Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, stie cineva ceva de Lulusha? Cred ca si-a cunoscut bebelina...of Doamne, mor de nerabdare sa aflu mai multe detalii...

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetele,ce mai faceti?
Ana,ce bine ca Dr. B nu o sa mai aiba garzi de facut,asa o sa poata veni la nasteri chiar daca e noapte,ma bucur si eu alaturi de voi,ca' sper sa mai am un bebe si sa-l nasc tot la Eva in apa cu dr. B.
Ana,sa profiti de zilele de concediu,sa te odihnesti si sa te relaxezi si sa te lasi rasfatata.Doamne,ce putin mai ai si tu,cred ca ai niste emotii,Doamne Ajuta sa fie totul bine si sa-ti strangi in brate puitul,e cel mai minunat lucru de pe lumea asta,nimic nu se compara cu un copil.

Chiar,asa,oare ce o fi facand Lulusha si eu sunt nerabdatoare sa aflu vesti despre ea si bebelina ei.Cristinaaaa,unde esti nu ne dai nici o informatie,nu ai vb cu ea? Te asteptam aici cat mai curand sa ne dai de stire.
Fetele va pupacesc pe toate si va doresc numai bine.

Aurora si mult iubitul Robert Matei.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna fetelor,
Ana_micu sunt ok. Am fost la dr. si nu e motiv de ingrijorare acea scurgere pt. ca nu a durat decat 2 zile. Nasol e ca m-am capatat cu o infectie urinara si treb sa fac tratament.

Cu Lulusha am vb mai devreme si inca nu a nascut. La ea maine este termenul, doar ca domnisoara ei nu vrea sa vina acum. Maine va merge la dr. B sa vada ce vor face, poate ii face declansarea sarcinii. S-a saturat si ea de mers pe jos zilnic, pt.a o face pe bebelina sa vina pe lume. Mi-a spus ca ma va anunta cand naste, iar eu va voi anunta pe voi imediat. Ne mai auzim.

Cristina 33+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !

,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti

Mergi la inceput

buna,
ieri sera am vorbit cu Lulusha si mi-a spus ca inca nu vrea bebelina ei sa vina pe lume. Dr.B i-a spus ca o mai lasa pana duminica, iar atunci v-a hotara ce vor face. Cred ca mititica nu vrea sa vina pe timp de criza.
Va tin la curent. Rugati-va pentru ea sa se declansesze sarcina, altfel e posibil sa-i faca cezariana.

Mergi la inceput

Of Doamne, imi pare asa de rau pentru Lulusha daca nu o sa aiba parte de nasterea pe care si-a dorit-o...sa speram ca pana duminica bebelina ei o sa-si doreasca din tot sufletelul ei mic sa vina pe lume si o sa si faca ce trebuie in sensul asta.

Noi ne rugam la Doamne Doamne, ii dorim tot binele din lume si o bebelina delfinasa!

Mergi la inceput

Motana, ce mai zici? Ca nu mai stim nimic de tine...cand vii in tara? cum este la tine? Ca la noi ne bubuie astia pe toate programele cu gripa porcina din Mexic...speram ac esti bine si asteptam vesti de la tine!

Pupicei de la noi!

Mergi la inceput

Fetelor, vreau sa va spun ca eu sunt data peste cap un picut cu o chestie...am facut un eco 4D in speranta de a vedea macar un pic din fetisoara fiului meu , dar n-a vrut sa ne arate...chestia care m-a bulversat este ca Dr ecografist care l-a masurat a spus ca este cu 3 saptamani mai mare fata de data pe care eu o stiam raportata la UM...si in concluzie...acum as avea cam 35 de saptamani si jumatate...ceea ce ar insemna ca pe 2 iunie (fata de 23 iunie) ar trebui sa aparem pe lume...

Hmm...deja am niste emotii...nu de nasterea in sine ci de ce o sa se intample dupa...

Joi merg la DR B, si sper daca Lulusha o sa mai fie pe acolo sa o pot cunoaste personal...si totodata mai sper sa se spulbere misterul cu varsta sarcinii mele...nu de alta , da in 23 mai eu o sa fiu nasa, botez o bebelina superba si n-as vrea sa ma apuce durerile inainte de termen si sa las botezul fara nasa.

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Ana, noi suntem bine, merci. E zapaceala cu gripa porcina, dar in capitala, noi suntem undeva in nord est, la vreo 800km, pana acum aici nu s-au inregistrat cazuri. Oricum multi merg cu masti de protectie pe strada, si vanzatorii sunt obligati sa poarte, mai bine sa previna...

Uf, noi nu stim cand sa venim, zilele astea o sa hotaram, am mutat intalnirea de la Brasov la sf lui mai deocamdata. Ce sa va mai zic ca mi-a mai povestit si sora de o situatie cam naspa de la Eva, dar in fine, cum am mai zis si la cazurile precedente, orice se poate intampla oriunde. Faza neasteptata e ca nu m-as fi gandit ca chestii de neglijenta se intampla si aici. E vb de neonatologie, care cica nu e pusa prea bine la punct, asa ca, eu cel putin, daca o sa ajung sa nasc acolo o sa insist sa stea bebe cu mine in camera, sa vad eu, sa il "pazesc". La capitolul nastere in schimb se implica foarte mult si sunt bine pusi la punct.

Sa ne dati de stire despre Lulusha, cand aflati ceva.
Ana, ai facut bagajelul de maternitate? mai ales daca bebe tau are chef sa vina mai devreme (daca e pe 2 iunie e cu o zi inainte de mine ), copii tare activi gemenii astia, o sa ai de fugit o gramada, hehe! Ah, si le place apa la nebunie , asa ca delfinas o sa fie, cu siguranta!

Va

28+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

Mergi la inceput

Motana, nu am facut bagajul inca...le am aproape pe toate dar nu sunt puse una langa cealalta si bagate intr-o geanta pe care s-o numesc "bagajul de maternitate"...m-am obisnuit cu burtica...cu toate ca de multe ori ma bubuie de ma trezeste noaptea din somn...si cand ma gandesc la capitolul "nasterea" ...ma apuca deja melancolia ca raman fara burtica si fara ceva care era doar al meu...nu ca as fi rea, da asta simt!

Referitor la neonatologia de la Eva, eu zic sa nu-ti faci probleme...din cate am inteles, regula de baza este ca bebe sa stea cu tine in camera...si doar in cazul in care nu te poti odihni, copilul este tinut in alta incapere si supravegheat de asistente. Oricum ar fi, daca este o problema cu bebele si ei nu su dotarea necesara pentru a interveni il transfera la maternitate. Nu sunt ei chiar asa de dobitoci sa-si faca rau cu mana lor si nici rau intentionati in ceea ce priveste asistenta medicala acordata nou-nascutilor. Eu ma gandesc cati copilasi mor in maternitatile de stat..ori la nastere, ori dupa si nu se mai intampla nimic. Cand e sa se intample nenorocirea, se intampla oricum si oriunde.

Te pupam!

Mergi la inceput

Ana si mie mi-a spus dr.B ca bebelina mea este mai mare cu aproape 2 saptamani decat varsta ei reala, dar mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca asta nu inseamna ca voi naste mai repede. De calculat trebuie sa-ti calculezi ziua nasterii dupa data reala nu dupa masuratori. Se intampla ca unii copii sa fie mai dezvoltati. Asa ca nu te speria. ai sa vezi ca si tie iti va spune la fel Dr.B.
Abia astept sa-mi spui ce ai facut la Bv.
Si eu ma pregatesc sa-mi fac bagajul. Tu ai luat din lista prietenei tale care va naste la Eva? Am sa ma mai ita si eu inca o data. Motana sa ai multa grija de tine si de bebe.
De Lulusha nu am nici o veste. Va tin eu la curent.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput