Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)
Raspunsuri - Pagina 10
dariaioanaxx spune:
Muffinuta-de cand te am "citit" asa de fericita, m am gandit ca e totul ok, asa si cum trebuia sa fie, dar m am gandit ca leutzul este baiat, pt. ca printre randuri am citit mai demult ca baietel ti ai fi dorit; ma bucur pt. tine si multi pupici ! desi nu stiu culoarea caruciorului, ma inscriu si eu pe listuta, am promis ca odata cu tine va fi,si sunt parolista

DN 30.01.1974
ET 06.12.2008
DPN 24.08.2009
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
14+ cu Darius sau Daria, INIMA, A INIMII MELE!
dariaioanaxx spune:
aaa si tot pt listutza...UM 17.11.2008 si +
(14.11.1998)
dariaioanaxx spune:
scuze
+
Andrei Teodor (14.11.1998)
Cornelia spune:
dariaioanax, ce baiat mare ai! sa iti triaiasca!
bb-ul meu tocmai ce face niste tumbe in burtica
. M-am enervat la serviciu, l-oi fi agitat si pe el, dar in final am un zambet pe buze.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
muffinuta spune:
Fetelor!
stiti sunt extrem de fericita..
Moni,e ca in visul meu..si da baiat mi-am dorit dupa anul trecut cand am suferit ingrozitor..plus ca am incredere ca sotul meu va avea o relatie mai buna cu el..ieri am oprit la Wooly-asa ii spunem prescurtat cel mai calitativ supermarket de pe aici.barbatu-meu s-a dus sa isi ia un vin..a venit cu o sticla scumpa rau..eu asteptam in masina,obosita..la magazin l-au intrebat e scump,sir..el cica sarbatorim azi.."I have a son"..au aplaudat tot magazinul..cred ca era emotionat scorpionul...si da,Moni,fac analiza asa am si aflat imi trimit astia sangele in UK,pe 1iulie deschid si voi fi si eu clienta..am peste 30 sapt atunci sper sa fie totul ok,dar o fac analiza..
Dariaioana..da e exact ce mi-am dorit..mi-e si frica ,m-am obisnuit sa imi fie tot rau..mama a plans cu lacrimi azi la telefon..
te astept cu carucior
Patricia Ardeleanu,Missy,Adrianafedorca,Micaalsa..va multumesc fetelor penrtu urari ..Clara..Doamne suntem o gramada..nu vreau sa uit pe nimeni..
Si ca am promis pune baba pozele pe emailul nostru sa vedeti cine-i obsedata cu frigiderul
cred ca intru in anale la zmeurici din cauza apetitului..
Moni e Nikolai ca asa am visat iar tata era rusneac..
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
va pup va scriu mai tarziu sunt pe fuga..
m_i_s_s_y spune:
adrianafedorca - multumesc din sufletel! Ce mai gasca de fete meseriase!
Am postat pe contul comun poze si cu noi.
astazi ma simt asa de bine..nu greturi, nu dureri de burtica...acu ma ia frica (iar!) ca daca e vreo problema cu bebelu de ma simt asa de bine - stresata ca de obicei![]()

s 14
muffinuta spune:
Fetelor,
tocmai am primit telefon de la clinica..mi-au sosit rezultatele la testul de sange..e fantastic..
am plecat de la 1:36 dupa eco am ajuns la 1:335 acum avem
1:702 risc Down sindrom..e mai mult decat puteam spera
sunt foarte foarte emotionata si fericita..nu am cuvinte am lasat balta si frigiderul,nu am mancat nimic merg sa ma var in el sunt lihnita de foame..![]()
Va doresc sa simtiti ceea ce simt eu de ieri incoace!!
Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James
Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!
m_i_s_s_y spune:
Muffi!!!!!!!!!FELICITARI!CE BUCURIE!!!!!!!!

si acum...lasa euforia.....
si la frigider cu tine!!! (sa hranesti leutu)

s 14
anielas spune:
Neatza dragelor aproape pe la pranz si de la noi!
Eu iar am avut o dimineatza nasoala...cu stare de lesin la metrou
..si inca nu mi-am revenit..am privirea tot asa incetzosata...
Noroc cu bb mic ca mai face o tumba in burtica si ma mai inveseleste...
muffi – doamne cat ma bucur ca ti-ai revenit
...felicitari pentru leutzul Nikolai si pentru rezultatele excelente de la DT
...de abia astept sa vad pozele de pe mail-ul comun...astfel voi simti ca ne cunoastem si mai bine
..oricum..am citit asa dintr-o suflare toate posturile...si m-ai mai molipsit cu buna dispozitie
Inutza (23 oct 2004) si
21+www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

adrianafedorca spune:
felicitari Muffi ma bucur din suflet pentru tine , apropo imi place foarte mult numele
_
Adriana mamica de Cezarica
(23 aprilie2005) si minunea din burtica
20+
it's a girl !!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler