INSEMINARE (33)
Raspunsuri - Pagina 5
bulinanico79 spune:
elena...nici tu? offf ....luna acesta am facut multe IA ce Dumnezeu se intampla chiar nici o reusita? cate mai suntem in asteptare...5-6...Ruzu esti la testate inaintea mea, deci speram sa vi tu inainte cu II si te urmez...sper
Bun venit noilor fete kitty, adriana, sarrah....sedere scurta la acest subiect va doresc....si fuga la odisee
cosicel
Nico
bulinanico79 spune:
Adriana clomifen si utrogestan sunt tratamente hormonale, primul pt stimulare ovariana, al doilea pe sustinerea unei eventuale sarcini.
Nico
dedus75 spune:
neata fete frumoase, va rog sa va ridicati moralul....
chiar trebuie a gandim pozitiv....hai sa vedem care dintre noi vine prima luna aceasta cu o veste buna poate asa se mai ridica moralul si mai revine speranta...
va pupacesc pe toate, o zi faina!
cosicel spune:
Sarah - unul din putinele motive pt care mai intru la tutunici, e sa stiu ca tu ai reusit. Sunt niste fete grozave acolo, mi-e dor de voi, si sper sa citesc cat mai curand ca esti gravi.
Si, te incadrezi oriunde! Cei doi pitici te asteapta sa-i pui la loc sigur si sa iasa doua frumuseti de bebici, ca tine!
speranta2008 spune:
buna
am reaparut foarte suparata si plansa....
Am facut HSG cu dna Gherasie...rezultat: a trecut lichidul doar ca se vede ca ar fii opturate trompele AMBELE........SOC...am crezut ca mor...speram de fapt intr-o minune - ca nu am probleme cu trompele...
Ce sa facem...mi-a propus laparo, luna viitoare- trebuie sa o sun pentru data...
ma duc sa citesc pe net despre supararea mea
va pup si sa veniti cu VESTI BUNE ca am mare NEVOIE!!!
In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!
"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)
kitty78 spune:
Sarrah,sa dea Dumnezeu sa fie asa cum zici tu,ca de mult astept minunea asta.Eu am reusit sa iau o viroza,asa ca mai am un motiv de ingrijorare,am febra,ma doare capul,oasele,am luat un paracetamol,dar nu mai vreau sa iau nimic.Si asta se intampla exact in perioada cand ar trebui aiba loc implantarea.Dar sper.........Nu stiu povestea ta,tu ai ramas insarcinata natural si ai avut simptomele astea sau tot prin IA?
Speranta,imi pare rau de rezultatul de la HSG,dar poate se rezolva ceva prin laparo.Bafta multa si pastreaza-ti speranta.
kitty78 spune:
Scuze Sarrah,dupa aia am citit mai atent.Am inteles ca ai facut IA,dar nu ai reusit sa pastrezi sarcina. Imi pare rau si bafta multa la FIV.
ruzu30 spune:
Fetelor,nici eu nu am vesti bune,de astazi a inceput sa ma doara burta ca la cm,pana luni sigur imi vine cm,asta este-sanse mici de reusita cu inseminarile astea;am facut trei,cred ca sunt de ajuns,sotul nu mai vrea sub nici o forma sa mai facem alta,si nici eu nu prea mai vreau,cel putin nu acum.
Bafta multa la toate fetele si sper din tot sufletul sa reusiti voi
sarrah spune:
buna dragutelor,
mai intai, bafta multa tuturor ! vom reusi noi pana la urma !
cosi- si eu te "urmaresc" si imi pare rau ca de cele mai multe ori IA la tine nu a fost facuta "ca la carte" din motivele pe care le stii. dar nu tb sa ne pierdem speranta pentru ca oricum nu ne ramane altceva de facut decat sa incercam din nou,pana cd vom reusi, nu ? eu una am avut de invatat cate ceva de la fiecare nereusita si mi-am zis ca data viitoare voi sti ce tb facut !
kitty- draguta, eu am avut simtomele pe care le ai si tu(ma dureau mameloanele, sfarcurile f tare de imi puneam tampoane demacheante cu crema in sutien) cd am ramas insarcinata natural ! nu mi intarzaiase menstruatia si nu intelegeam de ce ma dor asa de tare...sper din tot sufletul sa fii gravi, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos !
din pacate, mie mi-a murit bebelusul la 2,5 luni dupa nastere(pe 27 luna asta se implinesc 4 ani )de atunci nu am mai ramas gravi niciodata , de 2 ani incerc pe la diferiti medici, am facut monitorizari, IA si GIFT, dar...nimic. in urma GIFT-ului mi-au ramas 2 embrioni.am vrut sa-i pun dar am endo f mic(cu toate "schemele" de tratament luate) si nici nu am ovulat ultimele 2 cicluri. luna asta am luat o pauza in speranta ca isi va reveni cat de cat organismul si apoi incerc din nou !
somn usor tuturor si un sf de saptamana asa cum vi-l doriti !
cosicel spune:
Sarah - nu mi-am imaginat ca ai putut trece prin asa ceva. Nu cred ca exista suferinta mai mare pe lumea asta decat prin ce-ai trecut tu... Dar o sa reusesti cu FIV-ul si cei 2 frumusei (eu cred ca se voi lipi de tine ambii!) iti vor bucura viata si vor sterge amaraciunea. Nu-mi permit sa te intreb mai multe, stiu ca fiecare gand iti raneste sufletul............ Si mai stiu ca indiferent de cat imi pare rau mie, nu te poate face sa te doara mai putin. Asa ca voi considera ca va urma perioada in care vei fi cea mai frumoasa gravidutza, si apoi cea mai frumoasa mamica cu gemeni!
Speranta - m-ai interzis! Doar facusei HSG, nu? Si era in regula? Banuiesc cine ti-a facut, dar as vrea sa scrii, macar sa stim pe cine nu ne putem baza.... Ce naiba, mi-e greu sa cred ca se infunda ambele trompe in cateva luni, sa pur si simplu, mai ales cand anterior erau ok!
Kitty - hai, da-ne o veste buna, ca pe aici bantuie doar un vant de pustiu!
Ruzu - mai e timp! Nu te incurajez, dar o durere de burtica inseamna orice altceva!