Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

mai intreb ceva..nu o vad pe Elena.ce stiti de ea..

Elena esti bine?te imbratisez cu mult drag..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

Buna burtici!
bun venit fetelor noi si sa aveti sarcina usoara si la termen!
muffinuta felicitari si ma bucur ca esti fericita! iti doresc sa ramai cu starea asta mult si bine Este superb numele Nikolai.
motana pentru bebe incearca sa cumperi hainute care au specificata dimensiunea. iti spun din proprie experienta. daca bebe se naste cu 53 de cm si ai hainute de 50 cm nu le poti folosi cine stie ce. succes la cumparaturi!
va pup pe toate!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Muffinuta felicitari pentru rezultat .
Blanca 000 ce mai faci?
Fetele treceti-ma va rog si pe mine in listuta cu caruciorul albastru! 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Felicitari Andreea pentru carucior si penru rezultatele super de la teste!

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamilivia spune:

muffinuta doamne ce ma bucur pentru tine, ai reusit sa ma faci sa plang, rad colegele de mine ca ma uit la calculator si plang ca o ametita. Iti doresc sa ai parte numai de zile frumoase ca si acesteasi sa nu mai fi niciodata suparata si neincrezatoare. Fi mandra de tine si de bebele tau . Eu peste cateva ore merg la eco, abia astept sa imi vad puiutul, mi-e asa de dor de ea. Sper sa se confirme ca o sa am o printesa si sa nu se transforme cumva in printisor. Sanatos sa fie, orice ar fi! Va pupacesc pe toate

s-a nascut o mare iubire
sufletul meu

+19

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

Salutare burtici!

NU am mai intrat de multa vreme sa va scriu, desi v-am citit zilnic si m-am bucurat alaturi de voi de toate vestile bune. Dar acuma nu puteam sa stau deoparte si sa o felicit pe muffi ca intrat oficial in randul zmeuricilor. Asa cum pana acum viata te-a pus la nenumarate incercari grele, acum a venit si randul tau la bucurii si o viata fericita. Felicitari pt baietel , imi aduc aminte cand spuneai la inceput ca ti-ar placea mai mult un baietel pt ca sigur va avea o relatie mai stransa cu tatal decat ar fi avut daca ar fi fost fetita. Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai o sarcina de vis pana la capat si o nastere pe masura!!!!

De asemenea vreau sa urez BUN VENIT noilor mamici (altele sunt mai vechi numai ca acuma sunt oficial langa noi ), sarcini usoare si la termen si bebei sanatosi.

Felicitari si celor ce au aflat ce poarta in burtica! Parca e altfel cand stii deja ce ai, e mai frumos, iti poti face vise cu directie precisa, sau griji .

mamidevladut desi cu intarziere, te felicit pt baietel, vei avea 2 flacai pe cinste.

Motana multumim de aprecieri, sper sa gasesc linkul sotului cu poze cand e Elena mai mare, ca eu nu apuc sa mai pun nimik in albumele alea.....Legat de hainute, depinde f mult ce dimensiuni va avea bebe la nastere, dar oricat de mici ti se par cele de 0-3 luni, sa stii ca se poate chiar sa inoate in ele dc e mai micut copilasul. Elena a avut 3.6kg si 51 de cm la nastere, a purtat hainute de nou nascuti sau 1 luna (52-54 cm) pana pe la 6 sapt cand deja trebuia sa ii dau de 3 luni iar la 2 luni purta hainute de 6 luni care ii erau tocmai bune, nu erau largi.
Cele mai bune sunt cele pe scrie dimensiunea in cm, dupa cum deja spunea cineva, dar oricum depinde de la firma la firma. Vei vedea mai tarziu dupa ce nasti copilul ca te vei invata sa le iei din ochi hainele.
Eu am cumparat la inceput pt nou nascuti cam de 52 cm (stiam ca Elena va fi destul de lunguta) dar putine am luat si apoi cumparam de 3 luni, ca sa fiu sigura ca am si de-alea dc se naste si mai mare.

