Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Aurorra spune:
buna fetele,ce faceti?
Felicitari Lulusha,multa sanatate si recuperare rapida si o bebelina sanatoasa si papacioasa.
Am vb si eu ieri cu Lulusha,in general e bine,e cam dezamagita de faptul ca nu a putut naste in apa,dar sper sa isi revina repede! Probabil va intra ea sa povesteasca cum au decurs lucrurile. Bebelina in schimb e foarte bine.
Eu in timpul sarcinii,in afara de Elevit si Fe, nu am luat nimic altceva,iar prin saptamana 36 cand am ajuns la Dr. B mi-a interzis sa mai iau Ca pentru ca provoaca contractii,asa mi-a zis el,deci nu prea stiu ce sa va zic legat de asta. Dar parca imi aduc aminte ca la un consult mi-a zis el ca pot sa iau calciu pana in saptamana 36,dar cel mai bine e sa vb cu el sau cu medicul care va supravegheaza.
Va pupicesc si va doresc o zi cat mai buna!!
Aurora si mult iubitul Robert Matei.
Robert Matei
Pozici
Mateut
ana_micu83 spune:
Salutare dragelor,
Daca astazi era marti si mai era si 13...se justifica tot ceea ce am patitmit.
Mi-am propus ca sa plecam din Sibiu in jurul orei 8 sa fim la Eva la 11 cand se distribuiau nr de ordine...numai ca sotul meu, n-a mai pus ceasul sa sune si s-a bazat pe ceasul biologic care a sunat in jur de ora 9...
In fine, ne-am echipat repede si cand sa iesim din casa (urma sa plecam cu masina de la firma)...a fost sunat sotul meu de o colega de birou si rugat sa duca masina la firma ca venea nu stiu ce zone manager si trebuia sa fie acolo masina "de poza". S-a dus sa duca masina...si mai pleaca la Eva daca ai cu ce...am rezolvat si problema noastra imprumutand masina unei vecine.
Am plecat spre BV pe o ploaie torentiala si de la atata apa pe afara, imi tot venea sa merg la baie din 5 in 5 minute...ma gandeam cu groaza ce o sa fac pana la BV.
In fine, am ajuns la Clinica in jur de 12,30-12.45..am parcat masina pe o straduta laturalnica si am intrat la Eva...unde ca de obicei am primit nr de ordine 14 (al doilea de la coada)iar mi s-a facut rau si m-am enervat pentru ca in momentul in care mi-am aruncat ochii in lista cu programari ale respectivelor cotoroante de la receptie erau prea putine semne facute in dreptul pacientelor care erau venite...ceea ce insemna ca existau nr de ordine mai mici.Cand am deschis subiectul si le-am spus ca nu sunt corecte au inceput sa-mi dea tot felul de explicatii cum ca medicul ar fi de vina si nu ele..etc...ideea este ca am ajuns in cabinet in jur de 17,15(am zis ca lesin acolo). Si pentru ca ziua n-a inceput bine...trebuia sa continue in aceeasi maniera...cand eram la receptie la Eva si le spuneam ce merita respectivelor a intrat un domn in clinica sa ne anunte ca "se ridica o masina de sibiu de cei de la parcari"...cand am ajuns la locul unde era masina noastra, ne-a stat inima in loc cand am vazut ca masina era pe platforma si pregatita sa se plece cu ea. Doar ce terminasem scandalul cu receptia...si a trebuit sa incepem altul cu aia cu platforma...ar fi trebuit sa platim 380 ron in 24 de ore ca sa intram in posesia masinii...si dupa lungi negocieri am ajuns sa platim 20% din suma si ne-a dat masina pe loc. Dar , mare scartar a fost ala care ridicase masina pentru ca nu ne-a spus ca putem achita pe loc 20% din suma, el vroia sa plece si atat....
Cam atat cu nebuniile zilei..acum suntem acasa la Sibiu si sunt franta. Ma pun la somn...
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !33+
ana_micu83 spune:
Partea frumoasa a zilei a fost reprezentata de momentul intalnirii cu Razvi mic si scumpic...i-am vazut nasucul care este copie dupa cel al taticului si ma bucura f mult acest aspect.
Sunt fericita pentru ca nu este mai mare cu 3 saptamani fata de vrsta data de UM...si sunt iar fericita pentru ca nu este gras , asa cum mi se spusese de la Sibiu...bebe are 1750g, este pozitionat ok, se misca ca de obicei si are prin apropierea gatului cordonul. Ne gandim ca este baietel si ca nu i-ar placea sa poarte "esarfe" si speram ca nu-si infasoara cordonul in jurul gatului si ca o sa putem naste in apa.
Ultimele analize facute arata ca sunt anemica. Mi s-a recomandat sa merg pe Elevit, Ca+D3(doar 10 zile), si dupa aceea sa merg pe Fe pana la nastere. Urmatoare intalnire o sa fie in jurul saptamanii 38 (dar eu am sa merg mai repede ca sa fiu cu inima impacata), in rest...am sa fac vaccinul antitetanos pt protectie sporita !
Motana spune:
Ana, draga de tine, bine ca s.a terminat ziua, dar cu peripetii a fost, nu gluma. Si cel mai bine e ca bebe e la termen, frumos si sanatos, sa nu se joace prea mult, hehe, mai zi-i si tu sa stea cumintel, ca sa mai auzim si de delfinasi, nu numai planuri de astea neasteptate
Cu anemia ai grija, ia de toate cele acolo, ca sa fii puternica cat pentru 2.
29+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
cristina1980 spune:
Buna fetelor,
Am revenit si eu dupa 3 zile nasoale.
Ana imi pare rau de ce ai patit, dar ma bucur ca pana la urma s-a terminat cu bine totul.
