Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetelor!!!
Leeloo,astazi e ziua cea mare,nu?
Scot si eu agitatele pentru tine
Mult curaj,si te asteptam cu vesti proaspete si primele pozici cu ghiocelul minunat.

Ana,multa bafta la examen si asteptam sa ne plimbi si pe noi cu masina.

Salutari si pupicei pentru toate fetele,pt burtici si delfinasi si broscute.

Aurora si delfinas iubit Robert Matei.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

am primit acum mesaj de la leeloo!!Pe la 9.30-10.00 intra in operatie,amandoi sunt bine si o sa ne mai dea vesti dupa!!

Aurora si delfinas iubit Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Fetelor a nascut Leeloo,la ora 10:30 un baietel de 2900g si 48 cm, Apgar 9.Un ghiocel pe nume Tudor, "Frumos si alb ca spuma laptelui" asa a scris leeloo in sms.

Felicitari mamicutzo,sa-ti traiasca feciorasul si sa fie sanatos,iar tu sa ai o recuperare rapida! Te asteptam cu povestea nasterii!!!

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eld spune:

Lelloo, felicitari pentru bb Tudor, sa fie sanatos, sa creasca mare si voios si sa faca scufundari impreuna cu parintii!
Aurorra, multumim ca ne-ai anuntat si trimite-i felicitarile noastre
M-am emotionat, imi amintesc ce senzatii ai cand iti vei puiul mic dupa 9 luni de asteptari

Urmeaza Lulusha?
Cum mai trece timpul, parca ieri eram si eu cu bebelina in burtik.

la toata gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusha spune:

Hei salutare,

leeloo un mare bravo si multa sanatate la toti 3.tu sa te faci repede repede bine , iar bebele sa creasca mare mare si frumos!!!!

Ana_micu sper ca a fost bine si atunci multa bafta pe maine, dar si daca s-a intamplat sa nu fie, sa nu te necajesti prea tare ca acum am inteles ca testele alea sunt tare cretine; tu tre sa fii vesela si voiasa tot timpul ptr bebe, nu lasa sa te supere nimic.

Cristina, bafta si tie la examenul ce vine!!!

Ce de mamici soferite!!!!!

......da, cam eu urmez de acum......si incep sa creasca emotiile pe masura ce constientizez tot mai mult asta.

Am reusit si eu sa-mi fac analizele si sa merg si la eco si la medicul ginecolog...ce de realizari!!!!In principiu sunt ok, Calciu e cam mic in ciuda faptului ca mananc dimineata, la amiaza si seara lapte, branza, iaurt si de la capat. o sa mai iau cate un pic de calciu printre, asta e ;si am si o mica infectie urinara

in rest am mai crescut , avem mai bine de 2 kile, cordonelul e pe acolo dar nu e infasurat complet si e larg, asa ca sa speram tot la mai bine si la o baita mica la Eva in cada....;suntem si tot mai active si-i dam lui mami cate una(sau mai multe) ca sa-si aduca aminte sa mai ia o pauza din cand in cand...acum tre sa ma rog sa nu se grabeasca si sa fim sanatoase si voioase si cand scoatem nasucul la aer.

va pup si multa sanatate si sa vina primavara asta mai repede ca eu nu mai am rabdare

lulusha 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Draga Leeloo , mamica scumpa si draga te felicitam pentru minunea ta mica!

Sa creasca mare si cuminte, sa fie sanatos si sa va bucurati de el!

Fie ca Doamne Doamne sa-i calauzeasca pasii catre cele mai inalte culmi si sa aiba puterea sa treaca peste toate obstacolele vietii!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 25+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

Fetelor, va multumesc pentru sustinere si va anunt solemn ca am luat examenul...si luni urmeaza traseul!

Va imbratisez si sa doresc toate cele bune!

Mami Ana-Maria, tati Valentin si 25+ ... Razvan Andrei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Leeloooooo bravo!
Sa fie sanatos Tudor, alaturi de voi.
Recuperare rapida!

21+

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusha spune:

Hei,

azi e ziua cu felicitari!!!
Ana_micu multe multe felicitari!!!Eu zic ca a trecut ce a fost mai greu.De acum esti aproape soferita!!!

lulusha 33+

Mergi la inceput

buna seara,
ce fac fetele?
Lulusha,chiar ca mai e un picutz si o sa te intalnesti cu mica printesa,daca am inteles bine e fetita!? Nu te panica,o sa vezi ca totul va fi bine si va decurge normal trebuie sa ai incredere si poate ca tu o sa reusesti sa o faci broscuta pe minunica

Pupam restul gastii si vadorim weekend placut!!!

Aurora si delfinas mult iubit Robert Matei.

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput