INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 4
greta123 spune:
In Romania sunt doar 12 clinici autorizate sa desfasoare activitati de reproducere umana asistata. Polizu nu este printre ele.
ruzu30 spune:
Buna fetelor,cum stati cu moralul?Eu nu prea am vesti sa va spun,luni ar fi la mine ziua 14-a de la inseminare,ar trebui sa-mi fac testul,dar mai astept cateva zile,asta in cazul in care nu-mi vine ciclul mai devreme.Astazi de dimineata m-a durut un pic burta-de fapt mai mult spatele,dar mi-a trecut pe parcursul zilei,acum nu prea mai am nimic.De ce ma apropii de ziua a 14-a deaia sunt mai pesimista,cred ca nici eu nu am reusit,asta e,mergem mai departe.Noi(eu si sotul)am hotarat ca deocamdata nu mai facem inseminari,poate peste cateva luni,sa vedem cum stam cu banii,oricum nu ne lasam
Bulinanico,haide sparge tu gheata,te asteptam cu doua liniute
Evanescence,imi pare fffff rau
speranta2008 spune:
buna Cosicel, multumesc pentru PM...esti o super draguta
eu am avut multa munca la biro..nu am reusit sa citesc, dar voi recupera...
tuturor fetelor cat mai repede un test cu doua liniute!!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
raluca30 spune:
ruzu30-nu fii pesimista,o durere de spate poate sa fie de la orice altceva,asteapta pana luni si fa-ti un test...eu sper sa ai noroc!chiar vreau sa vad pe careva cu doua liniute urgent!Bafta fetelor!
eu cred ca voi lasa planul bebe pana la vara,nu stiu de ce am o atitudine pesimista cand ma gandesc la luna martie(martie nu e o luna buna in familia mea),apoi voi calatorii in aprilie...sper sa vad multe liniute duble intre timp pe aici:)
la toate fetele
kitty78 spune:
Buna fetelor. Eu am facut pe 14 febr. IA nr. 2 la Sibiu si acum sunt in asteptare.Eu dupa prima IA nu am avut nici un simptom,acum in primele zile am simtit niste intepaturi in partea dreapta,primele3-4 zile.Si ma dor sanii,dar doar mameloanele.Ati mai avut vreuna manifestari de astea?
Sper sa auzim de rezultate pozitive,sa ne mai ridicam moralul.
Voi ce stiti ,intre lunile cu tratamente de stimulare trebuie pauza? Eu sunt in a doua luna cu stimulare cu Gonal,si dr. meu a zis ca nu e necesara pauza,doar sa verific sa nu fac vreun chist in urma stimularii,daca nu pot merge linistita in continuare.Eu parca as face totusi cateva luni pauza,voi cum ati procedat?
cosicel spune:
Elena - nu, te rog, nu gandi asa! Iti dai seama ca nici noi nu suntem prea vesele, ca doar asteptam, asteptam, asteptam... O sa ne vina si noua vremea, nu?
Ruzu - pai durere de spate la cm? Nu-mi prea vine a crede! Fa bine si da-ne vestea cea buna!
Raluca - sa inteleg ca luna asta nu se va intampla nimic? Maine parca tb sa faci o monitorizare, nu?
cosicel spune:
Speranta - iti doresc sa simti la HSG ce-am simtit eu (o jena de cateva secunde ca la prima zi de cm). Eu iti tin pumnii ca sa scapi usor, ca stiu ca n-ai nimic (doar stii mai bine, ca doar ai mai facut-o o data la Elias)
Kitty - din cate imi amintesc, doar la clomifen se impune o pauza dupa 3 luni de tratament, la gonal nu cred ca e aceeasi recomandare, doar ca tb supravegheate atent ovarele. Si cum faci gonal ca sa produci multi foliculi, e evident ca te monitorizeaza vigilent, asa ca nu-ti fa grji.
Adriana27_28 spune:
Buna fetelor,
De 2 ani incercam sa aducem pe lume un bebe dar nu reusim...
De ceva timp ma gandesc la IA, poate chiar FIV.
Am facut un tratament cu clomifen si utrogestan - fara rezultat.
Atunci cand faci IA, ti se admin. si un tratament hormonal?
sarrah spune:
salutare
nu am mai intrat de mult pe la voi pentru ca nu ma mai incadrez la inseminate ! am 2 embrioni congelati dar din cauza endo mic nu am facut ET. acum am luat o pauza, am avut 2 cicluri anoluvatorii !succes tuturor fetelor care vor face IA si bafta celor care asteapta rezultatul !
am intrat acum sa-ti spun kitty ca eu am avut simtomele pe care le ai tu cd am ramas insarcinata ! cred ca esti gravi !
cosi- pupici