Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)
Raspunsuri - Pagina 8
eld spune:
Leeloo, important este sa fie bb sanatos, e bine sa nu va asumati riscuri inutile. Eu am nascut la Caritas, acum 6 ani. Nu mi-a placut, dar poate s-au schimbat lucrurile intre timp. Cu ce medic nasti acolo? Scoatem majoretele in curand, nu?
noce spune:
Buna seara, burtici!
Intreba pazza in ce orase din Romania se naste in apa... in Constanta
Am intrat aici la voi sa vad daca ati inceput sa dezbateti acest subiect, daca vreuna dintre voi vrea sa nasca in apa la Constanta, la clinica Isis.Costa 1000 de euro (toate serviciile incluse, mai ales anestezia).
Eu as vrea sa nasc acolo si sunt curioasa sa aflu detalii. Poate pana la termenul meu (20 iulie) naste vreuna dintre voi acolo si ne povesteste.
Avantajul fata de Eva este ca sunt 3 medici cu care se poate naste in apa - dr Zaher, dr Cristurean si prof Tica - si toti 3 sunt cunoscuti ca medici buni in Constanta.
Eu imi doream sa nasc in apa, dar nu stiam unde. In Bucuresti e scump si nu se face epidurala, la Eva e doar dr B, care e f ocupat si riscam o cezariana.
19+
Minunea Sfantului Nectarie
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
lulusha spune:
salutare,
Leeloo sa dea Domnul sa fiti bine si tu si bebelusul si sa ne povestesti cum a fost.te cred ca esti un pic deceptionata ca nu vei naste in apa la cat de incantata si de entuziasmata ai fost tu de idee.Dar trebuie sa te gandesti cu adevarat la ce e mai bine ptr voi amandoi si sa te consoleze faptul ca alegi cea mai buna varianta ptr amandoi data fiind situatia.
Iti urez o nastere usoara si o recuperare cat mai rapida si fara probleme si te asteptam sa ne povestesti cum a fost!
Noce, ce super ca se inmultesc alternativele de a naste in apa si in Romania .Pacat ca ptr mine tot departe e , dar oricum e minunat faptul ca tot mai multi medici(chiar daca acum inca sunt putini )si de la noi incep sa vada si sa foloseasca in profesia lor beneficiile acestei modalitati de a naste.
sa speram ca intr-un viitor nu prea indepartat s-o deschide o clinica si prin Moldova pe undeva unde sa se practice nasterea in apa, chiar daca acum nu mai e ptr mine de mare ajutor (dar oricum ma gandesc sa nu ma opresc la un singur copilas asa ca cine stie.....)
va pup,
lulusha 32+
Leeloo21 spune:
noce foarte importanta informatia data de tine! ma bucur si eu ca se naste si la constanta in apa..acum este prima data cand aud! oricum..sper pt tine, dar si ca titlu informativ pt mine, sa nasca cineva si acolo ca sa aflam mai multe detalii!
noi suntem f bine..ne-am programat nasterea prin cezariana (anestezie locala) la spit din bucuresti Caritas pe data de 12 martie dimineata
am vizitat spitalul..la intrare este dezastru..dar pe masura ce urci scarile..se mimbunatateste situatia..oricum, nu se compara cu eva acolo este chiar f frumos
am sunat la clinica eva si am anuntat ca nu mai nasc in martie acolo..asa ca..este un loc liber pt cine este interesat..dar..niciuna din voi sper sa nu fie..k mai aveti pana la nastere
o sa intre tati mai mult k sigur si la voi aici pe topic..il informez eu cu tot ce sa scrie..si o sa va anunte despre nastere..abia asteptam sa-l vedem ..avem emotii pozitive normal, dar..suntem si noi mici..si probabil nu prea stim ce o sa ne astepte..oricum..suntem draguti!
all
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
Aurorra spune:
salutare,ce fac delfinutele?
Noce,bine ai venit la noi,ce bine ca mai apar clinici care ofera posibilitatea unei nasteri in apa.
Totusi,nu vreau sa te sperii,dar eu despre dr Zaher nu am auzit lucruri prea bune,paremise ca a fost si un reportaj la televizor si uite ce am gasit pe net despre el
Stire shock:
Dr Zaher Mohamed lucreaza fara aviz de libera practica. A avut in timpul rezidentiatului, dar i-a expirat si nu l-a mai reinnoit, pentru ca, sub obladuirea sefului de sectie, dr Vlad Tica, a putut sta fara probleme o vreme. Si era mina lui dreapta! Suspiciunile au aparut dupa ce nu a mai facut garzi, pentru asta trebuind un dosar destul de complicat, pe care el nu l-a putut prezenta (se pare ca e ceva in neregula si cu avizul de munca in romania, el fiind cetatean palestinian). Foile de obesrvatie le semnau colegii in locul lui, pentru a nu fi raspunderea cuiva fara libera practica. Se pare chiar ca exista si reclamatii de mal praxis pe numele lui, insa musamalizate destul de bine de directia sanitara. Doar ca de o vreme a fost trimis la Mangalia, Tica nu l-a mai lasat sa conduca sectia in locul lui (asta intimplindu-se recent, pentru ca acum 3 ani stiu asa era lasat), dar lucrurile incep sa iasa la suprafata.
Poate nu e vb de acelasi medic,oricum parerile sunt impartite din cate am citit,dar pana o sa nasti tu poate o sa avem numai vesti bune despre clinica din ct si despre nasterea in apa.
Leeloo,mai ai cateve zile si o sa-ti vezi minunica,muta bafta si sanatate
Lulusha,sper si eu ca pana mai fac un copil sa se deschida si in zona noastra o clinica,accesibila,care sa ofere posibilitatea de a naste in apa.
Pupicei la toata gasca si sanatate maxima!
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
ana_micu83 spune:
Cu dragoste, tuturor mamelor care exista pe pamantul acesta binecuvantat , indiferent de forma sa , de sex sau oricare alt considerent! Maternitatea si Feminitatea sunt taine ale creatiei, sunt energiile ei Dumnezeiesti, fara de care nu ar exista frumusetea , mangaierea, tandretea, gingasia si , de ce nu, responsabilitatea fata de ceilalti! Incantati-va cu toti porii de frumusetea care se pregateste sa se reverse pe pamant si care deja se presimte in aer, in adierea speciala a vantului, in felul in care straluceste lumina in interiorul si in afara noastra, in mugurii abia rasariti pe crengi si in zambetul fiecarei zi pe care o incepem! Va imbratisez cu dragoste si fie ca prospetimea si candoarea Magicului Ghiocel sa va umple inima cu stralucirea lor si sa va aduca aminte ca indiferent de duritatile vietii putem sa indraznim sa ne aratam frumusetea, sa avem incredere in puterile noastre interioare si sa biruim , asemenea acestei flori incredibil de
curajoase cele mai viforite ierni cu care ne provoaca Viata cateodata ! Ana-Maria
Legenda Ghiocelului,
Un Inger calatorea intr-o zi prin inaltimea Cerului, leganandu-se printre Stelele stralucitoare.
El se apropia de fiecare stea si , de ici de colea, culegea cate o Floare. Dupa ce culese din fiecare Stea , el se pogora pe Pamant si rupse si de aici o Floare. Pe urma se sui in Cer si disparu sub bolta albastra.
Florile de pe Pamant, care vazusera Ingerul stralucitor, fara sa vada ce Floare luase cu El, se intrebau care sa fie sora lor pe care Ingerul a cules-o si a dus-o cu El !
-Este un Trandafir-ziceau Trandafirii.
-Este un Crin alb ca si Ingerul- ziceau Crinii.
-Ba nu, drept sa va spun surioarelor, ca nu poate fi decat o Lalea- zicea, ingamfandu-se, o Lalea foarte frumoasa.
Chiar Micsuneaua, care-i asa de modesta, zicea si ea, cu glas dulce, ca Ingerul luase o Micsunea.
Deodata din inaltul Cerului, o lacrima pica si veni sa straluceasca pe Ghiocelul care avea o tulpinita rupta. Ingerul nu se arata, insa un glas ceresc se auzi:
-Sarmana Floare, Floare cu adevarat modesta! Fiindca te-am rupt, cere-mi o rasplata! Spune-mi ce ceri !?
Ghiocelul tacu.
-Vrei tu mirosul Trandafirului?
-Nu!
-Dragalasenia Lalelei?
-Nu!
-Vrei sa fii albastra ca Floarea de Liliac?
-Nu!
-Ce doresti atunci?
-Fiindca ai placerea sa-mi daruiesti ceva, fa sa ma nasc si sa infloresc indata ce se duce zapada. Oamenii amortiti si inghetati de viscol si de ger, cand m-or vedea si cand vor simti mireasma mea dulce, sa se simta incalziti si mangaiati ca se apropie Primavara.
Din ziua aceea, Ghiocelul este cea dintai floare care ne zambeste dupa Iarna posomarata si ne incurajeaza sa indraznim sa iesim la Lumina!
(I.I.Mirea”Legende....”)
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 24+ ... Razvan Andrei !
Leeloo21 spune:
la multi ani mamici si burtici! o primavara frumoasa!
multumim ana maria pt legenda cu ghiocelul! sper sa nu te superi, dar am postat povestioara si la odiseea noastra..a ghioceilor
noi suntem foarte bine..mai sunt doar 3 zile si ne vedem minunea din burtica! suntem foarte fericiti!
va si revin cu date in scurt timp..acum e un pic tarziu ca sa mai stau la taclale
Cristina cu bebe mic 38+
AMR 3 zile (12martie2009)
nasterea in apa
pozici dragute
Cinezee spune:
am gasit un subiect care prezint si ptr mine un mare interes , cu toate ca nu sutn inca gravida stiudiez problema
intrebarile mele sunt urmatoarele :
1 - daca este sau nu in bucuresti acest gen ( stiu ca era in discutie la CMU Baneasa )
2 - daca este , sunt curioasa este vreo viitoare mamica programata la ei si daca este multumita de cum este tratata
3 - cam care sunt costurile ptr acest tip de nastere
va multumesc anticipat.
ana_micu83 spune:
Salutare dragelor,
Leeloo, burtica scumpa- cum sa ma supar? Si eu am gasit "legenda" undeva si cu gandul la voi si la primavara din inimile voastre am postat-o si aici! Joi am sa ma gandesc toata ziua la tine si am sa ma rog ca ceea ce o sa se intample joi sa coincida cu planurile voastre... Eu am fost marti la DR B...se pare ca sansele noastre de a mai naste normal si in apa sunt de 50% datorita diabetului gestational...vedem noi ce o sa se intample pana atunci!
Cristina..cum merge cu condusul? Eu mai am de facut doar doua sedinte...joi am proba teoretica si luni , in 16 martie...proba practica. Sper ca totul sa fie ok...imi place de mor la volan...si nu m-as da jos ore intregi! Bafta si tie la examen!
Motana..ce mai zici? Ce face burtica?
Aurorra, voi ce mai faceti? Ce mai face Mateut?
Va pup dragelor si va doresc o saptamana placuta!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 24+ ... Razvan Andrei !
Motana spune:
La Multi Ani si de la mine, fetelor! La noi aici nu prea se sarbatoreste 8 Martie, dar sotul stia si a fost atent, si cu mine si cu copila, caci am fost si i-am luat hainute!! Asa dragute de nu mai stiam ce sa iau si ce nu, caci nu vreau sa ma intind mult, iar sotul i-a cumparat primul body (de 0 luni ) pe care scrie "Hola Mami" si cu un iepuras langa. Le-am facut poze sa i le trimit si mamei, sigur se bucura. La mine a inceput abia sa se vada burtica, un pic pic, se simte bebe jucausa si uneori am usoare dureri de abdomen.
Ana, sper sa nu te superi, da' zi-mi si mie cum si de ce zici de diabetul gestational? Adica asa ti-a diagnosticat si in urma a ce s-a facut? Eu am vreo 2 saptamani de cand tot mereu vreau ceva dulce, in fiecare zi mananc cate ceva, pe langa fructele care oricum au zahar.. of, as vrea sa ma contenesc, imi trebuie mai mult control. Si calorii degeab pentru mine, dar mai ales pentru bebe stiu ca nu e bine, tot ceva lagat de diabetul asta...
Leeloo, draga de tine, cum te simti? Iti stapanesti emotiile, mai ai rabdare? Cred ca ultimele zile trebuie sa fie foarte speciale, nu stii cum sa dai timpul inainte. Asteptam cele mai frumoase povesti si vesti, poate iti lasa Ana sau cineva nr de telefon sa le dai niste SMS fetelor ca sa ne anunte ele cand e marele eveniment.
va pe toate!
21+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)