INSEMINARE (33)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Si eu sunt o aspiranta la . Pana acum am facut 5 IA(2 cu un dr si 3 cu alt dr).Ultima stimulata cu puregon si orgalutran ,s-a prins dar am avut avort spontan. Acum ma pregatesc de inca una.Vroiam sa va intreb daca a reusit cineva sa ia aceste medicamente compesate de curand, pt ca eu in decembrie 2008 le-am luat doar cu reteta compensata ,insa acum (adica ieri) mi-au cerut la farmacie si aprobare de la casa de sanatate.Intreband in stanga si dreapta, am inteles ca imi trebuie un formular dat de dr ginecolog si cererea mea se aproba de o comisie de la casa de sanatate, cand se intruneste comisia........Bineinteles ca le-am cumparat la pretul intreg,pt ca pana primesc raspuns, dureaza.
Dar vroiam sa incerc sa obtin aprobarea ,macar pt viitoarea stimulare(daca nu reusesc acum) si vroiam sa stiu daca a reusit cineva.
Pupici si sa de DD sa se prinda la toate fetele care isi doresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Fetelor, eu vin cu vestea minunata: sunt !!!!!!!!! Am avut bhcg 79,8 la 28 de zile distanta fata de cand am avut ultima oara CM. Am ramas natural! in ziua ovulatiei (ziua 11), Dr.Dracea mi-a facut o monitorizare. Si a inceput cu intrebari: "Aveti gemeni in familie?" "Nu" "Aveti azi foliculi tipici persoanelor care fac gemeni" (aveam unul f mare de 22 si unul aproape mare lipit de el) "dar ati luat luna asta ceva de stimulare?" "Nici un fel de medicament" "Arata ca si cum ati facut stimulare". Si mi-a zis ca in locul meu ar trece in seara respectiva la treaba, ca vaccinul mi-a dat imunizare la 3 saptamani dupa ce l-am facut.

Reamintesc, in decembrie am facut vaccinul antirubella - Priorix, produs de GlaxoSmithKline si am intrat in pauza de incercari. Pe prospectul meu scrie (l-am pastrat) ca nu ai voie sa ramai gravi o luna dupa ce il faci. Pe forum au scris fetele ca trei luni; am studiat pe net si pe jumatate din prospectele din diverse tari scrie - o luna, pe alta jumatate scrie 3 luni. Dr. Dracea mi-a zis in ianuarie ca o luna este sigur suficienta, Dr. Albu a zis la fel - ajunge o luna la Priorix(contine virus atenuat), eu am zis ca nu si nu - mai bine sa nu incercam sa raman in aceasta perioada, sa mai stau un pic.

Insa dr,Dracea m-a incantat foarte tare si m-a incurajat cu foliculii astia nemaipomeniti si nemaiauziti, asa ca am incercat in noaptea respectiva si am reusit!!!!!!! Am fost inspirata si a doua zi dupa contact am facut si analiza IgG si IgM rubella si au iesit f bine – adica aveam deja anticorpi, oricum eram la 45 zile distanta fata de vaccin.

Scurt istoric: dupa varsta de 30, am inceput incercarile: am incercat ca oamenii pe natural, apoi am incercat cu naturiste, am intrerupt temporar (operatie la sani), apoi am inceput cu doctorii luni intregi de stimulare&monitorizare ovulatie si apoi 2 IA esuate - poveste clasica, acum ma pregateam de a 3-a IA. Nu am descoperit pana acum nici o problema pt care nu ramaneam. Am ovulatie mereu; si medicii stiau si noi stiam care e ziua ovulatiei la mine (ziua 11). Cum anii au trecut (eu implinesc peste o luna 37 de ani si scumpul meu implineste peste 2 luni 45 de ani) am zis sa marim sansele si sa facem FIV in primavara-vara, am programat prima consultatie, dar nu mai avem nevoie, dupa cum observati. Nu am incetat nici o clipa sa sper ca intr-un fel sau altul voi ramane

Suntem foarte, foarte, foarte bucurosi!

toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

Beatriz...FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
Nu esti nici primul caz nici ultimul care dupa grele incercari ramane...insarcinata natural..iti doresc din suflet sa ai o sarcina usoara si un bebel(sau doi!!!) sanatosi!
Mult mult succes si anatate!!
Asa ma incurajez cand citesc de reusitele altora...Dumnezeu e mare si nu ne lasa. Sant fericita alaturi de tine
Crisa

http://tt.lilypie.com/IUu1m5.png

Mergi la inceput

Eu am fost joi la dr..am venit la fel de dazamagita ca si prima si a doua oara..dar pe parcurs m-am mai linistit.
In afara de faptul ca mi-e foarte rau de la Glucophage-ul asta...am vomat ieri de dimineata de am zis ca-mi iese tot pe gura, nas..urechi si asa mai departe..am sunat imediat mi-a zis ca nu e de la pastile ca daca era imi faceau rau de atunci...din prima zi...eu tind sa cred ca totusi de la ele e.
Mi-a luat sange iara...mi-a facut eco..l-am intrebat mi-a zis ca analizele de sange sint perfecte ..la eco momentan nu e nimic...ma indoiesc...pentru ca data trecuta m-a intrebat daca am injectia:((( deci ceva ceva vede...
Luni m-a chemat iar..insa eu azi stateam si ma gindeam de ce ma mai cheama ca se duce si mama ovulatiei insa totusi eu am ciclu de 35 de zile..deci e imposibil sa ovulez..in zilele 14..15 de la 18 in sus cred..o sa fiu luni ziua 20...M-a sunat cum i-a venit analiza..de sange a zis ca e ok..m-a intrebat daca mai port patch-ul..cu estrogen am zis ca da si eu cred ca daca vede ceva ma insemineaza saptamana asta care vine.
Doamneeee am niste emotii cat casaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Va pup fetelor si va doresc un weekend placut!
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Beatriz-FELICITARI!Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Felicitari Beatriz,sarcina usoara
Sa ne scrii,sa ne dai amanunte-ecograf,simptone tot.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Bravo Beatriz. Ma bucur tare mult pentru tine. Sa fie intr-un ceas bun. Sa dea Dumnezeu sa reusesti sa duci sarcina pana la termen.

Multa bafta la celalalte fete.
Eu de abia, acum m-am eliberat. Am reusit promovarea. Dar cred ca am mai si albit nitel de cat m-au frecat astia pe la interviuri si testari.
Chiar daca nu am mai scris, v-am citit in fiecare seara. La mine nu este nimic nou. Astept sa vina ciclul desi cred ca as face bine sa iau niste Duphaston. Intre timp m-am capatat cu o candida si nu stiu de unde. Oh, well, trece si asta. Cand ma intorc de la Roma ma apuc de Duphaston si ..... mai vedem.

Pupici la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Beatriz - felicitariiiiiiiiii si sa fii o sanatoasa si fericita . Sper ca sarbatoriti .

sa fii intr-un ceas bun si sa fiti amnandoi sau toti 3 sanatosi.

La mine noutatile sunt putine. Am facut joi HSG de care imi era teama si am stiut eu de ce.
In timpul HSGului a fost cum a fost dar dupa mi-a fost asa de rau de ma tineam de pereti ca sa urc de la subsolul unde se face HSG la Giulesti pana la Fertiliare. S-a speriat si Dr Moisa cand m-a vazut alba-verde-albastra cum eram la fata. A venit cu apa rece sa imi dea pe fata sa imi revin. Oricum a fost desteapta ca m-a tinut o ora pentru citirea rezultatului tocmai pt ca m-a vazut in ce stare eram. Oricum a tipat la barbatii care venisera cu sotiile si care stateau jos in timp ce eu cu inca o tipa care facuse si ea HSG (si careia nu ii era deloc rau dupa cum arata , deci se pare ca sunt diferite reactiile) sa ne dea locurile ca noi trebuie sa stam jos, nu ei.
In fine totul e perfect cu trompele mele si o sa ma duc marti la o monito desi e muuuuuuuult prea devreme in ziua 13 pt CM de 35 de zile pe care il am, dar sa vedem ce cultura de foliculi am dupa stimulare.
Cam asta ar fi. Va pup si spor la burtici

In asteptarea unui bebel ....

Mergi la inceput

Sensibila..am citit ca si tu (ca si mine) ai cm de 35 de zile...asa l-ai avut mereu? La mine ciclurile sant intre 30-35 de zile..si se pare ca sant anovulatorii..la tine cum? Ti-a stabilit medicul ca nu ovulezi?
Numai bine,
Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

Beatriz felicitari...si tu iti faceai planuri pt FIV in Austria. Ai avut ceva simptome? Spune tot...Deja e mai bine....hai cu cele II liniutze fetelor.
Ruzu30 cum stai? Mai ai rabdare?

Nico

Mergi la inceput