Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, astazi este duminica si din cate imi amintesc pana astazi trebuia ca bebita Lulusei sa vina pe lume...si daca nu venea pana astazi, trebuia sa se intample ceva...., impreuna cu DR B.

Stie cineva ceva? Scoatem agitatele?

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna fetelor,
Am revenit in sfarsit cu vestea cea mare. Lulusha a nascut. Partea cea naspa este ca nu a nascut in apa ci prin cezariana. Tot ce pot sa va spun este ca avea colul prea tare pentru o nastere normala, care ar fi putut fi traumatizanta pentru amandoua. Acum sunt ok, iar cu detalii va reveni ea peste cateva zile. Nu am stat prea mult la discutii ca abia iesise din operatie, iar in fundal se auzea mititica plangand.
Sa fie sanatoase si fericite amandoua. O asteptam cu drag sa ne povesteasca.

Cristina 33+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !

,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Felicitari, Lulusha !!!!

Sa fiti sanatosi si recuperare grabnica!
Asteptam sa ne povestesti cum a decurs totul.

Pupici

29+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Fetelor am o intrebare la voi. Spuneti-mi ce fel de calciu mai luati voi. V-a zis dr.B ce sa luati? Eu am luat de la dr.de familie timp de 10 zile gluconolactat de Ca si Mg parca, dar atat. Mi-a zis ca nu mai am voie sa iau. Cu analiza calciului sunt la limita minima.
Voi ce ati facut? Ati vb cu dr B despre asta? Va rog dati-mi un raspuns sa stiu si eu ce fac. El zice ca trebuie sa luam Ca si Fe pana la nastere. Doctorita mea de familie zice altceva. Ce sa fac? Va pup.

Mergi la inceput

Cristina, daca vrei iti zic ce fac eu, deci in afara dr.-lui B, ca nu am ajuns vreodata la el pana acuma. La fel am intrebat si eu dr. mea daca sa intrerup Ca acum in trim 3, la care ea a zis ca nu... ca sa iau pana la sf. (nu stiu daca nu chiar si in timpul alaptarii). Ce iau eu e un Ca+vit D3, echivalent a 315 gr Ca fiecare tableta. Eu as lua si Omega 3, e excelenta pentru formarea terminatiilor nervoase si ajuta si la a evita depresia post-partum.

Uite, chiar abia citeam la odiseea sarcinii ca in saptamanile 29, 30, 31 nu mai stiu exact unde scrie, dar mentioneaza ca bebe are nevoie de Ca si ca 200 gr i se depun zilnic pe oase, deci, zic eu, e nevoie... si daca asta acum, presupun ca pana la nastere inca mai mult are nevoie.

Un pahar de lapte si un iaurt nu cred ca e suficient, plus mai esti si tu cea cu nevoi, mai ales ca zici ca e la limita.

Eu zic sa mai intrebi si pe altii, eu ti-am zis doar ce fac eu... vezi fetele tale de la Odisee iau in continuare?

Take care!

29+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Ah, si Fe la fel, iau tot de la inceputul trim 2 si nu il intrerup, desi stau bine cu hemoglobina.
Pana acu Fe si Ca, daca si dr B zice ca e ok sa iei, eu cred ca merita sa ai incredere in el.

29+ Daria Alessia

Mergi la inceput

Felicitari Lulusha!

Iti dorim o bebita asa cum ti-ai visat, sa fie in primul rand sanatoasa, desteapta, frumoasa, norocoasa si ascultatoare!

Te asteptam si noi cu povestea nasterii , iti dorim recuperare rapida si tot binele din lume.

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !33+

Mergi la inceput

Fetelor, la capitolul calciu...nu va pot spune prea multe pentru ca inca nu am inceput sa iau. Imi amintesc ca ultima oara cand am fost la DR B , mi-a spus ca dupa 30 de saptamani trebuie musai calciu , dar nu stiu de care calciu.In prezent eu merg pe Elevit si Ferretab...din cate stiu si Elevitul contine calciu, dar n-ar fi in cantitate suficienta pentru necesitatile noastre. Eu nu suport laptele(mi se face greata numai cand pronunt cuvantul), dar in schimb merg pe iaurturi si branzeturi (da nici astea in cantitati industriale)

Eu am programare la el pe 7 mai la EVA si atunci am sa dezleg misterul.

In schimb, marea mea problema este tensiunea care oscileaza f mult...m-am trezit in unele zile si eram cam nauca...cand mi-am luat tensiunea am ajuns la valori de 7/3- 7/4...dupa o cafeluta mica mica (n-am baut pana acum 10 cafele in viata mea)imi ajunge tensiunea in jur de 9/6...iar spre seara cand sunt obosita ajung si eu la un 12.

Abia astept sa ajung la Dr B.!

Va pup!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !33+

Mergi la inceput

Ana, ai grija, nu vreau sa te sperii, dar o prietena abia a nascut acum 3 saptamani la Medlife in Bucuresti si tot asa avea tensiune oscilanta, asa ca a trebuit sa faca cezariana. Urma sa fie o nastere lunga si cu risc si pentru ea si suferinta fetala, de aia au ajuns la cezariana.
Oricum, sa ii zici medicului neaparat, poate iti da ceva sa se stabilizeze, cine stie.

In rest, multi

29+ Daria Alessia

Mergi la inceput

buna fetelor,
Motana multumesc pentru sfaturi.Am sa vorbesc cu dr.B astazi sa vad ce zice, ce sa iau.
Ana asteptam vesti de la Dr.B cand vii sa vedem ce ti-a zis si tie.
Eu mai am o problema si cred ca e de la efort. Am inceput sa am o scurgere roz. Dr.mea zice ca nu e problema. M-a intrebat daca bebe misca si i-am zis ca toata ziua face tumbe, dar am sa vb. cu Dr B astazi sa vad ce ma sfatuieste. La mine dezavantajul este ca port sarcina cam jos, si-mi apasa pe toate alea.
Va pup si revin deseara cu detalii.

Mergi la inceput