Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
m_i_s_s_y spune:
Gagici, hola!
Tocmai mi-am hranit husbandu si a plecat in Ungaria cu treaba
Dar ca sa nu intru in depresie (sta doar o zi, de fapt)m-am hotarat sa-mi fac de cap!!! adica...imi fac ciocolata de casa!!! n-am mai facut de mult si mi-e o pooofta!! sa nu ma spuneti ca se crizeaza
nu avem voie decat papa sanatoasa...i-am si zis ca daca ma mai umfla cu fructe si legume o sa fac soc vitaminic![]()
Am plecat la shopping!
Pup!
s 14
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui muffinuta Fetelor, tocmai am primit telefon de la clinica..mi-au sosit rezultatele la testul de sange..e fantastic.. am plecat de la 1:36 dupa eco am ajuns la 1:335 acum avem 1:702 risc Down sindrom..e mai mult decat puteam spera sunt foarte foarte emotionata si fericita..nu am cuvinte am lasat balta si frigiderul,nu am mancat nimic merg sa ma var in el sunt lihnita de foame.. Va doresc sa simtiti ceea ce simt eu de ieri incoace!! Muffinuta 13+cu leutul meu iubit Nikolai James![]() Ai reusit?Continua! Ai esuat?Continua! |
nu am mai intrat de cateva zile din cauza atomicei mele,trebe sa fie ocupata toata ziua :(( afara,in parc,la copiii numai in casa nu,
dar nu m-am putut abtine sa nu te felicit si sa te imbratisez cu drag,Dumnezeu e mare si are grija de toti,sa nu iti pierzi speranta,
printzului din burtica 

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

PatriciaArdeleanu spune:
Muffi, si eu tot blonda mi te-am inchipuit, mai ales ca ai zis ca semeni la buze cu Julia R![]()
Numai fete frumoase am vazut si eu pe acolo
Ely,felicitari pentru caruciorul albastru!
sucurile gastrice sint mai deschise la culoare si mai acide, mai spumoase. Bila este foarte concentrata, culoare galben inchis si amara. la sarcina asta am vomat cam 99% bila, multa si foarte concentrata, zilnic cum ma trezesc, nu imi dau seama de ce.
Insa peste zi nu mai vomit, desi citeodata se mai instaleaza o stare de greata si mai sug tic-tacuri.
daca nu ar fi vomatul asta dimineata,gustul insuportabil din gura cam 3 sferturi din zi, migrene si insomniile pasagere si iesitul noaptea la baie, as putea sa spun ca am o sarcina chiar foarte buna
.
Nu ma doare nimic altceva, nici macar spatele-care este buba mea cea mare-, analizele sint toate bune, nu am luat decit 1 kg,am destula energie, nu sufar de consitpatie, pot minca aproape orice, desi nu am senzatie de foame din aia coplesitoare si maninc poate chiar mai putin decit inainte, dar corect..asa ca nu ma pling.
Seara cind ajung acasa, maninc cina, care este pe la 6.30, destul de usoara si nu mai simt nevoia sa maninc nimic pina a doua zi, de obicei cind ajung la servici, dupa ora 9.
Patricia
s15 si Rebecca
05.02.2005
danielle02 spune:
felicitari fetelor care au aflat ce au in burticute 
poate aflu si eu luni cand merg la eco.
am vazut ca vb. despre hainutele ptr bebe,
eu i-am luat fetii ptr 0-3 luni inainte sa nasc si au fost mari absolut toate,desi am nascut-o cu 3,430si mai bine de 50 cm. ii erau mari,asa ca a trebuit sa cumpar ptr copiii mici mici
si a stat in ele mai bine de o luna (parca) dupa aia am trecut la alea de 0-3 luni.
toate burticile
pozici
vine BEBE 2 
Ebonee (02.10.2007) 
alexutza1181 spune:
buna burticilor,
Acum v-am descoperit si m-am bucurat foarte tare pentru ca atunci cand am trecut prin niste probleme cu sarcinile trecute(4 pierdute-oprite in evolutie)aveam tare nevoie sa vb cu cineva!!!
Am 14 sapt si sper la cat mai multe de data asta.
dpn 17.08.2009
andra_80 spune:
Buna ziua maminci de zmeurici
In primul rand vreau sa felicit fetele cu rezultate bune la DT si TT.
Muffi - bine ai revenit la zemeurici, m-am bucurat cand am vazut ca totul e ok.
Fetelor am si eu o intrebare, care ma puteti ajuta ....
Pe 10 martie am consultatie la gineco si o sa fiu in 18 sapt.
Cand am fost ultima data aveam 14 sapt si nu mi-a zis de vreo programare pt morfologie fetala de trim. II. Ma gandesc dc astept sa-mi zica ea acum cand merg, oare mai gasesc sa-mi fac programare???
Eu am auzit pana acum de Iosup ... imi mai puteti recomanda un alt medic bun pt morfologie???
Va
Andra_80
+15
alexutza1181 spune:
pt.andra 80
buna,
pot sa iti fac lista cu dr.dar nu stiu daca mai poti sa te programezi ca tre sa te programezi cu o luna inainte cel putin pt morfo fetala!!eu am stat azi toata ziulica si de abia am reusit sa imi fac programare pt luna apr dar iti urez multa bafta si uite dr:
dr.herghelegiu(foarte laudat)
dr pelinescu(foarte cautat(a)cred)
dr hedelcu(s-ar putea sa reusesti aici -doc bunicica)
dr radulescu(bunicel)
pupici si multa bafta
alexutza1181 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andra_80 Buna ziua maminci de zmeurici In primul rand vreau sa felicit fetele cu rezultate bune la DT si TT. ![]() Muffi - bine ai revenit la zemeurici, m-am bucurat cand am vazut ca totul e ok. Fetelor am si eu o intrebare, care ma puteti ajuta .... Pe 10 martie am consultatie la gineco si o sa fiu in 18 sapt. Cand am fost ultima data aveam 14 sapt si nu mi-a zis de vreo programare pt morfologie fetala de trim. II. Ma gandesc dc astept sa-mi zica ea acum cand merg, oare mai gasesc sa-mi fac programare??? Eu am auzit pana acum de Iosup ... imi mai puteti recomanda un alt medic bun pt morfologie??? Va ![]() Andra_80 +15 |
mai adaug ceva,
pot sa faci eco morfo fetala pt trim II pana la 27-28 saptamani max;si dr herghelegiu --sanador si medsana il gasesti
dr.pelinescu--medlife
dr,nedelcu--sanador
blanca000 spune:
Wow...102 mamaici de zmeurici...
...bravos..
Andreea multumesc ca te-ai gandit la noi..suntem bine..stam tot in pat....ca sa fac si eu...
Muffi felicitari si din partea mea...sa ai un bebe sanatos, frumos si norocos..
Noilor burtici le urez si eu bine ati venit
in gasca mare de zmeurici..care mai de care mai frumoase si mai burtoase
.
Felicitari iarasi si fetelor cu rezultate bune la DT, TT si eco.
Noi suntem bine, ieri ma cam speriasem ca am vazut iar ceva "caramel" pe tamponel, dar azi nu mai am nimic asa ca m-am mai linistit..cred ca se mai coloreaza secretia si de la Utrogestan si supozitor...tot in pat..incerc sa mai stau in fund sa ma mai plimb prin casa..dar asta e cam tot ce pot sa fac.
Ma mai uit pe geam cu ninge si sufla vantul asta napraznic pe aici prin Bucuresti, mai adorm, mai citesc...va mai citesc.
Azi am avut ajutoare, a venit mama si a facut o musaca la indicatiile sotului si a venit si doamna care ma ajuta la curetenie..asa ca eu am stat in pat dar am si curat si mancarica
, l-am sunat si pe sot acum cu o noua pofta..de bere fara alcool..a zis ca imi aduce....mmmmmm
.
Cine mai merge la eco morfofetala trim II sa ne zica si noua cum e..unde a facut si cat costa...asa sa ne facem idee (eu am programata deja si costa 480 la Sanador la dr. H pe 18.03). Abia astept...insa pana atunci merg la control la dr meu saptamana viitoare sa vedem ce a mai facut hematomul si placenta mea.
Inca il astept pe bebi sa miste..am simtit eu ceva prin burtica dar imi e sa nu fie gaze :(..vreau si eu un sut....
Aaaaa...si eu tot la sfarsitul listei cu culoarea de carucior o sa fiu...dar cine stie la fiecare control sper sa se vada..insa e rusinos/rusinoasa rau zmeurica mea.
Pup pe toate mamicile 
17+
Bubi mic poze
Nunta noastra 2004
alynakiss spune:
eu am programare la medlife la favorit pe 2 martie pt eco morfologica 4d, am mai tot sunat si interesta de alte clinici particulare dar scorurile era intradevar mari , aici dau 390, si m mai facut eco la ei si eu sunt multumita
19+