Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Fetelor, am o rugaminte. Cand scrieti mesaje pe contul comun, nu vreti sa va semnati? Toate, sau majoritatea mesajelor apar ca fiind trimise de Andra, probabil din cauza ca e online.

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Noi suntem ok, nimic nou sub soare, sau sub zapada?
vad ca ati scris o groaza, am ce recupera de la pag. 7.
asadar.....
Muffi ma bucur pt. vestile bune!!! Uite ca te-a ajutat DD! ma bucur pt. tine, tot asa vesela si optimista sa fii.
Ric felicitari pt. gemeni si ca totul e ok. In privinta sexului nu stiu ce sa zic, mai asteapta putin, sigur se va vedea mai clar la urmatoarea eco.
Micaalsa si eu am avut la marco hainute de 0 luni, in care a incaput fix 2 saptamani. celelate de 0-3 luni i-au fost bune inca vreo luna, dar clar la 2 luni jumate trebuiau altele. si eu voi lua de 0-3luni, mai ales ca e si vara, pe urma vdeme ce putem refolosi de la marco si mai cumparam strictul necesar. eu i-am pastrat toate hainutele frumoase si de firma, sa zicem.asa ca m-am scos elegant.
maya, Alus, Alexutza bine ati venit! sarcini usoare in continuare si un bb sanatosi.
Cornelia si eu abia astept sa cumpar hainute de bb, deocamdata astept sa apara colectia de vara. sper sa nu abuzez, caci nu le va purta mult si ii vor ramane mici. pana atunci am facut cumparaturi pt. viitorul finut, asa mai imi trece si mie dorul.
Muffi felicitari pt. si pt. rezultatul bun la analiza!!!
Cornelia vad ca esti fan LR. si eu tot de acolo cumpar, dar din Franta. Franciza din Ro are preturi nesimtit de mari. acum ca au sistat comenzile catre romania, musai sa iau prin cineva din Franta. Mi-am si facut o lista pt. vara, pt. ambii baieti.

mai am de citit 5 pagini, dar o las pe mai tarziu.
Hartogariile ma asteapta si nu le rezolva nimeni.
o zi buna sa aveti burtici!

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna!
bun venit burticilor noi. alexutza1181 imi pare rau ca ai trecut prin asemenea experiente. spitalul Caritas are un anumit renume si vad ca se confirma lucrul asta. cred ca trebuie ocolit.
va compatimesc fetelor, cele cu dureri de spate...doamne ce rau este. eu nici nu ma pot intoarce in pat de pe o parte pe alta. sper sa ma lase... macar eu stau acasa, nu trebuie sa merg si la serviciu...
ca sa va zic ca astazi mi-a cam fost greata de dimineata si vad ca ma tine si acum, cu toate ca am mancat...se pare ca nu scap de greata asta nenorocita...la prima sarcina m-a tinut pana la 5 luni jumate...of...
va pup si va doresc multa sanatate!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

alfa_anca pt reducerea timpului de lucru la 6 ore eu am fost la dr de familie care mi-a dat o adeverinta pe acre a scris "sarcina ...saptamani in evolutie, iminenta de avort". Se recomanda reducerea cu 1/4 a duratei normale de lucru".

Cu adeverinta asta m-am dus la resurse umane am facut o cerere catre Directorul general...
Subsemnata....angajata in cadrul departam. in functia de...va rog sa-mi aprobati reducerea cu 1/4 a duratei normale de lucru conform OUG nr. 96 din 20 octombrie 2003 privind protectia maternitatii la locurile de munca, Art. 13. - "Īn baza recomand#259;rii medicului de familie, salariata gravid#259; care nu poate īndeplini durata normal#259; de munc#259; din motive de s#259;n#259;tate, a sa sau a f#259;tului s#259;u, are dreptul la reducerea cu o p#259;trime a duratei normale de munc#259;, cu men#355;inerea veniturilor salariale, suportate integral din fondul de salarii al angajatorului, potrivit reglement#259;rilor legale privind sistemul public de pensii #351;i alte drepturi de asigur#259;ri sociale."
Sunt obligati sa-ti aprobe

la mine la inceput s-au starmbat alea la resurse dar le-am pus legea in brate si n-au mai zis nimic
conteaza foarte mult sa pleci cu 2 ore mai devreme, si nu mai e mult si intram in prenatal

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am luat pauza, asa ca continui cu cititul si scrisul:
Missy eu TT l-am facut la un laborator bun din Timisoara si am platit 100 lei, cred ca au cele mai mari preturi din oras, dar eu tot aici imi fac analizele si aici m-a trimis si dr. meu. cam mult mi se pare pt. cluj, chit ca e clinica privata.
Dienuta din pacate asa e la noi, platesti o groaza de bani pt. analize, teste, ecografii, spitalele sunt groaznice si mai dam si o groaza de bani la sanatate. pt. asta mi-as fi dorit sa nasc in strainatate.
Alexutza doamne prin ce ai trecut! pe cuvantul meu, ca unii ar merita direct impuscati, vorba danielei. E groaznic ce se intampla la noi in sist. sanitar.

Sper sa reusesc si eu sa intru azi in mailul comun.
maine mergem la Alba si ne intoarcem doar marti si nu prea am timp de net acolo.

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Buna gravidutze!

Bun venit noilor burtici! Sarcini usore si bebei sanatosi!
Alus m-am uitat la pozele tale si am admirat-o pe Julia .

Alexutza oribila experianta prin care ai trecut. Foarte bine ca ai dat numele doctorului si ai povestit cum s-a purtat. Poate in felul acesta multe femei vor fugi din calea lui, brrr. Stiu ca exista si un subiect cu medici de care sa te feresti. Ai povestit si acolo?
Ma bucur ca acum ai gasit un medic care iti place si iti doresc din suflet sa nu mai treci prin asemenea experiente.

Alfa anca imi pare rau ca te doare spatele. Poate va fi mai bine dupa sedintele la kinetoterapie. Cu inima cum mai esti?

Fetelor voi ce suplimente luati, vitamine, etc? Medicul meu recomanda Elevit si Maltofer, dar Elevitul nu prea vreau sa-l iau si totusi, parca as lua ceva. Am vazut ca cele care merg la dr. T luati Biomarine Plus. Cum este? Nu prea am gasit pe net informatii despre beneficiile lui in sarcina.

Fier de care luati?

Ce fel de creme folositi contra vergeturilor? Eu mi-am luat de la Palmer's cu unt de cacao. Nu stiu cat e de buna, dar traiesc cu speranta ca macar sa nu se inmulteasca tona de vergeturi pe care o posed de la prima sarcina cu toate ca si atunci "mancam" Mustela pe paine.
Ce stiti de ceaiul de Rooibos? Avem voie sa bem in timpul sarcinii?

Felicitari mamicilor care au mai aflat intre timp culoarea caruciorului!

Blanca ai mai fost la curs? Cum este?

Va pe toate!

Andreea 18+ Denisa Ioana si Radu Stefan (12.07.2007)

nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

eu am luat elevit, insa le-am intrerupt pe la 17 sapatamani. de la 20 de saptamani o sa-mi dea fier. acum nu stiu de care, insa iti pot spune ca la prima sarcina am luat ferogradumet si am luat si magneziu de la additiva pentru a nu face carcei. ma mai trezeam uneori noaptea cu carcei la gambe si era oribil, dar dupa ce am inceput sa iau magneziu nu am mai avut probleme.

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Am uitat ceva important...

Trebuie sa imi fac analize pentru Chlamydia Iga si Listeria. Ce inseamna Iga? Stiu ce sunt Igg si Igm, dar Iga?
Aveti idee daca se compenseaza in cazut in care ma duc cu trimitere de la medicul de familie?

Mi-am actualizat si semnatura ca ramasesem in urma. Maine schimb prefixul (la saptamani ma refer ).

Andreea 19+ si Radu Stefan (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea c

Blanca ai mai fost la curs? Cum este?

Va pe toate!

Andreea 18+ Denisa Ioana si Radu Stefan (12.07.2007)

NU...cum as fi putut?..doctorul mi-a zis clar si strict...STAT IN PAT CU TRATAMENT...asa ca am inghetat cursul pana dupa nastere....

Nu vreau sa imi para rau caci bebe e de 1000 de ori mai important acum...dar totusi m-am intristat caci am asteptat cursul asta ca pe....

17+

Bubi mic poze

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

andreea c eu iau materna, tot materna am luat si la cezar , fier am luat dar nu mai stiu din ce saptamaan , o sa ma uit si va spun, mi-a dat tardyfeon
de ce nu vrei sa iei elevit?
eu am luat materna pana am terminat cu alaptatul, adica pana a facut cezar 6 luni

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput