Mamici de zmeurici de iulie - august 2009 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

maya - felicitari! imi pare rau pentru ingerasi...sa ai o sarcina usoara si fara probleme!
micaalsa - da, la gynia vreau sa nasc, am mers la dr fulga florescu. tu parca tot in cluj vrei sa nasti, nu?

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinique spune:

va pup mamici de zmeurici,
fetelor, bine ati venit cele noi, intrati in gasca, poze pe contul comun si multa mancare ca aici pe forum se mananca bine.
nu am reusit sa citesc tot ce ati scris pana acum dar nu mai am rabdare
muffin azi m-am uitat pe listuta si cand te-am vazut nu mi-a venit sa cred, apoi am devorat informatiile tale. esti super mamica pt super bb. ma bucur din suflet pentru tine eram sigura in adancul sufletului ca va fi bine. sa=ti traiasca Nikolai si sa te bucuri de fiecare gest clipa pentru ca esti o luptatoare. am vazut pozele de pe contul comun, super!
si ti-am zis ca vom fi 100 pana intri tu in listuta. deci mamica cu nr 100!!!!!!!
te pup, multa sanatate tie si lui bb si sa te bucuri de lunile care au mai ramas pana in august.
nu v-am uitat nici pe voi, blanca multa sanatate, felicitari in grup si de grup pentru rezultatele la anlize si carucioare.
termin de citit capitolul si vin cu completari.
doinique mami de rares-alexandru, vrem si noi un carucior albastru

12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Bonsoir,fetelor!

Mamaaa..nu pot sa cred ce am provocat aici..mi-e si rusinica..mai fetelor,baba omida vine de la ghicitul ,anticipatul in toate alea..eram la FIV Moni-manutza de aur ca deschidea capitol dupa capitol de gravidutze..si m-am bagat si eu cu ghicitul ca baba omida..cat despre varsta,parol ,nici vorba de complexe ,niciodata nu m-am jenat sa o declar..nu am trecut-o aici la inceput dar am scris ce varsta am,ca nu am vrut sa stric lista sa aud comentarii-"ce mai caut si baba asta p-acilea?acu' s-a trezit sa se lamenteze ca nu ramane gravida?"..

La reclama care mi-ati facut-o ma mai trezesc si cu propuneri asa maritata cum sunt..
Eu am zis-o de la inceput de cand v-am vazut primele poze,sunteti extrem de sufletiste si frumoase ..deosebite cu toatele..ce copii vor iesi..durere..

Fetelor am ajuns tarziu acasa dar acum pe bune..trebuie neaparat sa va scriu asa pe indelete ca mi-e jena de mor..pe mine ma stanjenesc complimentele..va multumesc pt urarile de bine pt leutul meu el conteaza,nu eu..Doamne il iubesc pana la cer si inapoi..si nu stiu dc simtiti dar va iubesc in parte pe fiecare..asa ma bucur de ideea de a avea un cont comun in care ne putem cunoaste..

Asa ca la noapte dc am insomnii va scriu pe indelete-acu'sunt la bucatarie..al meu golfer e rupt si flamand..stiti voi sex cam ca dupa FIV,mancare pauza..eu sunt cu fructele si m-am rasfatat pe la cumparaturi cu ce am dorit..acum am pus de un gulas rapid de pui..merge cu castraveti murati..chiar si la englezi..

Vreau sa va scriu asa cum simt eu..OK?si nu mai ma complimentati please ca dispar..sunt mult mai simpla ca persoana..fara fitze..va mai pun si ceva poze cu Africa partea ei salbatica,mergem in weekend la picnic cu tot familionul asa ca ma vedeti iar dar grasuna si cu ditamai burtica..

Va pup,am fugit ca ard mancarea ...
Multumesc mult..nici nu am visat ca intalnesc atatea fete de gasca..mai am si cateva povesti haioase de la gineco,veti rade cu lacrimi..ne auzim un pic mai tarziu..pupici..

Muffinuta
13+cu leutul meu iubit Nikolai James

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Fetele cu eco azi..asteptam vesti!

Muffi - la bucatarie cu tine fata draga si mai pune ceva carnita pe tine sa ne bucuram si noi!!
Mai pove

s 14

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Muffina ma bucur din suflet pt voi,Doamne bine ca este totul ok.
Fetelor Teorora mea cand am plecat acasa avea 2.5kg si 48 cm era micutza rau si cele mai mici hainute tot mari ii erau,insa stiu cu bebelusi care s-au nascut peste 4 kg si hainutele mici au fost cumparate degeaba.
Eu am niste probleme si nu ma simt prea bine,sufleteste,sper sa treaca cat mai curand sa nu-mi afecteze tensiunea.
la toata lumea.

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 17+tot cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Cornelia, asa o sa fac o sa iau putine hainute mici mici, desi mi se lipeste mana de tot ce vad
pogos si alfa_anca, merci de sfaturi, cred ca o sa iau de toate, nici nu prea am in minte cam cat de "mare" e un copil nou nascut
Si mie mi-au recomandat prietenela mai multe body-uri, merci Adriana!

Bine ai venit Maya! De data asta o sa ai o sarcina frumoasa si la termen!

alus, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si tie!

alexutza1181, bine ca ce-ai gasit, aici o sa te simti foarte bine si mamicile astea is experimentate si documentate mai ceva ca medicii, asa ca o sa gasesti multe raspunsuri!

Andra_80, frumoasa burtica, la 14 sapt si se vede foarte bine!

mqqm, si eu cu o durere de gat si ceva de lower back, nush de ce... de la ne-exercitiu de aia crek . Da sunt in Mx acu' da iau in calcul varianta de a merge in Ro. Vreau neaparat sa nasc in apa, aici ar trebui sa ma duc in Mx City, cam departe de mine si mai ales... nu fac epidurala la nasterea in apa (aici si in multe alte tari), asa ca nu merci.

muffin, felicitari! Ma bucur pt. bebe baietel, acuma ca ai zis mi.am amintit de povestea cu tatal tau, deci ce bine ca e baiat! Si de asta si pentru ca sotul tau e incantat la maxim, de acum sa aveti o viata mai linistita si toate minunate!

Fetelor, ce-ar fi sa facem cumva o lista cu nume-nickname-poza... nu stiu exact cum si ce dar sa ne fie mai usor sa ne asociem, ce ziceti? Ca incepem sa fim multe si o sa ne zapacim rau de tot. Si asa eu cel putin ma cam lupt sa atasez poza unui nick.

Va

18+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata
eu sunt zombie , la 3 m-a trezit Cezar ca vrea la toaleta si gata cu somnul meu, pana la 6,30 n-am reusit sa adorm si cand in sfarsit dormeam si eu bine la 7 ma trezeste Cezar ca moare de foame asa ca s-a dus somnul meu, dar la ora 13 il leg de pat si daca nu doarme il mananc , mai ales ca luni incep serviciul vreau sa dorm tot weekendul

aseara bebelina juca fotbal in burtica, asa ma gadila...radeam de una singura, ce mi-a mai placut

_
Adriana mamica de Cezarica (23 aprilie2005) si minunea din burtica 20+
it's a girl !!!

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns icmanu spune:

Buna dimineata la toate !!!

Fetelor va rog frumos sa imi trimiteti si mie contul comun si parola sa va vad si eu si sa incerc sa pun niste poze cu burtica.

pe burtici!!!

19+

http://bd.lilypie.com/E9zmp2.png

Mergi la inceput

Buna dimineata,fetelor!

scurt la apel...nu am dormit super dar am fost atat de obosita dupa toate emotiile ca am zacut asa in pat cu ochii zgaiti in tavan..
Adriana,am zambit citind ce scrii despre nazdravanul tau Cezar..il si vad la somnic fortat..
Azi merg la dentist wuah,si apoi sa ma aranjez nitel doar mani si pedi ca arat ca un dinozaur nici o urma de blondina aia ..parul nu mi-l fac inca vad ca multe dintre voi s-au vopsit mai tarziu,dar ma vad azi cu stilista mea merg la acelasi salon,sunt profi de tot,dar si preturile pe masura,vreau sa vad ce optiuni la vopsit imi poate oferi acum..pe voi v-am tot citit ce folositi...oricum pt siguranta as mai astepta vreo 2 saptamani..

Fetelor care au obtinut asa rezultate bune ieri la eco si teste felicitari din inima si imbratisari calduroase-la propriu iar e cald aici de innebunesti-

va scriu mai tarziu,sper sa parcurg tot,azi m-a pus si barbatu-meu la munca de contopista..vrea inventarul la niste apartamente..munca oribila pana trec pe lista tot..el uraste partea asta..parca mie-mi place..
Missy a iesit bun gulasul,mi-a adormit pana la urma golferul butuc,dar l-am trezitcat despre kg vei vedea in poze am pus bine leutul meu nu face mofturi la nimic..dar nu ma alarmez ca am noroc metabolism rapid si mai sunt si ambitioasa asa ca le dau jos dupa ce vine odorul meu..am pofta azi de inghetata cu alune si ciocolata si poate zmeurica..miam-miam..

Elena,ce e cu tine unde esti??

Ne vedem mai tarziu..va doresc pana atunci o zi super,a inceput deja weekendul!la toata lumea..
P.S. poate aveti idee despre ce tema putem aborda saptamana viitoare,stiti ca eu sunt cu initiativa dar poate aveti voi ceva preferinte ..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput

Doinique,Mamilivia ma simt vinovata fetelor ca v-am emotionat cu povestea meazau..vreau doar sa fiu si eu aici cu voi pana la capat,asa cu frigiderul si chestii simple de rutina..asa ma bucur ca va este bine si sunteti si voi si bebeii bine..va pup..

scriu si celorlalte fete,acum trebuie sa plec..

Muffinuta

Ai reusit?Continua!
Ai esuat?Continua!

Mergi la inceput