Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)
Raspunsuri - Pagina 6
ana_micu83 spune:
Salutare mamici ,
Sovietica, felicitari pentru fetita! Cred ca nu se putea sa primesti o surpriza si mai placuta ca aceasta de a avea "pereche"! Huh..asa as vrea sa se intample si la mine! Sasha o sa te ajute sa ai grija de minunea mica!
Leeloo, sa stii ca la tine ma gandesc aproape zilnic! Ai intrat pe ultima 100m ...mai ai asa un pic si ai sa devii mamica! Foarte frumos! Te apreciez pentru curajul tau! In facultate glumeam cu colegele si le spuneam ca la licenta eu o sa fiu cu bebe la bord...a trecut si mama licentei de atunci si daca m-as fi apucat de o alta facultate , daca as fi facut 3 ani...poate ca se implinea dorinta mea anul acesta.Dar, nici asa ca eu nasc in iunie...
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 23+ ... Razvan Andrei !
lulusha spune:
salutari la toata lumea,
Sovietica multe felicitari ptr fetita!!! ce poate fi mai frumos decat sa ai o pereche frumoasa de copilasi care sa alerge pe langa tine.....cred ca nimic....
Montana, din pacate nu am cunostiinte la maternitatea din Brasov; am aici fosti colegi de facultate cu parinti medici si farmacisti pe care cred ca as putea sa-i bag in priza incaz de necesitate majora sa-si activeze pilele de prin spital; sper totusi sa nu fie cazul; daca vei avea nevoie o sa incerc sa apelez si ptr tine dar sper nici in cazul tau sa nu se puna problema; oricum tinem legatura pana atunci.
leeloo21 cred ca emotiile sunt pana in gat; eu oricum incep sa constientizez tot mai mult ca se apropie momentul si ca totul e cat se poate de real, ca parca pana acum cu atata munca si alergatura nici n-am apucat sa-mi dau seama bine ce se intampla....
Sa fii optimista ca o sa fie totul bine si ca o sa va intoarceti toti 3 sanatosi , frumosi si voinici
numai bine
lulusha 30+
Leeloo21 spune:
ana-maria si lulusha multumesc pt gandurile frumoase si pt incurajari
suntem obtimisti..si ne gandim numai la binele copilului!
azi am fost la eco..ghiciti ce copil nazdravan am..are de doua ori cordonul in jurul gatutului..nu doar o data cum stiam pana acum... ce sa zic..norocul nu a fost cu noi de data asta..dar este destul de largut..deci inca mai avem sanse sa nasc natural..maine merg la control la dr mea (ecografiile le fac la o alta clinica) si o s avad ce spune legat de col, tipa de la ecograf a zis ca e lung si inchis..acum sa vad ce zice dr. care ma consulta mai cu atentie si ..ma si cunoaste..dupa ea imi pot da seama ce inseamna lung.. in functie de ce o sa ma sfatuiasca si ea, o sa-l sun pe dr B (programare la eva am pt joia viitoare pe 5) si vad ce zice, daca se mai poate naste in apa, sau daca trebuie cezariana..eu sper totusi sa pot naste natural..poate sa-mi permita sa stau in apa pe timpul travaliului, iar expulzia sa fie pe uscat, dar natural..imi doresc sa raman acum la brasov..de pe 5 pana cand nasc..dar sa se intample repede..k bebe sa fie bine..e risc destul de mare daca are circulara dubla..dar DD este cu noi..si ingerasii ne ajuta si sunt sigura ca totul o sa fie bine!
de data asta a stat din profil si i-am vazut minunatia de fatuca..este superb
si am s ava tin la curent!
maine mergem la babyexpo la polivalenta..se mai aboneaza cineva?
Cristina cu bebe mic 36+
nasterea in apa
pozici dragute
Aurorra spune:
'neatza fetele!!Pe unde sunteti?Haideti la o sau cappuccino sau poate un suculetz de mere si morcov, va da Mateut de la el
Sper ca sunteti toate bine,mai dati-ne de vesti,ce mai faceti,ce mai fac viitori delfinasi si broscute.
Va pupacim.
Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
ana_micu83 spune:
Salutare dragelor,
Noi suntem bine, ne miscam din ce in ce mai tare si o lovim pe mami cu ce putem. Se intareste burtica in anumite locuri...se inmoaie in celelalte si tot asa.
