Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Acum ca sa ma laud si eu si Mario se spala singur pe cap si pe burtica

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Bravo lui!

Cu titlu de amuzament, daca nu stie sa numeasca si ce anume spala, probabil doctorita cu pricina s-ar ingrijora.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:
citat din mesajul lui betty78

Acum ca sa ma laud si eu si Mario se spala singur pe cap si pe burtica

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Bravo lui!

Cu titlu de amuzament, daca nu stie sa numeasca si ce anume spala, probabil doctorita cu pricina s-ar ingrijora.

Rox , mamica

...

pai normal ca nu stie sa numeasca ca nu intra inca in repertoriul lui de cuvinte, dar daca il intreb unde sunt localizate partiile corpului stie sa le indice, dar asta dupa ce i-am aratat eu fiecare particica si am insistat pe subiectul asta.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Corect! Deci problema e la mine ca nu am insistat cu asta, nu la bietul copil ca nu le indica. Unele le indica si el, dar numai la mine, la el nu. Cica si asta e o problema. Ma rog...o sa vedem la neurolog.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Hai ca poate catadicsesc sa pun si eu niste poze...

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Fii serioasa, Roxana!!!! Mi se pare chiar culmea! Eu sunt sigura ca Bubu nu are nicio problema, doar ca exista copii mai lenesi la vorbit! Ti-am zis ca nici Sara nu vrea sa zic alte cuvinte in afara uzualelor mama, tata, papa, nana,pa, mac-mac si din astea. In schimb e extraordinar de isteata, intelege si raspunde la orice comanda, face niste analogii absolut umitoare, asa ca eu nici nu mi-am pus problema ca ar fi ceva in neregula, ci doar ca va vorbi cand va avea ea chef!

Simona, felicitari, mami!!! Ce bucurie!!!!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Ce ma bucur pentru Simona!
Draga Si, sa-ti traiasca Matei Radu, sa fie sanatos si norocos, sa te refaci repede repejor! O imbratisare cat casa de la familia noastra.

Betty, exact asta cu pierderea inocentei ma sperie si pe mine. E vb bineinteles de Ro.

Rox, cum ti-am zis si la telefon, inseamna ca la meu e de-a dreptul handicapat, ca numeste ochii, gura, nasul, dintii, parul si urechea doar la mine, sor'sa sau tacsu, nu la el:)
de la el stie piciorul, burta , putza si mai nou manuta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, eu cred ca indica suficient!

Gabriela, pai Sara spune ceva, Bubu nu spune absolut nimic din astea. In afara de "tata" si "adada" (adica sora sa). In rest toate sunt tata/tete/dada/dede. Azi am auzit ceva ce semana a baba la adresa bebelusului de jucarie. Cam atat. Aaa, si celebrul "oaoa" care inseamna si miau miau, si oac oac si orice animal cu blana. Cica nu e ok asa.

Oricum, nu voiam sa panichez si pe altii, voiam doar sa imi spun si eu oful. Poate ca acuzam degeaba doctorita, poate chiar e o problema si mai bine sa o descoperim la timp. Feelingul meu de mama e ca totul e in regula, doar ca nu ne ocupam suficient de el.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

Ce ma bucur pentru Simona!
Draga Si, sa-ti traiasca Matei Radu, sa fie sanatos si norocos, sa te refaci repede repejor! O imbratisare cat casa de la familia noastra.

Betty, exact asta cu pierderea inocentei ma sperie si pe mine. E vb bineinteles de Ro.

Rox, cum ti-am zis si la telefon, inseamna ca la meu e de-a dreptul handicapat, ca numeste ochii, gura, nasul, dintii, parul si urechea doar la mine, sor'sa sau tacsu, nu la el:)
de la el stie piciorul, burta , putza si mai nou manuta.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Noapte bune! V-am superpupat!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Felicitari, Simona! Acum ai doi copii frumosi sa te bucuri de ei!Roxana inca mai vreau si baietel , daca il trimiti pe Bubu nu-l mai dau inapoiEu cred ca feelingul tau de mama e corect.Noi nu am mai fost de la un an la control dar mai bine ca cine stie ce ii gaseste dr si la a mea sanatosi sa fim. Elisa mea acum ceva timp cand sugea la san tot imi baga mainile in ochi, nas, gura, apoi la ea, si eu nu stiam ce vrea M-am prins si eu intr-un final si asa a invatat parti ale corpului si a fost tare incantata. Acum prefera sa-mi arate picioarele , buricul si partile intime Si ce ma enerveaza ca imi arata olita inainte de a face kk si apoi fuge nu vrea sa stea pe eaMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Si_bv, sa-ti traiasca praslea, sa -ti aduca numai bucurii!

Betty, tin pumnii pt maine! Of, am urmarit cu sufletul la gura foiletonul extragerii ovocitelot si fecundarii lor. Sper ca implantarea de maine sa fie intr-un ceas bun si la toamna sa fii din nou mamica!

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank">Clipe de viata 2008 - be1 si be2

www.flickr.com/photos/22336005@N05/sets/72157605291358063/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput