Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alexuta, imi pare tare rau de pierderile suferite si ca ai avut ocazia sa treci prin asa ceva. Doamne fereste, de doctori de genul intr-adevar trebuie sa te feresti. de la noi si fii sigura ca acum totul va fi bine.

Am pus si eu cateva poze cu noi in contul comun, sa ne cunoasteti. E si familionu prezent, of course

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 17+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

alexutza1181 ti-am trimis PM cu userul si parola contului comun pentru pozici

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

micaalsa frumoasa mamica de printesa nu mai zic, super tare poza cu casuta asteptam si cu burtica

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

mersicut zmeuricilor,
acum a trecut dar trebuia sa scriu ca daca cineva ii cauta numele sa afle ce scarbos;bine ca doamne doamne e mare si uite acum il sau o asteptam cu drag;am intrat pe contul comun dar mi-am cam prins urechile ...;astept sa se incarce aparatul foto ca sa pot posta poze;eu cred ca mi-a miscat dar toata lumea spune ca sunt nebuna ca nu are cum sa miste la 14 s;voi ce credeti???;

+14

p.s:o sa va mai povestesc mai incolo prin cate peripetii dar si necazuri am trecut in sapte ani de incercari si la cati doc am aterizat; cred ca am prins experienta si cate medicamente am inghitit dar nu vreau sa va intristez ca noi tre sa fim bucuroase si voioase asa ca daca aveti intrebari la care stiu eu sa rasp cu cea mai mare placere..

am nimerit la o super doctora care chiar trebuie numita si care imi este foarte draga si o cheama Dumitrescu Silvia si care este de nota 20+++;foarte amabila,iti explica tot la eco,ce mai e de nota 20

14s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna fetele ! Multumesc frumos ca m-ati trecut in listuta ! Mie mi se cam termina concediul medical si trebuie sa ma duc la serviciu ( am mai avut anul trecut cu sarcina oprita in evolutie pentru ca ma simteam ff rau 2 luni si cu o luna din anul asta al facut 90 zile ) , dar mergem o perioada la serviciu , apoi concediu de odihna si se rezolva . S-a redus cineva programul la 6 ore dintre voi ? As vrea sa stiu si eu daca se aproba ( desi e lege insa in Romania functioneaza cam greu .... , ce sa faci ... sistemul !) 18+
http://family.webshots.com/photo/2993323030104803929sDXwYv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Galarina spune:

Fetele, imi trimiteti va rog si mie adresa contului comun si parola? Kisses!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Galarina, ai PM-ul. Asteptam si pozele tale

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

mi-am bagat nasul putin prin pozele din contul comun
am vazut bebelsuhi frumosi din burticutze,burticutze slabute si frumoase
muffinutza,nu te supara ca te intreb,pls pls dar cati ani ai tu?arati mai bine decat mine la ai mei 23 indata si te plangi ca esti baba:(((
super cateii pufosi,si eu una flocoasa dar mica mica,e o catelusha de talie joasa,ebonee o iubeste grozav de mult,amandoua se joaca,se musca,dorm impreuna de cand a venit pe lume frumoasa mea,nciodata nu am avut probleme cu ele.
nu mai zi ca esti batrana,esti frumoasa foc.

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Buna fetele!

am fost de dim la dr la neurologie ca sa imi spuna doar ca nu are ce sa imi faca cu spatele meu. Eu am spina bifida de care stiu si as mai avea inca ceva, dar nu am ajuns niciodata sa fac un RMN. Oricum dpdv neurologic sunt ok, nu s-a agravat spina bifida, numai ca se pare ca in sarcina asta pozitia nu e favorabila si am dureri mari. Mi-a dat trimitere la kinetoterapie, dar tocmai marti am programare.

andreea_1979 dr de la neurologie mi-a dat azi o adeverinta medicala cu recomandare de reducere a programului de lucru la 6h, dar inca nu stiu exact ce tb sa fac cu ea. Adica e suficienta asta pt servici sau tb sa imi dea ceva medicul de familie, inca ma mai interesez...dc aflu ceva iti spun. Sper si eu sa nu am probleme la munca din cauza asta, dar nu am ce sa fac, o sa ii pun sa aleaga intre a veni 6h la munca sau a nu veni deloc.

In rest bebelinul misca de zor si joaca sarba pe vezica mea. Asa facea si sora-sa la inceputuri.

Va pup pe toate pe burtici.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Anca, imi pare rau de pb cu spatele, dar cred ca sunt destul de des intalnite in sarcina. prietena mea care l-a nascut de 2 zile pe Eric avea dureri de spate, iar sotul sau e dr. neurochirurg. Deci cat de cat se pricepea la durerile de spate si nu avea ce sa-i faca.
Dar daca iti rezolvi cu programul de lucru poate ai timp sa te odihnesti.

17+

Mergi la inceput