Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_micu83 spune:
Cristina, ai anulat programarea din martie? Am pe cineva foarte interesata de ea! Te pup!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 23+ ... Razvan Andrei !
Aurorra spune:
Buna,
O primavara frumoasa, insorita cu multe bucurii si impliniri.
Cristina,te pup,nu ai mai intrat pe mess sa mai vb!! Pup si printesa.
Leeloo,scoatem agitatele? Sa nu ne lasi sa ne anunti
Ana,frumos mesaj de martisor
Ingeras,lulusha,sunshine,unde sunteti? Ne-ati parasit,asa tare v-ati speriat? Va pupam si pe voi.
Pupam si restul fetelor si bebelicii si burticile.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei
Pozici mai noi
Robert Matei
Pozici
Mateut
lulusha spune:
Salutare,
n-am plecat nicaieri inca ....
doar ca am avut azi o zi destul de nasoala iar saptamana trecuta a fost foarte agitata ca nici n-am prea apucat sa imi dau seama cand a trecut.
oricum as vrea sa va urez si eu o primavara plina de soare in suflet si in jur cel putin asa cum a fost ziua de astazi si sa va bucurati din plin de bebelusii vostri pe care ii aveti si care vor veni!!
eu n-am mai scris ca nu prea am noutati,.....la dr n-am reusit sa ma programez sa-mi fac analiza ptr streptococ B , la analize in general n-am ajuns.....in ritmul asta o sa ajung dupa ce nasc;nici fierul nu sunt in stare sa mi-l iau cum trebuie ,de genul o zi da si 3 ba;tot timpul am zis ca sunt cel mai necooperant pacient de-al meu.....dar parca prea sunt inconstienta
in rest , sunt tot mai mare si mai putin mobila si mi-e destul de greu sa ma obisnuiesc cu asta , eu care de obicei sunt ca raliul;dar voi stiti inmare parte cum e cu povestea asta....
ma duc sa ma culc pana nu va plictisesc de tot.
o sa revin in curand cu ceva intrebari cred,
cat despre speriat .......da, sunt asa de speriata de ideea de a naste la Sv, ca m-am hotarat ca si daca zice Baiulescu ca nu pot naste in apa pana la urma (sa zicem ca va avea bebe circulara dubla sau mai stiu eu ce) tot ma duc la bv sa fac cezariana
va pup si ne mai auzim
lulusha 31+
pazza spune:
am si eu o intrebare...in ce orase din romania exista clinici specializate in nasterea sub apa...mai am multicel pana nasc dar vreau sa stiu dinainte....multumesc...
ana_micu83 spune:
Salutare...eu stiu ca se poate in Bucuresti si Brasov!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 24+ ... Razvan Andrei !
Leeloo21 spune:
salutare dragutelor..burtici sau mamici cu bebiti!
vin cu date proaspete..si in primul rand..daca are cineva nevoie de programare pt maine la dr Baiulescu la Eva sa ma anunte..eu sunt programata la ora 12..sa imi dea PM ca sa va mai dau detalii
va zic asta pt ca ne-am hotarat sa facem cezariana..si cum drumul pana la brasov este destul de lung, iar cezariana poate fi destul de dureroasa la cateva zile dupa nastere..si..uff..ce sa mai..ramanem la Bucuresti sa fac cezariana la spitalul Caritas *stiti ceva de acest spital? ca tare as avea nevoie de mai multe informatii)
am zis k fac tot cu dr B cezariana, insa..cred ca decizia cea mai inteleapta este sa ramane aproape de casa..nasterea in apa este un vis frumos pt mine! cine stie..parca dupa cezariana bebe 2 vine tot prin cezariana ,nu?..oricum..mai e pana atunci
incerc sa nu fiu dezamagita, dar..cred ca mai dureaza pana o sa-mi treaca..acum..bebe conteaza cel mai mult!
am sa scriu incontinuare la acest subiect ca imi sunteti prietene dragi, si vreau sa aflu despre sarcinile voastre si despre delfinasi!
coleguta de nu am sa mai fiu cu voi, dar prietene sper sa ramanem!
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
ana_micu83 spune:
Draga Leeloo...imi pare rau ca nu ai sa fii coleguta de cadita cu noi (cine stie ce ne rezerva viitorul si noua ,viitoarelor mamici de delfinasi), dar in acelasi timp ma bucur ca ne ramai aproape.
Una peste alta, putem zice ca bebele vostru nu a vrut sa urmeze "traditia" in familie de a deveni "scafandrel". Deh...ce sa le facem copiilor daca nu doresc sa faca ceea ce isi doresc parintii? E plin de personalitate! Ma gandesc ca la baza deciziei tale de a naste prin cezariana se afla "esarfa" lui bebe, nu-i asa?
Indiferent unde ai sa nasti, cum si cu cine...noi iti tinem pumnii si trimitem ruga noastra la Doamne Doamne sa va aiba in grija si sa ne "revedem" cu o superba poveste a nasterii!
Va imbratisam si va dorim tot binele din lume!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 24+ ... Razvan Andrei !
Motana spune:
Leeloo, intrasem sa iti urez drum bun, dar vad ca s-au schimbat planurile. Nu conteaza cum si unde, iti dorim o nastere usoara, fie ea si cezariana, sa decurga totul bine si sa ne dai se veste cand vine bucuria cea mare, ok?
Te pupam!
20+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Leeloo21 spune:
multumesc fetelor!
la baza deciziei mele de a face cezariana este intradevar dubla circulara de cordon..iar riscul este mult prea mare..si nu sunt probabil suficient de tare ca sa ii pot ace fata,,oricum nici dr baiulescu nu m-ar fi primit sa nasc in apa..in cel mai bun caz nasteam natural..dar cu clinik eva nu are sectie asa buna pt bebei cu probleme..nici n vreau sa ma mai gandesc la aceatsa varianta..intradevar..pt noi nu se mai potriveste povestea frumoasa de la eva!
dar vom fi bine!
multi
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
Aurorra spune:
buna,
Leeloo,imi pare rau ca nu o sa fim colegute de cada,dar cel mai important este bebe si sanatatea lui,sper totusi sa vii si sa nepovestesti despre nasterea ta dupa ce va veni minunea si te vei reface. Sa ai o nastere usoara si frumoasa si chiar te rog sa nu ne parasesti si sa ne scrii.
De ce zici ca dr B nu te-ar fi primit? Ai vb cu el?
Iti doresc multa sanatate si tie si lui bebe si sa ne tii la curent cum evoluiaza lucrurile (parca ti-am dat nr. meu in cazul in care vrei sa ma anunti).
Pupicei si numai bine.
Salutam si restul gastii si va asteptam cu vesti si povesti.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei
Robert Matei
Pozici
Mateut