LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)
Raspunsuri - Pagina 7
roli25 spune:
Ellenuta felicitari, sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos, dulce si iubitor ca Eva.
Ma bucur mult pentru tine si te vei bucura si tu cand iti vei reveni din soc. Eva merita sa primeasca in dar un fratior sau o surioara.
Desi nu am scris zilele astea, am urmarit cu sufletul la gura aparitita vestii.
Acum fuguta la odisee, dar sa nu uiti si de noi.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
emabucuresti spune:
Sofia, Iulia, Shose,Razvi si ceilalti bolnaviori, sanatate multa !!
Miri ce program super ai povestit tu acolo! parca nu e voie cu camera foto la baile respective asa-i?
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
stancutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta si a mai fost ceva .. acum vreo 2-3 saptamani, ma jucam cu eva in tarc .. deodata arata cu degetul la burtica si zice bebe .. am inceput sa rad, desigur fara sa stiu ca avea dreptate .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) |
AApropo de asta... acum vreo 2 sapt cred eram intr-un supermarket si mi-am amintit brusc ceva ce citisem aici pe forum mai demult, cu o tipa care era la o petrecere si un copil s-a apropiat de ea si a pupat-o pe burtica...ulterior a aflat ca era gravi...
Astia mici sunt extraordinari!!!!
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
aurel_cris spune:
citat din mesajul lui Shose Zuzici, doua vorbe despre noi, Iulia e mai bine, cu gatul rosu, doc a zis sa continuam 48h cu nurofen si supozitoare cu paracetamol, si daca nu scade febra o sa ne de antibiotic. Dar se pare ca se face bine bblusha si nu cred sa mai fie nevoie de antibio. Mie mi`a scazut ieri pe zi febra la 37,5 dar noaptea trecuta am facut iar 39. Pacatoasa gripa Si acum ma alatur grupului care asteapta vestea. Shose si Pipetzica (12.02.2008) Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete Sunt mare Povestea Nasterii |
Ma bucur ca Pipe sa simte mai bine,sper ca te vei simti si tu curand bine,multa sanatate.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08
laura_dimitris spune:
Hai ca am avut iarasi de munca ca la balamuc....
Mai intai, multa sanatate Larisuca, lui pipetzica, Sofia, razvanel !!! Chiar m-am gandit la voi la prima ora cand m-am trezit!
Apoi, Roxanici, cu muult drag ! Chiar atunci cand ma gandeam ca tu ai putea fi zuzulica cu surpriza... ma gandeam ca tot mi-ai fi marturisit tu mie la telefon o veste asa de minunata
Si: Elle, hai sa-ti spun ceva poate te relaxezi Eu cand am ramas gravida cu eleni nu numai ca nu mi-am planificat sarcina dar nici nu mi-o doream... Eu asteptam sa ramana sor-mea gravida, sa ma bucur cu ea, sa-mi rasfat nepotica cu cadouri, sa alerg wek-end de week-end la ploiesti sa o vad....
Si ? Ne-am protejat, am facut-o o singura data in afara perioadei "fertile" ... Invatam ca nebuna atunci pentru un nenorocit de examen. Fumam in draci mai mult de un pachet de tigari pe zi...
Aveam alte planuri ce nu lasau nici decum loc pentru un alt bebe in viata noastra...
2 liniute pale pe test m-au dat peste cap....
Eram la fel de bulversata precum esti si tu...
Ma mai gandeam ca nici nu as putea sa iubesc un alt copil in afara de dimitrakis...
Si ?
Acum o privesc pe eleni si ma topesc de fericire!!!!
Le privesc chipurile la amandoi copiii mei si simt ca pot levita de fericire!!!
Pe bune ca eleni a fost un dar de la dumnezeu. Necerut, neasteptat dar care-mi umple sufletul de iubire zi de zi si-i voi multumi lui Dumnezeu pana la sfarsitul vietii pentru ea ca si pentru dimitrakis!
So, capul sus mami !!!! Ai o viata minunata, si-ti va fi si mai plina si mai minunata de atat !!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
madalina28 spune:
Ce chestie cu Evita...inainte de a ramane insarcinata ma pregateam de FIV, eram intr-un supermarchet m-am trezit cu o fetita langa mine de vreo 2.5-3anisori ma ia de mana si imi zice "vlei sa ma furi tu" am ramas socata, fugise de mama ei si venise sa o "fur" eu, am dus-o inapoi la parinti m-am jucat cateva momente cu ea apoi am plecat dar m-a urmarit in tot magazinul pana la urma au luat-o cu forta sa plece acasa in urlete ca ea vroia la mine sa o "fur",atunci am pesimtit prima oara ca o sa am o fetita dar nu stiam cand, si apropos de presimtiri nu stiu daca fetele vechi de la inceput de odisee isi aduc aminte de mine cand v-am spus ca nu stiu inca sexul copilului dar am cumparat cercei pt bebe, eram gravi in 10sapt parca.
Madalina & Sofia 01.02.2008
calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
nemary spune:
Elle, felicitari si sa fie intr-un ceas bun! si sigur este, altfel nu s-ar fi intamplat. sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos si voios.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Ellenuta spune:
laurici ma faci sa bocesc aici!!!!!! cat de frumos ai exprimat sentimentele ... e minunat, nu-i asa? pentru o mami minunata!
sper sa ies din butoiu depresiei si sa ma bucur de ..
mada, stancutza asa e .. sunt extraordinari copilasii astia mici .. cum simt ei lucrurile ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
gabrittza spune:
ELLE felicitari!sa ai o sarcina usoara,o nastere si mai usoara si un fratior pt Eva sanatos si papacios!
nu imi vine sa cred!
iti inteleg surprinderea si socul ca si noi am trecut prin acelasi soc.nu ne asteptam,sotul nu isi dorea,si bomba a picat cand ne asteptam mai putin.dar acum ne-am revenit si ne bucuram ca ii facem Dariei un fratior(desi cred ca va fi surioara)
ici multi si o sa vezi ce fericita vei fi peste 9 luni!
cate saptamani ai?
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui gabrittza ELLE felicitari!sa ai o sarcina usoara,o nastere si mai usoara si un fratior pt Eva sanatos si papacios! nu imi vine sa cred! iti inteleg surprinderea si socul ca si noi am trecut prin acelasi soc.nu ne asteptam,sotul nu isi dorea,si bomba a picat cand ne asteptam mai putin.dar acum ne-am revenit si ne bucuram ca ii facem Dariei un fratior(desi cred ca va fi surioara) ici multi si o sa vezi ce fericita vei fi peste 9 luni! cate saptamani ai? LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI! Gabby7+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
am 7 saptamani .. maine merg la eco si aflu sigur si DPN=ul .. bine ca se poate schimba dar orisicat .. dupa calculatorul dc termenul e 6 octombrie.
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun