Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Ne-am intors si noi acum de la echo,bebe e bine,era foarte agitat,dadea si din maini si din picioruse,mi-a zis ca are 500 de gr. si e cu o saptamana si 4 zile mai mare
Cand aud ce dea bani dati voi pe ecografii si pe toate cele,ma ingrozesc,aici din moment ce platesti asigurarea,toate sunt gratuit,eu pana acum nu am dat nici un ban,nici pe amniocenteza,nici pe echografii,de analize nici nu mai spun.Nu mi-a dat nici macar o poza cu bebe,mi-a zis ca rezultatul il trimite la ginecologul meu.

Dienuta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

Dienuta79 asa e in romania...totul se plateste daca vrei sa fi bagat in seama, asigurarile le platim la misto , decat sa ma duc la spital sa ma rog de dr sa-mi faca o amarata de eco mai bine scot banul si ma duc linistita acasa dupa, eu una sincer abia astept sa nasc sa scap

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

pupici la zmeurici!!!

Muffi felicitari pt leutz !!!

eu raportez azi mare chef in burtica... am fost azi pe la munca si am asistat si la repetitii... buburuzul meu cum a auzit muzica a inceput sa se foiasca de colo colo prin burtica de mama mama... asa drag imi e cand il simt
si colegii faceu misto de mine cand le-am povestit... deh ... de cand ma-sa a devenit sedentara macar el sa baleteze la greu.

in rest astept vremea frumoasa ca sa iau magazinele la picior. am mare energie dar cu vremea asta nu imi vine sa ies la plimbari.

17+ cu

zmeurica mea

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Adriana - multumesc frumos.
Stiu unde are cabinetul caci am fost pacienta lui Tutunaru.

Andra_80 +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_i_s_s_y

Eu TT il fac pe 10 martie la un spital privat din Cluj, se numeste Gynia, au si site gynia.ro, iar pretul e 170 lei. mai ieftin decat in Bucuresti, nu?

s 14

Tot la Gynia vei naste?

JUCARII SI PRODUSE PENTRU COPII

www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiuni/la-povestiri-adevarate-maria-are-nevoie-de-7500-de-euro-pentru.html" target="_blank">SPERANTA PENTRU MARIA

BIJUTERII FANTEZIE

Bubulina mishelina
Nasterea printesei
Anamaria lui Iulia (23.03.2006) si 17+ cu

BB-lina noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Salutare gargarite de mamici,

MUFFINUTA ( caci m-am obisnuit asa, nu mai pot sa-ti zic altfel) - in primul si in primul rind m-am emotionat pina la lacrimi cind am citit povestea ta in doua parti. Ce tare a fost toata experienta! Nikolai isi vede de treaba lui in burtica, creste, chestii, socoteli. In al doilea rind, ma lasi, cu Mama Omida, sunt batrina, tralalalalala, sa fim seriosi.:) Arati super (bine o sa te ingrasi in timpul sarcinii, dar nu vreau sa te deprim -hahhahhaha- glumesc - evidemment) si mi-au placut muuuuuuult de tot cateii) Avem si noi un cocker spaniel pe care il cheama Clifford, suntem topiti dupa el. Si-mi plac astia parosi si haiosi de nu mai pot. Oricum, pe scurt, ca m-am lungit, iti urez sanatate si o stare de bine maaaaaaaaxime.

ALUSY+MAYA+ALEXUTZA 1181 - Bine ati venit in clubul nostru de mamici! Sa aveti parte de sarcini usoare si bebei asa cum ii visati.

Noi, bine, multumim. Aseara m-am bucurat teribil ca m-au vizitat parintii socrii si v-am mai spus sunt niste persoane absolut exceptionale, iar Myrna- mama soacra ne-a cumparat o plasuta plina cu hainute si paturica. O MINUNE!!!!!!!!!! Deja bebita are la hainute o sa fie super trendy.

Hai c-am scris de v-am plictist,

Pusi,
Clara

Mami de bebica de 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

Buna seara gagici

Am intrat in fuga...tocmai am venit de la birou si sunt fiarta de oboseala...

Dar..doamnee..nu m-am putut abtine sa nu rezerv cateva minute pentru bucuria de a o vedea pe muffinuta din nou la zmeurici...e un fel de-a spune ca s-a reintors..ca nu a plecat niciodata..

muffinuta nici nu stii cat de mult ma bucur pentru bucuria ta...ptr minunea aia mica pe nume Nikolai James...sa fie un bebel la fel de luptator si frumos (vazui pozele) la fel ca maica'sa

ma bucur si pentru rezultatele la DT...si pentru faptul ca ti-a revenit optimismul.... you make my day

Alinutza 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Buna fetelor!!!!
multumim pentru primire , ne simtim tare miindrii ca suntem pe listuta.
Acum hai sa facem cunstiinta. Sunt fericita mamica a unei fetite minunate Alexia de 10 ani. De circa 2 ani incercam cu disperare sa-i oferim un fratior sau o surioara..... si dupa 2 incercari esuate(am avut 2 sarcini oprite in evolutie la 6 saptamini, iata ca a aparut un nou bebita aunci cand nu se mai asteptata nimeni si atunci cand greutatile vieti ma incearca dn plin. Dumnezeu ne-a ajutat sa avem acest copilas si tin sa va spun ca datorita lui trec mai usor peste greutati.
Bebe este super bine, pare mai mare cu 1 saptamina, analizele mele sunt bune si la ecografia de 12-13 saptamini doctorul ne-a spus ca este in proportii de 80% baietel. Dar.... mai asteptam pana la viitoarea ecografie ca sa fim siguri 100%.
Va pup mult de tot pe toate si sunt foarte mindra ca suntem printre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya.maya spune:

Fetelor va rog frumos trimiteti-mi si mie
contul comun si parola sa va trimit pozisoare si sa va vad si eu.

(+13)+ mamica lui Alexia 31-08-1998.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Ti-am trimis, maya.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput