Dulceturi si papansi de sept-oct 2007 (272)
Raspunsuri - Pagina 15
cecilia L spune:
legat de subiectul gradinita, fiecare aveti dreptate, ii ducem pe copii la gradi de la varste mai mici sau mai mari pt ca uneori nu avem alta solutie si nu neaparat ca asa ne dorim.Nu cred ca Yaia, Sim sau oricare din fete nu si-ar fi dorit sa poata sta acasa cu ei sau nu ar fi gasit o bona, dar acum sunt multumita ca, copii lor au invatat multe lucruri pe care acasa nu ar fi reusit asa repede.Daca este sa fac un comentariu fara nici o aluzie,se dau cam aceeasi bani pe gradinita cat s-ar da la o bona, dar cred ca rezultatele nu sunt aceleasi, de aceea cred se si alege aceasta varianta.
Acum exeplul meu, eu il dau pe Cristi la gradinita la toamna nu pt ca nu as gasi o femeie sa stea cu el, ci pt ca este ffffff mamos( poate printre cei mai mamosi de aici) si vreau sa-l desprind de fusta mea, nu ma intereseaza ce invata la gradinita(engelza sau alte chestiiii) ci sa fie bine ingrijit.
Legat de ce invata, consider ca este prea mic sa ii ocup timpul cu lb straine, muzica sau altceva, el inca nu stie sa vb si sa se joace, asa ca mare performanrta nu se obtine la 2 ani, de la 4 sau 5 ani o sa fiu interesata de acest lucru, chiar o sa ma gandesc serios la asta, dar nu mai devreme.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
bikmaria spune:
Am primit urmatorul mesaj:
De azi,refrenul meu preferat este "are mama o fetita si un baietel" pentru ca sa nascut si al doilea puiut al nostru,MATEI RADU,la 07:27pm.Are3.300kg si e leit surioara lui,adica frumos foc.
Mi-au dat lacrimile de emotie ,parca ieri am nascut si eu al doilea copil...
Sa le traiasca ,sa fie sanatos si papicios 
prisi spune:
Simona

felicitari si sa-ti aduca si fetita si baiatul numai noroc si fericire si sa fie sanatosi
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
betty78 spune:
Simona sa iti aduca ambii copii cat mai multa fericire, realizari si impliniri.
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Si-bv,felicitari, sa fie sanatos si norocos.

pentru fericita mamica cu doi copii
Cecilia si
poze noi
asa crestem
cecilia L spune:
Noi am fost la dr azi, la control, suntem bine si am primit unda verde sa iesim afara.....am scapat de bronsiolita, dar am primit recomandarea sa facem un control orl pt are amigdalele cam marite.
mi-a recomandat in loc de vigantol un complex de vitamine PEDIAVIT multi si a zis sa nu-i mai dau vigantol(daca ii dau siropul asta)...a dat cineva la copilasi?????
Cecilia si
poze noi
asa crestem
diwana spune:
Simona, sa-ti traiasca copiii!
Sa fie cuminti, sanatosi si veseli 

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)
filmulete Rares
Piticul se face mare
cecilia L spune:
Nu am vazut nici o poza, am vazut ca se vorbea cat de bine ii sta lui Teo, de Mihutu, Me de luy....mai puneti si pt o baba lenesa cateva trimiteri la poze........poate maine am mai mult noroc si pot sa le vad.
Aaaaaaa m-am tuns si eu azi, nu este prea mare schimbarea, ca sa imi iasa ce vreau eu mai trebuie sa creasca, asa ca mai tb sa am putina rabdare.
noapte buna, se inchide programul....![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem
Roxana_G spune:
Felicitari Si_bv! Sa va traiasca si sa fie sanatos si norocos! Sa va bucurati de amandoi puii vostri frumosi!
Primisem si eu sms de la Annisia, dar Maria a fost mai rapida. 
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi