Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

emanouela, ma bucur f mult ca bebele tau este activ...cunosc sentimentul.La fel facea si al meu pe la 25 de saptamani, dar acum la 34 bubuie de zici ca "bate cu pumnul in masa"...toata lumea imi spunea ca miscarile pot fi resimtite cel mai bine in jurul sapt 24-30 ca are mult loc si se poate intoarce etc, dar din experienta pot spune ca la mine acum se simte cel mai bine...imi da noaptea cate una de ma trezeste din somn. Iti dorim multa sanatate, o sarcina usoara si miscari cat mai multe

P.S. te rugam sa ne scrii DPN-ul si sexul lui bebe (ne gandim ca-i baietel )ca o sa inceapa Aurorra un nou capitol si sa-l trecem pe listuta.

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ana draga.....daca imi traduci si ce inseamna DPN iti voi scrie..., eu sincer habar nu am ce inseamna si da, e baiat.
da, asa se zice ca il simti mai bine acum ca are spatiu dar dupa are simt de raspundere si cand daaaa....da, nu se joaca, ca si la tine, te trezeste din somn. ma trezeste pe mine ca se invarte dar pe tineeee.
pe mine sincer ma sperie cum trece timpul....parca mai ieri imi doream sa il simt, acum il simt si astept etapa urmatoare, sa il vad.....va veni si etapa aceea, dupa sa vad cum creste....si va creste....brrrrrr
pupici si sanatate multa, ca asta e cea mai de pret

Mergi la inceput

ana draga, m-am trezit, data probabila a nasterii
gandesc mai incet in perioada asta, asta e
e 22 august 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Salutare fetele!

emanouela, noi bagam in seama pe toata lumea , numa' sa vrea sa vina la poarta noastra si o deschidem imediat , aici suntem si ne marim cercul cu placere .

Ana, sincera sa fiu nici nu stiu cand sa vin si daca sa mai vin in Ro, mai e si zapaceala cu porcina, mai e si faza ca aici am totul sigur, cu dr cu tot, la noi am programarea la Eva, dar mi.ar trebui si un backup asa, la Bacau daca o sa stau la mama sau la Bucuresti, depinde unde ma hotarasc. Oricum, nu imi fac griji, oriunde ar fi, am aranjat numai ca aici nu ar fi in apa ca nu am unde.

Noi suntem bine, bebe mea e o draguta, sa vedeti cum face: seara, noi ne culcam f tarziu si cateodata face niste Tae Bo cand suntem in pat, la care eu sau sotul, dupa ce vb cu ea o vreme ii ziceam "gata, ne culcam" si ea... gata, termina showul . Si azi dimineata cand m-am trezit imi dau seama... hey Daria noastra se trezeste o data cu mine (ca pisicile, nu ne deranjeaza), hehe! Asa sa fie, sa se adapteze ea programului nostru, ar fi cool .
In rest e f. activa, am 30s si inca se misca destul de mult, de fapt mi se pare ca de vreo saptamana doua o simt cel mai tare, si se vede cum sare burta in aer.

Va

30+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Motana , burtica draga, ma bucur nespus de tare ca bebelita ta este la fel de activa ca bebelinul meu si ca nu sunt singura "pe invers" si simt miscarile intense acum, cand unele spun ca ar trebui sa se miste mai greu si etc...ma rog, dupa logica mea...acum ar trebui sa miste mai mult, fata de perioada anterioara.

Imi pare rau ca ai "sanse" sa nu fii coleguta de cadita cu noi, dar cine stie ce ne rezerva viitorul la fiecare...daca ma uit bine, de la prima nastere asteptata (de la Leeloo), nu s-a nascut niciun delfinas...toti bebeii de 2009 sunt pana acum nascuti ori in alte locuri, ori cu cezariana.

Oricum ar fi, sunt sigura ca nasterea ta o sa fie una asa cum ti-o doresti si o sa fie totul bine...O Doamne, cand ma uit nu-mi vine sa cred ce repede a trecut timpul...parca ieri schimbam pareri despre greturi si varsaturi, apoi ce simtim cand misca bebe si acum...mai avem putin si ne apropiem de final.

Va pup..ca de mai scriu ma apuca nostalgiile!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !34+

Mergi la inceput

buna fetele,
montana, bine te-am gasit, ma bucur ca ai pui activ, cat despre nasterea ta fara apa....cam la fel am patit si eu, voi ramane aici sa nasc, respectiv Belgia, fara apa dar cu asistenta medicala buna si conditii de spital excelente....asta este, mergem inainte, noi sa fim sanatoase si sa nu ne fie frica, noi si atacatorii din burticile noastre. nu vreau sa intru in polemica pe baza nebagarii in seama doar ca stiu bine ca nu vb din amintiri sau carti ci din fapte reale.
ana, timpul trece si nu putem face nimic ca sa il oprim...ce putem face e sa ne bucuram de starile noastre si sa incercam sa nu cadem in putina cu nostalgie ca nu e sanatos.
va doresc sarcina usoara si tot binele din lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna,
Mi-am facut timp si am deschis capitol nou,asa ca o sa va invit pe toate sa continuam discutia
]aici

Pupicei si ne reauzim la capitolul 7

Aurora si Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput