Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Anielas, ai cumva lipsa de fier? Ca si eu am avut problemed egenul asta. Iar intr-o zi nu am fost in stare sa ma ridic din pat pana la 11 . Cum ma ridicam in picioare, se invartea casa cu mine, se inegrea totul si cadeam la loc. Suspectez lipsa de fier pentru asta, ca tensiunea mi-am luat-o si era ok.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

muffi apropo de frigider , mie au inceput sa-mi treaca binisor greturile asa ca te astept cu retete delicioase

eu azi am gatit o supica de pui cu taitei de casa , mancarica de fasolica cu piept de pui si la desert o rulada cu gem

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Cornelia – la mine problema este tensiunea ff mica..am in jur de 8 cu 5..si lipsa de calciu ..cu fierul la ultimile analize stateam oki.

Ania & Inutza (23 oct 2004) si 21+
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cornelia- da e mareee, imi ajunge la umar deja...mai are putin si se uita dupa fete, e caraghios rau cand se da pe langa mine si ma pupa pe burtica
Muffinuta- eu sper sa fie caruciorul asa cum Dumnezeu vrea, pt. ca asa e cel mai bine;
aoleuuuuuu mor de foame caci sunt la serv., n am luat pachetel azi am zis ca o sa cumpar ceva si surpriza...e inchis singurul magazin din zonaa, pana la 16 o sa mor de foameee

PS, vreau si eu contul sau parola de intrat pe site ul comun!!!!!

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... 14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor

Ma primiti si pe mine printre voi. Sunt o mama care are deja o fetita de peste 4 ani si cu un bebe in burtica care are deja 13 saptamani. Eu sunt nascuta pe 06.08.1974, fetita mea Julia este nascuta pe 23.06.2004. UM am avut pe 18.11.2008,DPN este pe 24.08.2009. Eu m-am nascut la Bucuresti, locuiesc cu familia mea in Polonia, sotul meu provine din Lituania, deci cu alte cuvinte suntem o familie international . Eu sunt translator, sotul este informaticean. Daca vreti sa aflati mai multe astept intrebari, cu drag va voi da interviu Din pacate nu prea stiu cum sa ma trec pe lista deci as avea rugamintea sa ma traca una dintre voi.
Va multumesc.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia + 13 sap.
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Alus-bine ai venit imi place f. mult Polonia, am fost de multe ori acolo!!! mama si ce inghetata buna mancam la Tesco!!!!(na sa va fac si eu pofta!!!ma refer la fetele cu frigideru si supitza)

aaa pt. listutza...Andrei Teodor , nu Andrei Tudor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit... 14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

alus bine ai venit la zmeurici sarcina usoara si bebe santos

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Bine ai venit Alus!
Ce ne-am inmultit astea cu 13+!!!! Am prins curaj cum am intrat in a 14 saptamana

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulie.aug09 spune:

Alus, esti in listuta!!! Iti doresc sa ai o sarcina usoara si bebelus sanatos.
Dariaioanaxx, scuze, am facut corectia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Mama mia fetelor,cum veni "frigiderul" in actinue cum s-au inmultit paginileglumesc..

Fetelor nou venite va rog sa ma iertati am fost egoista m-am gandit zilel astea numai la bebe..va doresc chiar dc cu intarziere sarcini fara probleme,bebelusi frumosi si sanatosi..sa va bucurati pe deplin de ceea ce ni s-a daruit acum!

Si asa cum am zis am postat ma gasiti pe mail..cine are curiozitate..
Retete,mama mama nici foame nu mi-a fost pana acum..azi merg la shopping ma invart de cateva ore,dar plec acum..si mananc au astia o placinta se numeste quiche..mama,fac comanda acolo cu sunca dar si cu spanac..asta-i azi pe meniu..al meu e la golf,dc nu plec in timp util diseara face cura de slabire ca nu mai gatesc si ajung cu carut cu tot pe la usile voastre..va pup..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput