Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna ziua fetelor si Hristos a inviat!

stiu stiu ca poate sunteti suparate pe mine k nu am mai postat de mult..de foarte mult timp chiar..dar..am stat cu scumpul meu bebit ..parca nici nu-mi vine sa-mi iau ochii de la el este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat vreodata si suntem cei mai fericiti!

incerc sa nu ma lungesc insa vreau sa va povestesc un pic de nasterea mea..am nascut la spit. Caritas cu dr. Hoinarescu..un dr minunat! cezariana pe 12 martie la 38+, bebe perfect sanatos de 48cm si 2900gr, apgar 9
acum minunatia mea are 3900 si 54cm..deja au ramas multe hainite mici si pampersi nefolositi.. creste foarte repede si pe zi ce trece face cate ceva nou..o grimasa, un zambet scumpic, un tipat caraghios..isi ridica cate un pic caputul..la baie este nemaipomenit..n-am cuvinte sa exprim ce este in sufletul meu de cate ori ma uit la el..imi vine sa il mananc, sa pun un pai in gurita lui si sa il sorb ca pe o delicatesa..suna foarte ciudat dar...cred ca daca s-ar putea as sta cu gurita lipita de el si l-as pupa incontinuu

va zic ca mie imi incepuse travaliul din noaptea de dinaintea nasterii, col sters si contractii..am simtit eu ceva mai altfel in noaptea aceea..insa am zis k sunt emotiile..asa ca as fi nascut oricum in ziua de 12 martie..totul a fost perfect..dureri am avut doar dupa ce anestezia s-a dus..dar calmantele si-au facut repede efectul..de a doua zi am inceput sa merg si durerea de operatie s-a dus in 2-3 zile..de atunci sunt perfecta..si dungulita de la operatie nici nu se vede aproape..

avem un bebe Tudor (care nu este delfinas) dar este nascut in zodia Pesti..si poate il treceti si pe el acolo in lista

nu are colici, este un cuminte..plange cu zgomote caraghioase doar cand ii este fomik si cand se mai uda..ca nu-i pun de fiecare data scutecell bine..iese afara de la 17 zile..dar acum cu vandtul asta ne este teama sa-l scoatem..il tinem cu fereastra deschisa ..si el doarme ca un purcelus

Lulusha
nastere usoara si bebe sanatos! te asteapta o viata minunata!

va si incerc sa mai intru..imi este tare dor de discutiile noastre!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna fetele!
Hristos a Inviat! Ce faceti,bine sanatoase?
Leeloo,ce ma bucur ca ne dai vesti despre tine si puitul scump! Ce repede creste,e un voinic deja,multa sanatate si crestere rapida si usoara! Faci foarte bine ca nu il scoti pe vant,noua ne-a zis ca daca bate vantul sa nu iesim ca vantul aduce tot felul de virusi,la fel pe teata sau ploaie. Sper sa ne mai scrii sa ne mai povestesti ce mai faceti! Te pup si pe micutul Tudor si o sa il trec in listuta

Lulusha, multa bafta si o nastere usoara,rapida si fara probleme,te asteptam cu povesti!

Cristina,bafta si tie la nenea dr. si te asteptam sa ne povestesti ce face Cosmina si cum creste ea frumos si sa ne spui si de Lulusha,daca va intalniti. Pupicei

Pup toate fetele si va doresc o zi cat mai buna!

Aurora si Robert Matei mult iubit.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

Buna fetelor
Va scriu pe scurt, pt.ca abia am ajuns acasa si sunt obosita. Bebita este sanatoasa, creste doar ca are cordonul in jurul gatului. Dl.Dr.mi-a zis sa nu-mi fac probleme ca vom vedea atunci aproape ce facem.
La clinica m-am intalnit si cu Lulusha, care este foarte emotionata si abia asteapta sa se intalneasca cu fetita ei. Eu am intrat inaintea ei la consult asa ca inca nu stiu ce a facut acolo. Dar maine am sa o sun si va povestesc si voua tot.
Va pup si mai vb maine.

Cristina 32+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !

,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti

Mergi la inceput

Am revenit cu detalii:
Am vb cu Lulusha si mi-a zis ca fetita este ok, are si ea cordonul in jurul gatului, dar nu e o problema asta. Deocamdata din cate i-a spus dr.B, micuta ei Cosmina nu se grabeste sa vina pe lume, deoarece Lulusha are colul inchis bine. Dr.B i-a recomandat sa faca plimbari zilnic pentru a ajuta la deschiderea colului. Saptamana viitoare pe 30 Lulusha face 9 luni asa ca se apropie termenul. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine. Ce coincidenta si pe fetita Lulushei o va chema Cosmina cum si pe Lulusha o cheama ca pe mine - Cristina.

La mine in afara ca si a mea fetita are cordon in juul gatului, dr.B mi-a zis ca este sanatoasa, are 2 kg si e mai dezvoltata fata de varsta ei reala. Am acum 31,5 sapt iar dupa masuratori are 33 sapt. Nu e asta o problema. Ma rog acum si eu sa fie totul ok. Sunt programata pe 11 iunie la un consult. Atunci voi vedea cat mai este.
Despre Lulusha am sa va tin eu la curent, deoarece nu are acces la internet.

Leloo ne bucuram sa auzim vesti de la tine. Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si frumos. Te inteleg cand spui ca-ti vine sa-l mananci, cam la acelasi lucru ma gandesc ca am sa fac si eu cu bebita mea.

Va pup si mai vb.

Cristina 32+ de Cosmina-Ioana

Mergi la inceput

buna fetelor,
am o problemuta, poate-mi zice careva ce este pana ajung la doctorita mea. De vineri am niste scurgeri galben-maronii, doar dimineata, fara dureri. A-ti intampinat si voi asa ceva?
Astept sa-mi raspunda careva. Va pup.

Cristina 31+ de Cosmina-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Cristina , si eu am avut scurgeri dar le-as putea cataloga normale...ale mele erau alb-galbui ...l-am intrebat pe dr si mi-a zis sa nu-mi fac probleme. La scurgeri maronii nu stiu ce as putea sa spun...

Multa bafta si astept sa ne spui despre vizita la medic.

Te pupam!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Cristina, nu vreau sa te sperii dar stiu ca aceste scurgeri implica repaos la pat cat de mult poti. urgenteaza consultatia la medic. nu intra in panica pt ca asta ar fi cel mai rau, atata timp cat nu sunt insotite de sangerari si dureri nu e de speriat dar nici de neglijat. toate cele bune si tine-ne la curent.

Mergi la inceput

Buna ziua dragele mele!

Tin sa va anunt solemn ca am o super veste buna pentru toate cele care urmeaza sa nasca la Eva cu Dr Baiulescu...din mai, Dr Baiulescu nu o sa mai fie medic la spitalul din Fagaras...si o sa fie manager la spitalul din Victoria! Prin urmare nu o sa mai aiba garzi de facut!

Stirea o am de la o prietena de a mea care a fost la control la DR B in prima marti dupa Pasti...nu stia daca este o chestie definitiva sau provizorie, dar oricum ar fi pe mine una ma avantajeaza.

Eu am sa merg la control la Eva pe 7 mai si atunci am sa-l intreb mai multe si o sa va transmit!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

In alta ordine de idei..saptamanile mele au ajuns sa fie numarate pe degete...de ieri am intrat in concediul prenatal...si in febra cumparaturilor pt bebe...am dat comanda de patut si masa de infasat, cautam salteluta din cocos, aparatori de patut...hainute subtirele... caruciorul ar trebui sa soseasca si el din tari straine si tot asa! Burtica mea creste ca un cozonac si nici nu mai stiu cum sa stau ca sa nu ne deranjam reciproc (eu si bebe)...ma gandesc ca daca ma bubuie f tare cand sunt intr-o anumita pozitie nu-i place...

Pupici de la noi!

Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

ce dragutttt!!!!
nu il deranjeaza delok, relaxeaza-te. poti sa stai si in cap ca isi gaseste el pozitia avantajoasa. al meu are o gramada de treaba in burtica.....se rasuceste, da din toate membrele, sughite.....daca are liniste 3 h adunate pe zi.....si noaptea ma trezeste. fi bucuroasa si fericita ca misca. e un semn ft bun. iti doresc in continuare sarcina usoara si sa ai un bebe zglobiu

Mergi la inceput