Noi ieri am facut ecografia morfologica de trim II. Bebe a ramas tot baietel si e f bine, deja mai mare cu o saptamana dpdv ecografic, lungimea oaselor de la picioare ies din graficul pt varsta lui (adica are dimensiuni de 23 de sapt, desi el are doar 20s4z).
In rest ne vaitam de dureri de coloana, dar f mari(maine am programare la neurologie), desi la prima sarcina nu am avut probleme deloc. Eu am o malformatie la coloana din nastere si tare frica mi-a fost ca voi avea probleme sa duc o sarcina, dar uimirea a fost mare la prima sarcina cand nu am avut nici cea mai mica durere, iar imediat dupa nastere au reaparut problemele. Acuma se pare ca este altfel.
Si pe langa coloana deja au inceput sa ma doara oasele bazinului, respectiv osul pubian.....si singura mea explicatie pentru asta este dimensiunea burtii. La prima sarcina durerile de oase au inceput pe la 28 de sapt, dar acuma la 20 de sapt deja am burta pe care o aveam la 28 de sapt la prima sarcina si probabil de aceea au inceput si durerile. Dar mi-e groaza ca imi aduc aminte cat de greu imi era sa imi pun o pereche de pantaloni ca nu puteam sa stau intr-un picior si deja am inceput cu fazele astea.
Dar bebe sa fie sanatos, ca toate trec, am mai experimentat asta o data :).

Va pup pe toate fara exceptie si sa aveti grija de voi.

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mama muffinuta ce bine arati, e super acolo la tine, sa mai pui poze, asteptam si cu burtica

andreea felicitari pentru baietel

in legatura cu hainutele daca vreti sa va apucati de cumparaturi eu zic ca cele de la 0 la 3 luni sunt bune pt inceput dar sa nu luati multe ca mai intra si la apa si bebelusii cresc repede
Cezar a avut 56 cm la nastere si ale ade 0-3 luni erau mari de el dar intr-o luna dupa atata spalat a si crescut 3 cm au fost bune
aaa inca ceva sa luati bodyuri astea sunt cele mai folositoare, o sa fie cald si o sa -i tineti mai mult in body iar seara dupa baita puteti sa le dati si o salopetica din aia cu totul

eu ma duc sa ma pregatesc ies in oras cu o pretena

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alfa_anca spune:

aoleu mama, muffi bine ca m-am uitat la pozele tale ca te acuma tre sa fiu atenta sa le ascund pe ale mele dc mai pun poze cu Elena. Esti super hot, cred si eu ca husbandul iti reaminteste mereu "I'am a scorpio!!!!"

Anca de gandacel Elena (03.11.2007) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Muffinuta am, am vazut si eu pozele. Nu stiu de ce, eu aveam impresia ca ai spus totusi ca esti blonda. Sau poate datorita originilor rusesti, mi te inchipuiam eu blonda. O sa fie tare mandru Nikolai de mamica lui!

Si pentru ca tot trag chiulul in continuare la birou si v-am zis ca sunt setata si eu pe cumparaturi pt. bb, imi permit si eu un sfat : pentru inceput luati body-uri care se deschid complet si se suprapun peste piept (se inchid, de obicei cu capse). E mult mai usor de manuit bb-ul asa. Pentru cele care intra pe cap trebuie ceva dexteritate . Cam asa arata cele usor de folosit: http://www.laredoute.be/BE/fr/vente-2-bodies-cocoon.aspx?productid=324151267&documentid=272309&producttitle=2+Bodies+COCOON+&categoryid=57267468&hasPrev=1&hasNext=1&index=21&lpProdCount=99&lpProdRetriever=ProductLandingPages

M-am ferit sa fac reclama unei firme din Romania

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely_cta spune:

Buna fetelor!Am revenit si eu dupa o saptamana si ceva.Va citesc de cand m-am intors,dar nu v-am scris pentru ca vroiam sa termin tot de citit si apoi sa va scriu.
In primul rand le multumesc din suflet celor care m-au felicitat pentru ziua mea!
In Florenta a fost super,ne-am plimbat mult,am i mancat cam mult si mi-au disparut greturile.Dar duminica ,cum am revenit in tara,m-am pus pe vomat...Cred ca-i place sa fie plimbat!
Patricia,si eu in fiecare dimineata inca vomit,doar apa si suc gastric,fiere,nici eu nu stiu ce este...greturi nu prea mai am,asta e bine.
Muffi,m-am bucurat mult cand te-am vazut in listuta,astapana sa citesc capitolul asta si sa aflu vestile.Am vazut ca avem aceeasi zi a ultimului ciclu si vom avea amandoua baietei!Sa fie sanatosi si sa ne bucuram de ei!Am vazut si pozele,esti exact cum imi imaginam...super sexy!
Am pus si eu poze cu baietelul meu la 12 sapt in burtica si cateva poze de la nunta!
maine ma duc la control la ginecolog si abia astept sa-l vad pe print la eco!
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu un !
Va doresc o zi superba,cu multa nergie si veselie!
+13 saptDavid Andrei

Mergi la inceput