Eu am patit-o. Miercuri dimineata m-am internat in spital la Bicaz, deoarece aveam acea scurgere roz, care s-a dovedit a fi sange, intern. Asta probabil mi se trage de la efort si, banuieste dr. care m-a consultat, ca mi se trage si de la tratamentul dat cu ovule de dr.mea ginecolog, tratament care probabil mi-a iritat colul.
Am ajuns bocind acolo, dar dr.m-a linistit si mi-a zis ca am colul inchis si nu e pericol de nastere prematura (de asta imi era frica). De acum inainte nu am voie efort, nu am voie sex.
Noroc ca l-am sunat pe dr.B si el mi-a spus sa merg sa cer parerea altui dr. ginecolog, iar acum Slava Domnului sunt ok. Dr.B mi-a zis sa iau in continuare doar elevit si feretab. Calciu nu mai am voie.
La fel si in spital aici, asistentele, f.dragute dealtfel , mi-au zis ca nu am voie calciu deoarece poate provoca contractii, asa ca nu mai iau.
Sper din tot sufletul sa ajung la Eva sa nasc, de aceea de acum voi fi fetita cuminte si ma voi odihni zilnic. Gata cu vitejiile.
Cristina 34+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti
ana_micu83 spune:
emanouela,te rugam sa mai scrii repede inca 4 mesaje pe orice forum ca sa scapi de moderare.M-am uitat ca tu ai trimis mesajul in 29 aprilie , si ei l-au moderat astazi....si e pacat sa nu se observe mesajele tale.
Te pupam dulce, iti dorim o sarcina usoara, multa sanatate si un super bebe.
Ce nume o sa poarte?
ana_micu83 spune:
Fetelor voi ce mai faceti? Leeloo ce-ti face puiutul? Sovietica, tu cum te mai simti...cum iti merge sarcina?Asteptam vesti de la voi!
Cristina, ce-ti face burtica? Sper ca iti este mai bine acum cu tratamentul administrat !
Motana, tu cand vii in tara?
Aurorra, ce face ingerasul Mateut?
Lulusha...te-ai intors acasa? Asteptam povestea nasterii atunci cand ai sa fii in stare sa ne povestesti.Joi in 7 mai am fost la un control la Eva...si mi-as fi dorit sa urc la tine si sa va cunosc personal. Am avut o zi mai mult decat foarte proasta si nu mi-a mai trebuit nimic.In plus m-am certat cu tantele de la receptie si apoi n-am mai indraznit sa apelez la ele sa-mi spuna in ce rezerva sta cineva pe nume Cristina, care a nascut cu DR B o fetita...
Va pup pe toate si va doresc o zi excelenta!
cristina1980 spune:
buna fetelor,
Ana, burtica mea este ok acum, doar ca nu mai am voie sa fac efort, ci doar odihna cat mai multa in patut, cate 20 minute de plimbare de 2-3 ori pe zi si cam atat. Asta daca vreau sa ajung cumva la Eva. Asa ca voi face tot posibilul. Maine merg sa-mi iau concediul prenatal si dupa aia gata... sunt fata cumintica. Toata lumea m-a certat ca fac pe viteaza, inclusiv Aurorra. Dar promit sa fiu fata cuminte.
Lulusha este cat de cat ok. V-a intra intr-o zi cand se va simti in stare, si ne va povesti cu amanuntul experienta ei. Speram sa-si revina. Nu tot timpul ne ies lucrurile asa cum ne dorim. Si eu sper sa nu fiu nevoita sa fac cezariana. Doar ca pentu bebe lasam totul deoparte si uitam de dureri.
Motana tu cand ai termenul? Te asteptam cu vesti.
Revin cu modificari pentru ca abia acum am vazut si eu mesajul Emanouelei. Merci pentru sfaturi. La aceasta concluzie am ajuns si eu. La fel mi-au zis si de la spital. Ar trebui sa-mi aduc aminte ca la fel am patit si in primele 3 luni cand am facut tratament pentru mentinere. Asa ca ma repet: AM SA FIU FATA CUMINTE .
Bine ar fi sa mai postezi cateva mesaje in plus, cum a zis Ana, ca sa apucam sa citim la timp. Inca o data merci si te pup.
Cristina 34+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti
Aurorra spune:
buna fetele,ce mai faceti?
Uite ca am ajuns iar la pagina 20,ce ma bucur,o sa deschid capitol nou zilele astea cand o sa fiu un pic mai libera!
Vai Ana,ce zi ai avut si ce de peripetii,ma bucur ca totul s-a terminat cu bine!!
Cristina,ti-am mai zis,lasa vitejiile si fii cuminte,bebelina pe primul loc! Sanatate multa!
emanouelabine ai venit la noi,speram sa te simti bine si sa scrii cat mai des!
Noi suntem bine,crestem si devenim tot mai neastamparati si mai jucausi!Nu ne place decat in picioare si sa mergem, la orizontala stam diar cand dormim!
Va pupam pe toate si aveti mare grija de voi!
Lulusha, sper ca esti bine,bebelina ce face? pupicei si voua!
Aurora si Robert Matei!!
Robert Matei
Pozici
Mateut
emanouela spune:
buna, multumesc de urari Aurorra.....scriu si eu cand am timp plus ca vad ca aici s-a format un cerc cam fara fisuri si nu prea te baga lumea in seama daca nu esti de-al casei cum ar veni. va doresc sa fiti sanatosi si sa aveti parte unul de altul. al meu creste in burtica.....si e mai mult decat vioi, nici nu ma lasa sa dorm....cateodata am impresia ca o sa imi sparga burta, si nu am decat 25 saptamani.