Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Eu TT il fac pe 10 martie la un spital privat din Cluj, se numeste Gynia, au si site gynia.ro, iar pretul e 170 lei. mai ieftin decat in Bucuresti, nu?

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dienuta79 spune:

Buna ziua la zmeurici
Mufina ma bucur ca totul e ok cu bebelul tau
Acum plec si eu la echo 4D,dar imi pare rau ca aici nu se da cd cu poze,ma intorc mai tarziu cu vesti

Dienuta 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza1181

Citat:
citat din mesajul lui andra_80

Buna ziua maminci de zmeurici
In primul rand vreau sa felicit fetele cu rezultate bune la DT si TT.
Muffi - bine ai revenit la zemeurici, m-am bucurat cand am vazut ca totul e ok.
Fetelor am si eu o intrebare, care ma puteti ajuta ....
Pe 10 martie am consultatie la gineco si o sa fiu in 18 sapt.
Cand am fost ultima data aveam 14 sapt si nu mi-a zis de vreo programare pt morfologie fetala de trim. II. Ma gandesc dc astept sa-mi zica ea acum cand merg, oare mai gasesc sa-mi fac programare???
Eu am auzit pana acum de Iosup ... imi mai puteti recomanda un alt medic bun pt morfologie???
Va

Andra_80 +15

mai adaug ceva,
pot sa faci eco morfo fetala pt trim II pana la 27-28 saptamani max;si dr herghelegiu --sanador si medsana il gasesti
dr.pelinescu--medlife
dr,nedelcu--sanador

Alexutza - iti multumesc pentru informatii. Imi vor fi de ajutor. O sa-i notez si o sa-i caut la clinicile respective.
Bafta multa.
Andra_80 +15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

am venit si eu din oras...urata vreme e un frig de mori si eu tocmai azi m-am gasit sa ies...in fine am mancat ca o vacuta , simt ca pleznesc,

eu eco morfo fetala de trim 2 am facut la dr Iosup si a costat 400 lei si la dr care ma urmareste la clinica Intromed 200 lei , el mai face si la sanador unde cam 400 lei
oare aia de trim 3 cat o fi?
dr meu a zis ca-mi mai face una la 24 de saptamni si eu o sa-mi mai fac o programare la dr Iosup la 35 de saptamani

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza1181 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui alexutza1181

Citat:

Buna ziua maminci de zmeurici
In primul rand vreau sa felicit fetele cu rezultate bune la DT si TT.
Muffi - bine ai revenit la zemeurici, m-am bucurat cand am vazut ca totul e ok.
Fetelor am si eu o intrebare, care ma puteti ajuta ....
Pe 10 martie am consultatie la gineco si o sa fiu in 18 sapt.
Cand am fost ultima data aveam 14 sapt si nu mi-a zis de vreo programare pt morfologie fetala de trim. II. Ma gandesc dc astept sa-mi zica ea acum cand merg, oare mai gasesc sa-mi fac programare???
Eu am auzit pana acum de Iosup ... imi mai puteti recomanda un alt medic bun pt morfologie???
Va

Andra_80 +15

mai adaug ceva,
pot sa faci eco morfo fetala pt trim II pana la 27-28 saptamani max;si dr herghelegiu --sanador si medsana il gasesti
dr.pelinescu--medlife
dr,nedelcu--sanador

Alexutza - iti multumesc pentru informatii. Imi vor fi de ajutor. O sa-i notez si o sa-i caut la clinicile respective.
Bafta multa.
Andra_80 +15

AAAA!!!ceva f important nu te duce la dr cheles (foarte nesuferita)14 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianafedorca

am venit si eu din oras...urata vreme e un frig de mori si eu tocmai azi m-am gasit sa ies...in fine am mancat ca o vacuta , simt ca pleznesc,

eu eco morfo fetala de trim 2 am facut la dr Iosup si a costat 400 lei si la dr care ma urmareste la clinica Intromed 200 lei , el mai face si la sanador unde cam 400 lei
oare aia de trim 3 cat o fi?
dr meu a zis ca-mi mai face una la 24 de saptamni si eu o sa-mi mai fac o programare la dr Iosup la 35 de saptamani

Buna
Cum ti se pare acest dr. caci am auzit f multe despre el ... cum ca ar fi foarte bun. Cu cat timp inainte tre sa-ti faci programare ca sa mai gasesti un loc la el? Si tu in ce saptamana ti-ai facut morfofetala de trim. II??? Doamne cate intrebari ...... scuze

Andra_80 +15
_
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

mamamia, da' 8 pagini????

