Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

ziceam ca dorm si eu la pranz...nu vrea Cezar sa doarma neam ...mai bine-l bati decat sa doarma iar eu abia tin ochii deschisi, ba face pp ba kk ba ii e foame, orice numai sa nu doarma...
asa ca abandonez sper sa se culce diseara de la 9 si eu odata cu el
diseara a zis ca vrea sa doarma singurel in sufragerie , sunt atre curioasa daca o sa stea singur sper sa stea pt caltfel nu stiu cum vom face cand o veni si surioara

de nervi si de somn am dat iama intr-o ciocolata cu alune

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

andreea_c da, e naspa cu durerea de spate, mai ales ca la prima sarcina am fost ocolita de asa ceva, dar asta e, rabd dc nu se poate face ceva, dar sper din suflet sa ma simt mai bine dupa kineto, vedem. Cert este ca la prima sarcina m-am chinuit doar cu durerile de oase de bazin, dar acuma si dureri de bazin si dureri de spate mi se pare prea mult si inca de la 20 de saptamani.....Cu inima sunt ceva mai bine, adica din momentul in care am intrat in trim II nu am mai avut decat un singur episod de tahicardie si de atunci am inceput sa iau panangin (in primul trim nu aveam voie sa iau), voi lua o luna. Iar in ceea ce priveste BioMarin Plus Tutunaru il da pt ca are Omega 3 (ulei de peste) care face bine la creierul lui bebe si tb sa il luam pana la sfarsitul sarcinii si pe toata perioada alaptarii (eu la alaptare am mai tras chiulul, dar nu stiu de ce). Am mai citit si in alta parte de chestia cu omega 3 in sarcina, dar nu mai stiu unde. Ideea e ca nu tb neaparat sa iei BioMarin Plus ci orice contine omega 3. Adica toti copiii care se nasc cu Tutunaru de la atata omega 3 vor iesi numai genii .
pogos si eu am luat la prima sarcina de la 15 sapt pana la sfarsit aproape magneziu de la Additiva si chiar nu am avut probleme deloc cu carcei sau alte chestii. Acuma iau 4 Magne B6 pe zi, magneziul ajuta si la circulatia sangelui prin arterele uterine si ombilicala. Mie mi-a dat de fiecare data Mg din cauza de IR marite.

adrianafedorca merci de informatii. Ideea e ca noi avem Contract colectiv de munca la nivel de banca si la articolul pt reducerea programmului de lucru nu specifica de la cine tb sa fie recomandarea. AM trimis un mail acuma la medicul de la medicina muncii sa vedem ce imi raspunde, dar vad ca nu raspunde....cred ca pana la urma ma duc diseara la medicul de familie si ii cer si ei o adeverinta identica cu cea pe care o am deja. Sunt convinsa ca si la mine vor marai cele de la HR, ca asa au facut si cand am anuntat ca sunt gravida (de abia ma angajasem la ei) dar sefii mei directi sunt niste oameni super si nu mi-au zis nimik, acuma am vb cu sefa de departament si a zis ca dc asa mi s-a recomandat asta e.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu iau Elevit, la fel ca in prima sarcina, si tocmai am terminat cu fierul. la analizele de 12 sapt. mi-a iesit o anemie, asa ca mi-a recomandat 2 pastile/zi. sa vedem acum cum e hemoglobina, caci pe 4 martie cand merg la eco trebuie sa duc si ex. de urina si hemoleucograma. sapt. viitoare trebuie sa merg iar la intepat.

_
Gio18+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Moniland

Fetelor, am o rugaminte. Cand scrieti mesaje pe contul comun, nu vreti sa va semnati? Toate, sau majoritatea mesajelor apar ca fiind trimise de Andra, probabil din cauza ca e online.

17+

Ai mare dreptate Moniland. Aseara am avut un soc. Era a doua oara cand intram si cu toate astea vedeam mesaje ca si cum ar fi fost scrise de mine. Am crezut ca nu stiu eu ce se intampla pe acolo si de aia nu am intrebat. Totusi nu inteleg cum apar online cand eu nu am intrat decat de doua ori pe gmail.

Andra_80 +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Hellou mamici!
In sfarsit reusesc sa va mai scriu si eu cate ceva. Serviciul asta imi ocupa toata ziua si cum stau cu ochii in calculator la lucru, cand vin acasa nu prea mai reusesc sa aprind calculatorul. Dar chiar daca nu v-am mai scris pana acum asta nu inseamna ca nu v-am urmarit. Ma bucur sa vad ca numarul mamicilor de zmeurici a crescut si vreau sa le urez bun venit noilor mamici (nici eu nu sunt veche ).
saptamana asta am visat ca am fost la ecograf si mi-a spus ca este baiat. Sper sa aflu si eu in cel mult 2 saptamani ca tare nerabdatori suntem. Noi ne dorim fetita, dar pana la urma sanatos sa fie.
Alexutza imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asta. Iti doresc multa sanatate si un bebe sanatos si frumos.
Andreea 1979 eu personal inca nu mi-am solicitat reducerea programului la 6 ore dar poate ca o sa apelez tinand cont ca am un program de lucru de 10-11 ore care ma oboseste foarte mult in aceasta perioada. Dar am o prietena care a facut acest lucru si nimeni nu a comentat. I s-a redus programul de la ora 9 - 15 si i s-a schimbat inclusiv fisa postului neafectand salariul. Deci a fost k la ea. Si ea lucra in acelasi domeniu ca si mine, si avem si munca de teren de facut. Dupa ce si-a redus programul nu a mai iesit pe teren si nici target nu a mai avut. deci a fost un pas bun pentru ea, fara stres, program mai scurt si s-a butut bucura de sarcina.
Si eu ma gandesc sa cer lucrul asta daca atmosfera de la lucru va deveni tot mai stresanta si solicitanta.
Mult succes.
Va imbtratisez fetelor pe toate si sper ca week-endul asta sa invat si eu sa va atasez fotografii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Capitol nou AICI.

Spor la scris!

Mergi la inceput