Nasterea in apa - o alternativa,un miracol (6)
Raspunsuri - Pagina 12
ana_micu83 spune:
Leeloo , mamica fericita de Tudor, noi iti transmitem toate gandurile bune, multa sanatate...recuperare rapida si tot ceea ce iti mai doresti tu!
Stim ca ai devenit mamica (ne-a anuntat Aurorra), ti-am facut galerie de la distanta...si am transmis ruga noastra la Doamne Doamne.
Sa-l "urechesti" pe taticul Alin ca pe noi ne-a privat de bucuria de a vedea pozute din primele clipe de viata ale micutului Tudor......eu am urmarit postarile lui si la Mamici de Ghiocei...am vazut ca doar fetelor de acolo le-a dat pozute!
Asa ca, te rugam sa ne acorzi sansa de ati admira micutul si aici...si mai vrem povestea nasterii atunci cand ai sa fii in stare sa o scrii(ma gandesc ca acomodarea cere timp)!
Va pupam!
Mult laptic!
Ana-Maria si Valentin viitori posesori de Razvan Andrei !26+
ana_micu83 spune:
Cristina, cum a fost astazi la examen?
M-am gandit la tine....sper ca pumnii mei stransi ti-au purtat noroc!
cristina1980 spune:
Leloo felicitari pentru micut. Ma bucur ca sunteti bine sanatosi. Asteptam cu nerabdare pozele micutului. Va pup.
Ana a fot ok la examen, am luat sala cu 26. Am avut noroc si a fost destul de usor. Au fost numai intrebari din cartea care ti-am aratat-o eu. Maine mai am un hop de trecut, dar cu ajutorul lui Dumnezeu voi reusi. Te pup si-ti multumesc ca te-ai gandit la mine.
Cristina 27+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
,,Lasa pe maine ce nu poti face astazi'' - asta doar daca esti
ana_micu83 spune:
Cristina, felicitari pentru reusita de ieri si iti dorim una pe masura astazi!
Bafta multa si deseara sa faci chef!
Ai grija la pietonii care nu sunt pe sensul tau de mers...mai bine sa le dai prioritate ...sa nu patesti ca mine!
Va pupam si va asteptam cu vesti bune!
lulusha spune:
hei, toate bune!!!
Leeloo ce bine ca ai iesit din spital cu bine si ca sunteti cu totii sanatosi , voiosi , voinici...sa te refaci cat mai repede si sa se rezolve si problema cu lapticul.Ce repede trece timpul!!!! ma gandesc cu bucurie si cu un pic de groaza totodata...
Cristina, multa bafta pe astazi , sa fii tare pe pozitii si sa nu te pierzi(chiar daca probabil esti plecata deja sau si cu "carnetul in mana" tot cred ca e bine sa stii ca ne gandim la tine). Asteptam vesti !!!
Ana_micu te rog sa nu te necajesti; nu vreau sa o fac eu pe invatata dar imi permit sa-ti dau un sfat: cu politia romana nu te lua niciodata in gura ca nu ajungi nicaieri din pacate...decat poate in instanta,daca va fi vreodata cazul, acolo s-ar putea sa merite ca nu mai sunt ei cei care hotarasc....
Eu azi m-am lenevit si nu ma duc deloc la munca.....mai iau un pic de pauza din cand in cand ca-mi prinde bine; faza mai urata e ca a inceput sa-mi fie un somn din-ala nerusinat in fiecare zi de nu am chef de nimic si as dormi pe birou la munca nu alta.Asa am fost si vreo luna si ceva in primul trimestru si se pare ca nici acum nu ma dezmint Bine ca nu am sefi care sa ma ia la baza.
va pup si mai vb,
lulusha 33+
cristina1980 spune:
Buna fetelor si va multumesc ca mi-ati tinut pumnii. Se pare ca a fost cu folos ... sunt soferita. Abia am ajuns acasa. Dimineata la 8 eram prezenta acolo, iar in examen am intrat la ora 14:30. Eram deja foarte obosita si un pic stresata, dar am avut grija mai ales cu pietonii. Parcarea laterala am gresit-o dar in rest a fost ok. Dl politist era si el obosit, dar m-a ajutat putin si am mai lasat din emotii. Va pup.
Aurora sper ca nu esti suparata pe mine ca nu am mai vb. Si ssper ca ma intelegi cat stres am avut luna februarie cu sesiunile si luna asta c ex. pt.permis. De acum vom avea timp sa vb. Sper ca sunteti bine toti trei. va pup.
Cristina 27+ de Cosmina-Ioana
Pupici pe burtici si la cei mici !
ana_micu83 spune:
Bravoo Cristina! Felicitarile noastre!
Motana spune:
Fetelor, ce mai faceti? Mai dati vreun semn... cine mai merge la control si ce mai zice?
Noi am fost aici si am vazut iar bebelina, a zis doctora ca e precoce, hehe.. tot isi ducea manuta la gura dar cum nu se coordina bine nu apuca degetul. Nu s-a lasat si pana la urma am vazut-o cu 3 degete in gura. Totul bine pana acum.
Ana, o sa fac si eu testul ala de glicemie fortata sau cum ii zice, de care imi povesteai tu, saptamana viitoare am 24 sapt. asa ca atunci cred ca o sa merg.
Va pup
22+
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
ana_micu83 spune:
Foarte bine faci Motana....eu sunt hiper fericita...am facut sapt trecuta un test in plus fata de testul acela TTGO (testul tolerantei la glucoza pe cale orala)si rezultatul este unul foarte foarte bun! Existenta diabetului gestational dupa acest test este indoielnica...sau mai bine spus, rezultatul testului este fix la limita...deci se poate sa am (o forma fff usoara) sau sa nu am(dar sa fiu cu atentie maxima)!
Bebele meu misca din ce in ce mai tare...cateodata simt ca-mi taie respiratia, alteori misca asa de placut ca-mi dau lacrimile de bucurie...
Te pup si iti doresc un rezultat bun!
ana_micu83 spune:
Eu in tot week-endul am umbat prin toate magazinele de amenajari interioare din Sibiu...ma dor talpile si acum!
Frontul de lucru il reprezinta dormitorul care o sa se transforme pentru 3...si cum nu ne venea ideea salvatoare de la delimita intr-un fel sau altul zona copilului si zona noastra...am recurs la "transformarea extrema" si am gandit totul ca pt o camera de bebe.
Avem perdele cu Winnie the Pooh si bordura de tapet la fel. ..urmeaza patutul si celelalte.
Urmeaza holul care are vreo 16mp...si ma doare capul cand ma uit in jurul meu. As fi vrut ca sa zugravesc tot ap, sa schimb parchetul...perdelele in toata casa,blatul de la bucatarie, sa-mi cumpar masina de spalat vase... dar nu-mi ajung finantele...asa ca , mai lasam si pe la anul (asta ca sa nu uitam cum e cu santier).
Prin urmare, zilele acestea va rog sa ma invoiti ...mai intru eu, dar nu stiu cand si cum!
O sa postez fotografii cu ceea cea o sa iasa!