa fie totul bine!

Noi... suntem azi amarati...
De ieri seara am descoperit ca avem urina... roz. In fine, o culoare rosiatica, cam ca piersica. In nici un caz nu galben. Am sunat dimineata dr, doar ca sa aflu ca nu e in tara pana vineri!

In lipsa de altceva, am sa fac urgent un sumar de urina, poate e vreo nenorocita de infectie urinara (n-am facut niciodata...), dar inutil sa zic ca nu am dormit azi-noapte...

Simona 33, mami de Eric Christian (02.03.05)

The 8th month = that month when you can no longer put on your shoes, or off your wedding ring...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata burtici, am venit cu

Cocufan, tinem pumnii sa stea BB cuminte pina miine, la caldurica, sa nu mai aiba nevoie de injectii pentru maturarea plaminilor!

Maya, un gind bun pentru tine si situatia in care esti, acolo la spital sa fie bine si sa nu te mai stresezi (si mai lasa ordinea in pace ca prea multa nu e buna, nu vezi ca protesteaza BB ).

Fille du Sud 34 cu Dragonbella
Toulouse, la ville rose

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata fetele !!!! sunt praf !!!

Abia am reusit sa adorm pe la 4 si la 8 gata , m-am racit , ma doare gatul si am nasul infundat si pe langa astea ma dor ingrozitor picioarele presupun ca de la lipsa de calciu

Va mai dor pe careva picioarele asa tare ???

37+ cu Alexandra

www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

SimonaMami, eu as zice sa faci si o urocultura pe langa sumarul de urina. Sa nu fie vreo infectie urinara. Desi rezultatul la urocultura vine cam in 3 zile...
Ada1974, Chatonel va multumesc . M-am mai linistit un pic, se interneaza maica-mea cu mine, i-au dat voie, o sa am ajutor. Multumesc la Dumnezeu ca fara ea nu ma descurcam.

Maya 35+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza!

Cocufan, nastere usoara! Iti tinem pumnii sa fie totul bine

Maya, te rog nu te mai panica. Hai sa incercam sa avem incredere in medici. Si ai mei mi-au zis ieri ca e posibil sa iasa bebe, si eu intru in 36 abia vineri, dar mi-au mai zis ca e mai bine sa fie afara, unde poate fi ingrijta, daca inauntru nu mai e bine pt ea.
Acum parca mi se pare ca nu mai misca si parca parca incepe sa imi fie teama sa o mai tin, mai bine sa vina si vedem noi cum ne descurcam. Of, Doamne, nu mai scapam de stresurile astea

Monica, vad un status minunat la mess: Luana suge. Asta e o veste grozava, Dumnezeu o iubeste pe micuta si o ajuta!

Va pup fetelor

35+ Ana Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

pup burtici

Cocufan - mai tine putin bb la caldurica, curaj si nastere usoara!!!

Ayla ca mult ma bucur ca Luana creste pe zi ce trece, fetelor Monica are azi un status super :"Luana suge"

Maya ne rugam sa iti ajute DD sa ajungi cu bine la final, nu mai e mult ,trebuie sa se rezolve intr-un fel'

Olishka si eu am acea durere in piept de ceva timp ,zici ca mi-a dat cineva un pumn

31+ cu Maria-Natalia
Vine barza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Buna dimineata! Intru si eu sa va salut fetelor si vad ca deja lista de ghiocei s-a marit!

Plici bine ai venit acasa cu bebe Robert...asteptam poze si "impresii" legate de nastere!!!

Felicitari bebelina Ileana, sa cresti mare sanatoasa si sa umpli de bucurii viata parintilor tai!

Ramona nastere usoara si bebe sanatos, fara probleme!

Noi suntem bine, crestem mari, maine schimbam si noi semnatura 36+ si sper ca bebelina sa nu fie prea grabita si sa mai stea la caldurica , ca e un ger afara!!!
Am fost si la control ieri, colul e inchis asa ca eu imi fac iluzii ca ar putea sta si pana la termen !Maine trebuie sa fac ultimile analize , tare multe mai sus...asa ca de final!

In sfarsit m-a apucat si pe mine harnicia si am reusit sa spal hainutele bebelinei si sa calc.In week-end mergem sa luam si ce ne mai lipseste, dupa care am mi-am promis ca stau cuminte!

V-am pupat!

georgiana

35+ Giulia

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/
http://s431.photobucket.com/albums/qq32/gogoasha27/sarbatori%202008/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Novus, picioarele ma dor numai daca merg mult (in ultima saptamina chiar si "putin" e suficient! ) pe jos.

Ma dor, in schimb, soldurile si mijlocul si spatele. Am zilnic dureri ca la CM si contractii. O fi normal la virsta asta a sarcinii?? Iau si eu No spa dar mi se pare frectie la picior de lemn. Am incercat sa stau mult in pat dar, cind ma ridic, tot am dureri.

Oare o sa vina bebe mai repede? Sint impietrita de frica daca vine mai repede de sapt. 36.

Gina 33+

bebe Ian Alexandru

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ayla21

Buna seara burtici!
Sunt tati de Luana, si daca imi permiteti, intru si eu in discutie. Oricum, vreau nu vreau mai urmaresc subiectul si trimit Monicai conversatiile de aici. La burtici, burici (burice) si contractii nu ma bag.
Intreba cineva de indemnizatie/alocatie pe card. Ptr baiat asa am primit alocatie dintotdeauna. Lucreaza doar cu BCR-ul. Daca nu aveti, deschideti la BCR cont, va da o dovada de cont (nr cont, titular, etc si spuneti ptr ce anume va trebuie) si cu ea Primariemergeti la Primarie/Directia/Serviciul de asistenta sociala. Banii vor fi virati in contul respectiv.
Ptr prima de nastere veti primi de la primaria unde inregistrati copilul un bilet, ca ati/sau nu ati ridicat alocatia de nastere de la primaria unde s-a facut inregistrarea (negatie se numeste). Cu acel bilet veti merge la primaria de care tineti (si dosar desigur). Va vor trece pe o lista si banii ii veti primi acasa, de la factorul postal.
Botoseii arata cam asa. Tare simpatice ati fost.
Iar perla serii a fost cea cu mingea de nastere umflata intre doua contractii!
Am cont pe forum, dar mi se pare aiurea sa intru cu el la odisee. Oricum scriu in numele Monicai. Luana a ajuns la 1,410 kg Doamne ajuta! A incheiat saptamana 34, si de saptamana viitoare speram sa incercam incet incet trecere la biberon. (spre 1,500 kg).
La pagina ei am pus poze noi, si chiar deasupra de prima poza de inceput aveti trimitere (prin click) la alte pagini. Puteti lasa un comentariu la guestbook daca doriti. Va multumim ca ne sunteti alaturi.

_
I love you so much my tiny princess

Tati de Luana, multumim de vesti! Bravo Luana, that's the way girl!!!!

De asemenea, pentru imaginea cu botoseii, acum stiu ce trebuie sa cumpar!

36+ cu

Mergi la inceput