LMA Clopotei de ian-febr 2008 in sarbatoare (189)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

eu sunt nou burtica .. nu stiu daca sa zic din fericire .. m-a bulversat, a dat cu mine de pamant vestea asta .. am bocit .. am plans .. m-am gandit la tot felul de tampenii si in final am acceptat .. asta nu inseamna ca m-am resemnat ..

m-a luat total prin surprindere si pe nepregatite vestea asta .. de ce spun asta .. ptr ca eu am CM mai lung si s-a intamplat fara protectie imediat dupa CM .. .. uite ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi .. si acum asteptam pe bb nr 2 ..

am deja 7 saptamani si voi fi colega de odisee cu multe dintre zuzele noastre ... deocamdata mi-e bine, am avut o usoara greata zilele astea si somn dar trec ele ..

va pupacesc si imi cer scuze ca v-am facut curioase ..

mada, ereena, laurici, lala

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

... FELICITARI!, sarcina usoara si fara greturi..te asteptam la noi la odisee.
P.s. am stat si eu in suspans pana am ajuns la mesajul tau, afland cine e noua .

ALBUM

1 de sus - 18.01.2009 , 2 de jos - 28.01.2009 ,3 de sus - 04.02.2009, 4 de sus - 13.02.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creata2008 spune:

In ritmul asta, o sa redenumim odiseea; in loc de "burtici fericite", "zuzele2" sau "zuzele din 2009"!!!!!

Esti o mamica absolut superba, cu o fetita desteapta si frumoasa, vei avea iubire de impartasit si pentru bebe2 cat carul! Nu toate sarcinile sunt planificate ca la carte, dar asta nu inseamna decat ca DD are grija de noi si ne ofera bucurii atunci cand nu credem ca avem nevoie de ele.

Citat:
creztule vin la odisee!

Creata 1 cu Creata 2 si bebe 2 pe drum (9+)
NOU!! Poze in studio
Poze Mariuca
www.youtube.com/profile_videos?user=uic9999" target="_blank"> Filmulete Mariuca
NOU! Blogul Creata la patrat
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Asta da suspans!!!!!! Am citit cu o viteza din mesaj in mesaj doar doar vine vestea!

ELLE!!!!!
Eu zic ca e minunat ce ti se intampla, daca zice Laurici ca si sotul tau abia asteapta bb2, e perfect!!!! Auzi???? Per-fect!!!!!
Pupam, si tinem pumnii pentru o sarcina usoara si frumoasa, nastere si mai usoara, bebe sanatos si eu sper sa fie baiat!!!!!!!!
Dar nu ne lasi daca treci la odisee, nu? Please, .

Acuma eu mai astept vreo 5-6 saptamani ( NU capitole) sa va mai dau si eu o veste!!!! Care pe mine ma bucura nespus!!!! desi nu sunt eu "victima"!!!!!!!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ceska ha ha ha .. acum a venit randul tau sa ne tii pe jar .. dar 5-6 saptamani .. rezistam atat?? si cum sa va las?? pe voi va iubesc cel mai mult pe forumul asta .. aici e "acasa" ..

eu tot vizitam topicul burtici de sept-oct si nu stiam de ce ma trage ata acolo (asta cand habar nu aveam de ) ..

si a mai fost ceva .. acum vreo 2-3 saptamani, ma jucam cu eva in tarc .. deodata arata cu degetul la burtica si zice bebe .. am inceput sa rad, desigur fara sa stiu ca avea dreptate ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ELLENUTA iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

CESKA 5-6 saptamani?Sper sa nu ratez stirea ptr ca banuiesc ca atunci al treilea copil al familiei va fi deja printre noi si nu ma va lasa sa stau prea mult pe forum.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 33+ DARIUShttp://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Citat:

si a mai fost ceva .. acum vreo 2-3 saptamani, ma jucam cu eva in tarc .. deodata arata cu degetul la burtica si zice bebe .. am inceput sa rad, desigur fara sa stiu ca avea dreptate ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Woooowwww Elle, nu-mi vine sa cred. Ce tare a fost Evita
Ceska chiar vrei sa ne tii in suspans 5-6 saptamani!!! Eu cel putin nu rezist, la cat de curioasa sunt

Poze turta
Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/results?search_query=dariamihaela&search_type=&aq=f" target="_blank">2 FILMULETE

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Elle cat de mult ma bucur, mi-au dat lacrimile de fericire! O sa fie super, vei vedea. Imi imaginez ca e greu sa te obisnuiesti cu ideea, abia iti intrasei in paine( cu munca) si nu te gandeai, dar ca si la mine, aceasta veste frumoasa, venita pe neasteptate si neplanificate, va deveni un lucru din ce in ce mai natural pentru tine in scurt timp. Sunt foarte foarte fericita pentru tine!
Eu am o sora mai mica si desi e o dif de varsta mai mare intre noi, ea inca copilareste si ii zburda mintea pe campii si nu suntem la catarama, toate lucrurile importante si frumoase in viata le traim impreuna si ne suntem alaturi. Conteaza mult sa ai un fratior, o surioara!. Aaa si tu ai o sora daca retin bine, pai zi tu, nu e mai bine asa?

Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

ELLENUTA felicitariiiiiiiiiiii
Recunosc ca nici eu nu ma gandeam la tine,imi dau seama ca esti socata dar asa a fost sa fie,Eva va avea un fratior sau o surioasa.Sa dea DD sa ai un baietel asa cum iti doresti,daca va fi fetita sa fie sanatoasa si nu uita fetele sunt mult mai apropiate de mama lor.
Sa ai o sarcina usoara si la termen iti doresc din tot sufletul.

Creste vazand cu ochi listuta cu noile burtici,mi-ar fi placut sincer sa aiba si fetita mea o surioara sau fratior dar nu cred ca mai am putere psihica sa incerc un nou IVF.

MADA multa sanatate Sofiei scumpe.
ALINA ai niste frumuseti de copi,sunt tare dragalasi,La multi ani pt Luca,scuze de intarziere.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Primul 18.11.08 Al doilea 5.12.08

Mergi la inceput

Eu am avut o noapte de cosmar.Albert nu a dormit aproape deloc si a plans aproape toata noaptea.Nu stiu ce a avut dar ne-a rupt pe toti.A adormit pe la 10 si de la 11 a inceput circul.S-a trezit urland si initial am crezut ca poate a visat ceva urat.A adormit peste jumatate de ora si dupa numai 10 minute a reinceput sa planga.Nu se linistea nicicum.Pe la 1 i-a pus mama un supozitor cu paracetamol si s-a mai linistit putin,s-a jucat cu noi pzana pe la 2 si jumatate si apoi a adormit pana la 3 cand iar a inceput sa urle.Si asa a tinut-o pana dimineata.Acum a adormit.Febra nu a facut in timpul noptii.

poze albert

Mergi la inceput