Bine ati venit zmeurele noi! Bebelusi sanatosi si la termen, sarcini usoare in continuare.

muffinuta, felicitari pentru baietel, pt toate vestile bune si pentru promovarea pe lista de zmeurele!!! Pai daca ii ziceai leutz, trebuia sa fie baiat, nu? Ce te faceai?
Andreea, felicitari pt baietel!
ely_cta, felicitari pt baietel!

Cornelia, felicitari si tie pt jumatatea drumului! Ia si mie niste hainute, please, ca eu asa n-am pofta.

motana, sau imi cumperi tu lucrusoarele? Cu mingeoiul ala, eu m-am tot uitat pe iutub dupa exercitii, dar n-am gasit decat niste moase care se tot latzeau si hatzaiau acolo pe ele. Aratau cum se foloseste in "labor".
Tu esti in Mexic, dar planuiesti sa nasti in Romania la Bv, sau esti in Ro? M-ai confuzat...

Alfa_anca, sper sa rezolvi cu durerile de spate!

dariaioanaxx, trimit acum.

Pe mine azi ma doare nasul de-s cu lacrimi in ochi, , ma trezesc si circul prin casa asa de pe la 4 pana pe la 5, si mai nou ma doare spatele dimineata, as always. Oh, well...
Don'sorul misca din ce in ce mai vivace. Si-i place si lui canonul in D a lui Pachelbel, iegzact ca la muma-sa, il ascultam impreuna!

Oh, si am uitat, cel mai funny lucru... Unele miscari ma gadila, cu ceilalti n-am mai experimentat asa ceva. Ma latesc intr-un ranajet si incep sa ma scarpin in puncte precise. Parca cineva imi pune un pumn de furnicute pe o raza de 3 cm pe burta.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mom me  www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">
#1     #2     #3  [-0.20]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

seara buna burticutelor.Am cam chiulit de pe aici dar sunt ff suparata,poate o sa va pov mai incolo.Acum vreau sa va zic ca am fost ieri la dr Tutunaru si m-a lasat cu un gust ff amar.Mi-a zis numai sa fac TT la Genetic Lab,e 150 ron,am vazut ca in Cj e 170 si ma programat pe 11 martie.Acum urla Alex ca nu ii iese nustiuce ,intru mai tarziu la povesti.

Si rog pe cine se ocupa de listuta de la inceput sa adauge si la noi caruciorul roz,am zis de 2 sapt ca e fetita .
gata,trebuie sa sting "necazul"

tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria
30.05.2008

16sapt+

Mergi la inceput

andra_80 dr Iosup este unul dintre dr cei mai buni in eco de sarcina, stiu ca-s 3 buni: Herghelegiu, Iosup, si Pop
la dr Iosup eu am facut eco de trim 2 la 20 de saptamani, la cabientul lui(cred) din Sandu Aldea 86 unde are si Tutunaru cabinetul, daca vrei iti pot da nr de tel pt programari sigur gasesti de acum pt eco de trim 2 , eu de ex o sa sun de acum pt cea de la 35 de saptamani ca sa fiu sigura ca am locul asigurat

Programari ecografii:
Dr. Iosup
Telefon: 0724 46 46 46

ecografia trim 1 a fost 200 lei
trim 2 a fost 400 lei
trim 3 va spun maine cand imi fac programare

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput

Alex@Sara imi pare tare rau ca esti suparata sper ca bebe e bine

_
it's a girl !!!

Mergi la inceput