Eu sunt happy, la inceputul saptamanii..impinsa de temerea mea leagata de diabetul gestational, m-am dus de am facut un 4D la un ecografist si nu la un ginecolog (i-am urmat in mica parte sfatul Dariei).Cu exceptia greutatii si lungimii...dr acesta mi-a spus exact aceleasi lucruri ca si Dr B.Bebe "alerga" prin burtica ca nu-l putea masura din prima incercare...avem pozute cu fetisoara lui(mai mult din profil)...a sughitat (l-am vazut si l-am auzit)...i-am auzit inimioara...super ! Nici nu stiu cum si cand au trecut cele 45 de minute cat a durat ecografia...
Va pup!
ana_micu83 spune:
Leeloo , burtica scumpa si draga..ce face burtica? este gata bagajul?
Mai ai asa de putin...sunt super incantata ca o sa avem povesti proaspete despre nasterea la Eva si ca se mareste delfinariul! Sper ca scafandul tau s-a saturat de "esarfa"...si si-a dat-o jos ca sa nasca asa cum si-a propus mami. Oricum ar fi, schimbari pot aparea si in ultimul moment..asa ca, inainte sa te decizi cum nasti..sa insisti sa ti se mai faca un eco.[imi povestea cineva ca stia de la ultimul eco ca bebele ei avea cordonul infasurat de 2 ori, si nu prea lung...a mers pe cezariana si cand colo surpriza...bebe se eliberase]In ultima luna se vede f putin din bebe, dar sunt sigura ca alaturi de un profesionit ca DR B totul o sa fie bine.
Miliarde de pupici de la noi!
O sa-ti las nr mele de tel pe PM ca sa-mi dai de veste cand esti al Eva (asta daca o sa poti). Sa-mi spui ce preferi: Orange sau Vodafone?
Leeloo21 spune:
fetelor..din pacate la ultima eco de acum 3 zile , ecografista mi-a zis k bebe are dubla curculara..laxa..adik larga..am decis de comun acord si cu dr mea (la care am fost la consul ieri) sa merg pe 5 la brasov..iar dr baiulescu cu care nasc orice ar fi, va decide daca nasc natural sau cezariana..asa k mi-au mai trecut din temeri..dr mea a zis k se poate naste si cu dubla circulara natural..asta in functie de cum decurge travaliul si de doctor..eu sper sa fie totul bine!si sunt sigura ca asa va fi! tati ma incurajeaza foarte mult..m-am mai interesat si despre cezriana..nu e chiara sa de rea..dar..nasterea in apa era ceva mult mai natural..insa daca biluta mea frumoasa vrea sa iasa altfel de la mami din burtica..fac orice pt sanatatea lui
nu va faceti griji in rest..sunt bine! bebe misca mult! este grasut de 2800gr si iubirea este din ce n ce mai mare
o sa fie un ghiocel minunat..poate chiar scafandrel!
va pup si sunt aici incontinuare, va citesc..mai vorbim noi pana pe 5..cand oricum va voi tine la curent cu tot ce se intampla!
Cristina cu bebe mic 37+
nasterea in apa
pozici dragute
Motana spune:
Leeloo ! Foarte bine ca ai o atitudine pozitiva, o sa se intample cum e cel mai bine pentru tine si pentru bebe!
Sa ne mai tii la curent, acusi acusi scoatem majoretele!
19+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
cristina1980 spune:
LA MULTI ANI DE MARTISOR! SA AVETI O PRIMAVARA CAT MAI FRUMOASA!
Leloo iti doresc tot binele din lume, sa nasti cum este mai bine pentru amandoi, sa fie sanatos bebe, sa va bucurati de el si sa fii mereu cum esti si acum : fericita.
Nu am mai scris de ceva timp. Saptamana trecuta am fost la eco 4d si am vazut-o pe printesa mea draga. A mai crescut, misca si ma impinge toata ziua, si asa ma bucur cand o simt, de numai voi puteti intelegeti. In sfarsit si-a aratat si fetisoara si e o draguta. Ma bucur ca e totul in regula cu ea si ma rog sa fie asa pana ne vom intalni.
Cristina 25+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
ana_micu83 spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea… si pentru tot ceea ce reprezentati… pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu…
La multi ani!