Pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 8
iriss27 spune:
Didi81 sa stapaniti sanatosi scaunul!
Si Yvonne tot asa se deplasa la inceput, eu ziceam ca merge taras ep coate, ca in armata
, in final a invatat sa isi ridice si fundul si cu greu a mers in picioare, unii spun ca a fost din cauza ca a mers mult in 4 labe. Eu nu stiu ce sa zic ...
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
Bazar pt Sonia si Andrei 
Banu2268 spune:
dragi mamicute multumesc de sfaturi
azi am intrat sa mai dau si eu o veste buna.....
ca eu intram doar cand aveam probleme........
ei in sfarsit vreau sa va spun ca ma bucur ca si-a revenit cat de cat azi a facut de 2 ori................ n-am crezut in viata mea ca o sa ma bucur ca face kk........!!!!!!!!!
asa ca scuze.....
sa mai spun ca i-am dat lactoza i-am dat lass baby ceai de musetel baby calm sab simplex bonnisan si vigantol........
si e asa de fericit..... azi n-a plans mai deloc da vreau sa va spun ca eu sunt si mai fericita asa de fericita incat azi am facut gogosi berlineze.....
ce mai scriu si eu pe aici ,... mai mai ca am luat-o razna dupa atatea urlete
mi-a venit si rezultat de la papanicolau asta nu e chiar o veste buna. mi-a iesit ceva cu ASC-us si inflamatie. de fapt pana inainte sa raman gravida n-am avut absoult nici o problema. mi s-a recomandat o noua prelevare peste 6 luni. dar dr mea mi-a zis sa fac totusi o colposcopie ca sa stau mai linistita.
la voi cum a fost? cu papanicolau dupa nastere? la cat timp dupa nastere l-ati facut?
multumesc va pup
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
Didi81 spune:
Banu, la mine papanicolau intotdeauna a iesit cu inflamatiedin cauza candidozei. Am avut si o cauterizare din cauza asta
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
Jos kg
iriss27 spune:
eu n-am mai facut papanicolau, vreau sa ma duc la control peste vreo luna sa il fac si pate imi pun sterilet
fetele care ati avut, recomandati? se simte? cat costa? - sorry de offtopic
Ce mai stiti de Alegra? . Eu as suna-o ep Carmen, dar nu vreau sa ii fac si mai multe cheltuieli.
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
Banu2268 spune:
nu stiu ce sa zic inainte sa raman gravida ... tot timpul a fost normal clasa 1. n-am avut nici un avort.. nimic
nu stiu ce-i cu inflamatia asta bebe are 3 luni jumate. dr mea de unde mergeam eu la planificare mi-a zis ca l-am facut cam repede trebuia sa-l fac pe la 6 luni
oricum o sa-l mai fac iar peste 6 luni. sper sa fie totul in ordine atunci. deocamdata sa ma programez la colposcopie sa vedem
Banu
foaaaarte fericita cu
Salih cel mai cuminte baietel din lume!!
iriss27 spune:
turturica, f frumoasa printesa ta la botez. Pune si o poza cu tine,sa imi dau seama daca seamana cu tine, deci cred ca ai fost absenta la eveniment, ca pare sa fie copia lu' tati. Sa va traiasca si sa fiti fericiti!
vrei sa zici ca aia e privelistea de la geamul tau???? eu imi fac bagajele si plec in Elvetia!!
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
iriss27 spune:
maytrei wow ce a crescut alexandra!! La multe lunite, vad ca e f incantata de tort 
bujo e meserias filipanu si ce texte ai, m-am prapadit de ras 
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(08.08.2008)
Bazar pt Sonia si Andrei 
dara_d spune:
ALLEGRA e bine ei sunt inca in Italia ,i-au scos fierele.Mi-a trimis poze cu ea e superba si are un zambet asa frumos.
Apropo de cereale eu i le dau asa cum scrie pe cutie si la recomandarea medicului pediatru, si mi se pare ok ,am citit ca contin multe chestii hranitoare- calciu, B-uri....Eu ii dau humana cu fructe dar care au si lapte adaugat.
In rest dimineata combinatii de fructe pireu.
la pranz combinatii de legume pieru cu carnita de pui sau vita sau ou.
Apoi mai papa iaurt simplu sau cu fructe sau branza de vaci .
Si normal seara , noaptea uneori si dimineata si dupaamiaza san, deci inca prestez alaptare.
Denisa bea si apa cu cana din aia de la avent, la inceput nu vroia dar am insistat si avrut.
Suc de fructe nu bea , am incercat porto si nu vrea, doar mar dar nu i-am dar am preferat pireu de mar.
Mada max 

ai drepate in multe privinte.
Cu medicamentele nu stiam ca trebuie aruncate asa des, o sa intreb si eu doctorita pediatra savad ce spune.
http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
scumpi spune:
Serenity imi pare rau ca te doare maseaua
, mai bine mergi la stomatolog daca nu merge cu algocalmin.
Mada f. interesante site-urile, si noi avem aici cam aceeasi structura. Cerealele sunt f. bune, sunt digerate usor. Pe cutie scrie chiar sa le punem si in legume daca continutul e prea apos( eu folosesc cereale bambix)
Noi nu suntem inca in perioada de rontait telecomanda sau telefon, el se joaca in tarc deci oricum nu ajunge la ele.
Maitrey La multe lunite Alexandrei
, oau e fetita maaare deja! imi pare rau de alergie.
Si La multe lunite si celorlalti pepenasi ce se sarbatoresc azi
!
Iriss ma bucur ca David e bine
. Si nu ai nik la cap mai, e normal sa-ti faci griji daca observi ca ceva nu-i in regula.
Didi sa folositi cu placere scaunul de masina
, imi place, il iau si eu in vedere pt. cand va trebui sa-i cumpar. Chiar, cat a costat?
Banu ma bucur ca Salih a reusit sa faca kk! Tot asa sa o tineti
!
pupiiiii, bubu doarme asa ca fug langa sot la tv
http://b1.lilypie.com/Gq0op2.png
anaxena spune:
fetelor multumesc mult de intelegere
si eu mai am 4+kg de cand am ramas gravida si ma tarasc cu ele de ceva timp,dar cu sala asta am scapat de burta,mai am un exces de piele care nu stiu exact cum scap de el
noi papam fructe dimineata,toata ziua san,seara legume obligatoriu cu piept de pui,bibe si san...dar simt ca ma cam lasa tzitzili..iau galafor care comparativ cu galactogil e super productiv
maria s-a dat azi singura jos din pat,s-a intors cu picioarele spre marginea patului,s-a tzinut de cearceaf si si-a dat incet drumul..e o dulce la fazele astea,dar de ceva timp e obsedata sa fiu tot timpul in campul ei vizual
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii