Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_micu83 spune:
Salutare fetelor, eu sunt un pic confuza cu ceea ce mi se intampla acum si primul pas il fac apeland la experienta voastra...si daca nu este ceva normal, maine ma duc la DR.
De doua zile,( astazi s-a acutizat ) simt o durere jos la burta ca si cum as avea febra musculara...daca as fi depus un oarecare efort, as zice ca am facut febra musculara... dar in afara de a ridica un bebe in brate pt max 30 de secunde...nu am facut absolut nimic.
Durere resimt si in spate la mijloc...asta am mai avut-o in ultima perioada si nu ma sperie.
Ceea ce ma ingrijoreaza este durerea de jos de la burtica, care se resimte tare mai ales cand ma ridic din pat, cand urc sau cobor scarile...
Voi ce credeti?
Multumesc de raspunsuri!
Mami Ana-Maria, tati Valentin si 25+ ... Razvan Andrei !
cristina1980 spune:
buna,
ana eu cred ca ti-ai solicitat muschii prea tare. Am patit-o si eu. Atata timp cat nu ai o durere din aceea ca la ciclu, totul este ok.
Cristina 26+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
sunshine_szb spune:
Salut, si eu resimt in ultima vreme a durere la nivelul burticii, in partea de jos, seamana cu durerile de la mentruatie, dar e mai putin intensa. Totodata vizitez cam des toaleta, cred ca uterul care imi e in permanenta crestere ( 5 luni) imi cam apasa vezica urinara, si ma cam si doare pe acolo. Eu nu m-am alertat pana acum, dar la urmatorea vizita, o sa cer parerea medicului.
ana_micu83 spune:
Multumesc de info fetelor! Asa m-am gandit si eu...dar am zis sa va intreb sa nu-l deranjez pe Dr B cu toate problemele mele...
Va pup!
ana_micu83 spune:
Eu am intrat la http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134638, unde mai activa Leeloo ...si taticul drag si scump a trimis pozute doar fetelor de acolo. Le-am rugat pe fete sa imparta bucuria aparitiei inca a unui ghiocel si sa ne trimita si noua pozutele cu cei doi frumosi. Va pup si sper sa ne ajute!
lulusha spune:
servus la toata lumea,
Ana_micu nu cred ca sunt motive de ingrijorare.
azinoapte am incercat ded 2 ori sa-ti scriu dar nu mergea bine site-ul si nu a reusit sa trimita raspunsul asa ca pe la unu noaptea am renuntat.
durerile pe care le resimti acum si de acum sunt cel mai probabil datorate faptului ca acum incep sa se intinda ligamentele si oasele din zona bazinului pregatindu-se pentru nastere; de asemenea si miscarile bebelusului se intensifica si se poate invarti cu capusorul in jos ceea ce iar poate declansa dureri de genul; pot sa apara chiar si usoare scuregeri rozalii, important e sa nu fie rosii intens caz in care il anunti pe medic.poti sa iei cate un no-spa din cand in cand daca sunt mai lungi ca durata dar e posibil sa nu te ajute prea tare
poti si acum sa-l suni pe medic daca esti prea ingrijorata dar nu prea sunt motive deocamdata sa te sperii.
si eu am din aceeasi perioada dureri destul de urate in zona abdomenului inferior si chiar mai jos,mai ales cand ma asez in pat si cand imi schimb pozitia in pat, dar acum m-am cam obisnuit cu ele,.... totul ptr minunea mica din burtica de la mami
multi pupici si week-end placut
aici ninge iar de numa, ce ziceam eu?...ca vreau sa vina primavara?
lulusha 33+
ana_micu83 spune:
Multumesc Lulusha de info...si eu m-am gandit ca ar putea fi ceva normal , eram un pic confuza...dar acum m-am linistit cand mi-ai spus si tu ca sunt niste dureri normale. Cel mai greu imi este cand ma ridic din pat sau cand incerc sa urc/cobor scarile!
La fel cum zici tu...ce nu facem noi pentru mamarutele noastre?!?
Va pup pe toate si week-end placut!
ana_micu83 spune:
Neata dragelor...eu sunt suparata ca am fost habauca rau si am fost declarata "respins" la proba practica! Mi-e ciuda ca nu m-am putut concentra cum trebuie si am facut niste prostii..uff...in loc sa scot schimbatorul de viteze "pe liber" la semafor eu l-am lasat in a 3 a m-am uitat la el...si m-am gandit ca este in a 1 a..si cum sa plece motorul de pe loc?De acolo mi s-a cam rupt filmul...nu am acordat prioritate pietonilor (ca legea spune ca trebuie sa le acorzi prioritate doar celor aflati pe sensul tau de mers...si m-am contrazis si cu politistul)
In fine, una peste alta asa imi trebuie daca nu sunt atenta!
Va pup!
Motana spune:
Ana, imi pare rau, dar lasa ca nu e chiar asa rau. Cat nu e vreo veste despre bebe, totul se poate rezolva .
Ce mai face oare Leeloo? Cred ca e mai greu dupa cezariana, dar trebuie sa fie tare emotionant.
Noi mergem saptamana asta la echo din nou, abia astept, sper sa nu se fi schimbat sexul ca deja am luat hainute roz, uitati AICI. Doar cateva asa de pofta, caci nu vreau sa iau multe dinainte.
Acum cateva zile a simtit.o si tati pe bebe, era foarte emotionat ca s-a pus cu fata pe burtica si a simtit ceva, zice el. La mine abia se vede burtica, eu una ma bucur ca nu am vrut niciodata burta mare, sper sa nu se umfle prea mult spre sfarsit, si abia ieri am constatat ca ma cam strang blugii. Trebuie sa trec la garderoba de insarcinata de acum, bine ca mi-am facut stocul.
Eu cu studiul sunt la Attachment Parenting, sunt atat de incantata de asta, si e o gramada de citit despre... acuma na, am gasit si niste discutii contradictorii foarte neplacute, jignitoare, dar eu ma bucur si sunt adepta acestei metode, sper sa o si pot pune in practica.
E si un forum romanesc despre asta, www.attachmentparenting.ro/forum/" target="_blank">aici.
Cine mai vrea informatii, mai am o gramada in engleza. Si pe youtube sunt niste videos atat de emotionante despre AP.
Acum tot caut o carte a unui super tare psiholog (tot pe youtube l-am descoperit) ii zice Gordon Neufeld-Hold On To Your Kids, ati auzit despre cartea asta la noi? Ca daca nu, o pot lua doar de pe amazon, ca in rest nu stiu cum.
Va fetelor, aveti grija de bebei, fie ca sunt pe langa voi, fie ca in burtica!
22+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
Leeloo21 spune:
Leeeloo face super bine!
sper ca stiti k am nascut pe 12..bebe Tudor are acum 5 zile minunate de viata!
acum doarme si e linistit..am niste problemute cu sfarcurile, sunt iritate rau si curge un pic de sange din ele..ce sa fac daca bebe e papacios..laptic nu am ink, doar colostru..si completez cu laptic praf..o sa vina si lapticum, beau ceic de chimen si anason si am grija de mine!
operatia se vindeca f bine..si burtica isi revine..chiar si vergeturile oribile parca dispar..ma incurajez si eu
suntem extrem de fericiti, de ieri acasa si facem fata la tot ce ne iese in cale!
va pup si imbratisez!
Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor (lumina ochilor nostrii)
nasterea in apa
pozici dragute