LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA,desi nu sunt in masura sa te incurajez ptr ca eu foarte mult timp nu m-am bucurat de sarcina,vreau sa iti spun ca acum plang de fiecare data cand ma gandesc la ceea ce am putut simti si nu cred ca voi scapa vreodata de sentimentul de vinovatie pe care il am din cauza ca nu l-am iubit de la inceput asa cum o mama trebuie sa isi iubeasca puiutul.Si la noi a venit cand nu ne asteptam dar acum il iubesc foarte mult si nu imi pot imagina cum ar fi fost viata noastra fara aceasta sarcina.Acum ma lupt sa il tin cat mai mult in burtica si ma rog la DD sa nasc un bebe sanatos.Pupici burticii in care se ascunde un baietel(cred eu).

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Elle, felicitari din tot sufletul!
Nu va spun cum am citit capitolul trecut in asteptarea celui nou cu vestea, am vrut chiar sa trisez si sa il deschid inainte sa il termin de citit pe cel vechi, dar netu merge ca si nu mi s-a deschis, deja eram agitata toata.

Ce sa iti mai spun, o sa vezi ca va fi bine, va invidiez pe cele care sunteti gravi cu bb 2 sau 3 dar parca nu am curaj, desi parca imi doresc, nu stiu bine nici cum sa ma exprim.

AM vazut ca Stancuta ma banuia pe mine, oricum la mine sunt muuult prea mici sansele sa raman din greseala la cat m-am chinuit sa-l fac pe Pupicu.

Se pare ca Odiseea mamicilor de sept oct 2009 va fi un fel de "Zuzele reloaded"

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)

Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi
zicolorata

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

am ajuns acasica dar nu am rezistat tentatiei de a ma mai bucura alaturi de voi ...

m-am emotionat cand am citit povestile voastre despre copiii ce "simt", "miros" sambureii din burtica

Am si eu :
Cu o saptamana inainte sa-si faca sora-mea testul si sa afle ca este graviduta, dimitris al meu a pus capul pe burtica ei si i-a spus "piu-piu-piu face" "cine face ?" l-a intrebat sor-mea "puiutul din burta" i-a raspuns dimitris serios Chiar avea un puiut in burtica dar sora-mea nu stia inca !

Si tot dimitris:
el si-a dorit tare mult o surioara. L-am pregatit eu pentru cazul cand ar fi baietel dar nu parea sa accepte si varianta cu baietel... In fine la ecografia facuta pe la 13 saptamani, dr. mi-a spus ca este baietel. Am iesit din cabinet le-am spus lui iannis si dimitris...Iannis mi-a spus ca simtea ca va fi baiat iar dimitris... mi-a spus "nu! nu este baiat! eu i-am cerut o fetita lui Doamne Doamne si fetita este "
Mi s-a facut pielea de gaina pe mine cand mi-a spus dr. cateva saptamani mai tarziu - cand faceam amniocenteza ca este fetita... m-am gandit instantaneu la dimitris si la "solicitarea" lui

Dana, ai descris ce am, simtit si eu la inceput cand am aflat ca sunt gravida cu eleni si tot asa... eu ma simt vinovata si acum cand ma gandesc la ce simteam atunci
burticuta !!!

roxanici, ai mult de lucru astazi ? Sper asta sa fie si nu niscai alti pitici pe creier in legatura cu buburuza scumpa ! Aseara ti-am rasfoit albume mai vechi - buburuza la oluna,parada modei, fete de buburuza! Abia astept sa vina mai repede vremea de parc sa o vad live mai des!!! Miss you !!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Ce povesti minunate am citit aici.
Mie mi se pare minunat cand un apare un copil pe neasteptate.Parca e mai frumos, mai deosebit sa fii luata prin surprindere.
Elle, deocamdata esti sub socul vestii, dar ai sa vezi ca in scurta vreme o sa fii foarte fericita de samburelul din burtica.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN- poze noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am terminat camera baietilor...in sfarsit. Sunt rupta dupa ce a fost nevoie sa mutam absolut toata mobila din loc sa le rotim sa le chizbuim ...ufff...vreau casa mare
Am pus la haine si la jucarii la loc de mi s-a acrit.
Mai ramane la sfarsitul saptamanii sa mutam juniorul in camera cu patutul lui si e super.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Moama ce tastarnitza aveti...incredibil!
Revin mai incolo...citesc din urma.

Mergi la inceput

WOW ce suspans, ce povesti... Elle sa ai sarcina usoara si bb sanatos. Mult curaj, greul nu va dura mult. Cand samburelul va avea 1 an, vei fi cea mai fericita mamica (vb nu stiu cui care simtea si ea accelasi lucru cand se culca alaturi de copilasi). O sa fie f avanatajos pt ei sa fie de varste apropiate, se vor juca impreuna si iti va fi mult mai usor sa ii cresti, vei vedea.

Dana si Mada, imi pare rau de noatea de cosmar. Sper sa isi revina copilasii cat mai repede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Pentru destresare si pana se repara DC-ul zuzicii proaspata burtica, avem si noi poze de la party si nu numai:

http://s210.photobucket.com/albums/bb9/lucalina78/Ianuarie%20Februarie%202009/

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Sunteti f frumosi. O familie fericita, ce mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

mai, eu ori nu scriu niciun rand cate o saptamana,ori scriu de va "sparg" cu povestile si teoriile mele zile in sir

am fost cu eleni afara cu caruciorul sa-l luam pe dimitrakis de la gradi.
am stat putin si in parc dar acum am adus-o in casa si a luat-o mama in primire sa o culce un pic. asa ca eu -iarasi cu voi

lalaD...imi inchipui ce obosita trebuie sa fii... dar cine are o camera noua si frumoasa ? sa ne faci fotografii sa vedem si noi! Ce spune de rezultat domnisorul potter ? dar pletoselul a observat schimbarea? Fericit si el?

apropo de tastarnita... nu s-a mai scris aproape un capitol de zi din vremurile odiseei...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Irlandeza,papucei se gasesc in Center si la magazinul Ginette.Am mai vazut si in alt magazin,pe Unirii,dar nu stiu cum se numeste.De facut,se fac in Baia Sprie ,dar nu stiu exact adresa.Pretul e intre 45 si 65 lei.Marimile sunt 11,5 12 12,5 si 13 adica lungimea piciorusului in cm,in caz ca-ti cumpara cineva din Ro.

POZE IRIS
POZE BOTEZ

Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput